65

Анонимен

преди 13 години

Е ВИЕ ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЗАБЛУДЕНИ ТОВА ЕНИЧЕРЧЕ РАБОТИ ЗА СБ И МВФ И ТО И ЗА ТОВА Е НА ТОЗИ ПОСТ ЗА ДА ВИ ОКРАДЕ ПАРИТЕ В ПОЛЗА НА БАНКЕРИТЕ

64

В Брюксел е !

преди 13 години

Тиквата е в Брюксел. Тав слуша нещо, което никога няма да разбере. Като се върне ще каже нещо друго, което изобщо няма да има връзка с онова което там е слушал.Нали го знаем. Ще запомни само ако някой го потупа по врата. Сава дума за евроатлантическите му партньори, които го бъзикат.

63

Контра - Атака

преди 13 години

Къде е "народният защитник" Айдук Сидер ?!Пак си е нахлупил шапката невидимка ...Или пък замеря с кюфтаци стюардесите, някъде по Европата ....

62

Ели

преди 13 години

Вижте -Проблемът не е в работниците ,а в пенсионирането на полицаи ,военни ,които се пенсионират рано .Не знам защо трудът им се води тежък ,изкл. тези ,които са на улицата и тези ,които са в пряк достъп с престъпниците .Но тези в администрациите им ,военните не би трябвало да се водят 2-ра категория. Има много по-тежки професии ,които не са категорийни. Редно би било да се вдигне възрастта ,но само на тези с облагите. Лошото е ,че синдикатите ги бранят много.

61

Елена

преди 13 години

До сега хората с ужас очакваха пенсионирането поради факта, че ще мизерстват с "големите" си пенсии, а сега се чудят дали ще ги доживеят, макар че повечето знаят отговора.

60

G

преди 13 години

Дека е Тиквата ??? Днес не се е мяркал из медиите да ме разсмее :))))

59

бо

преди 13 години

Е тфа е: В КОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ЧОВЕК КОЙТО Е РАБОТИЛ КАТО РОБ 40 ГОДИНИ ВЗИМА 180ЛВ.?????????? Като ми отговори тоя дръвник от снимката, тогава ще му повярвам!!!! Човека пита съвсем логичен въпрос и аз питам същото!

58

Грую

преди 13 години

Ами да ходят на ревизии и в ПФ-тата :) Аз ли да ги водя за ръчичка.

57

МИЕТ

преди 13 години

Понякога в мисълта на Дянков има проблясъци , но сега явно има затъмнение.Не може така при постоянно увеличаваща се безработица , влошено здравеопазване и намаляваща и ниска продължителност на живота да искаш такова рязко увеличаване на стажа.Първо да привлече и осигури инвестиции за създаване на нови работни места за да има къде да се прави 40г.трудов стаж и да пенсионира всички над 63г. , работещи в държавните фирми и институции.Второ , трябва да се признае висшето образование за трудов стаж.

56

БГ

преди 13 години

Добрата новина е, че българите ще се радват на европейски пенсии от 1500 евро на месец.Лошата новина е , че ще започнат да ги получават след навършване на 100 години, а дотогава ги чака бачкане до скъсване. Много станаха шегите с българина...

55

us

преди 13 години

Tozi zombiran nekadurnik ima dosta losha reputaciia v USA - lesno mozhe da se vidi, razrushil e ikonomikata na Gruziia i ne e losho da se vidi koi go e izpratil specialno v BG s tova povedenie na zombi i iarostno protivopostaviane na finansisti ot Evropeiski universiteti

54

Анонимен

преди 13 години

Ще бачкате докато ***! Това не ви ли е ясно - така е при демокрацията и пазарната икономика.

53

пушката

преди 13 години

Изядохте парите и ся се чудите какво да правите май? ПИТАМ АЗ: В КОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ЧОВЕК КОЙТО Е РАБОТИЛ КАТО РОБ 40 ГОДИНИ ВЗИМА 180ЛВ.?????????? Като ми отговори тоя дръвник от снимката, тогава ще му повярвам!!!!

52

Анонимен

преди 13 години

Българино,Българино, какво още те чака... Боже, какво още трябва да се случи на тоз народ за да се вдигни главата и да излезе на улицата и да каже какво иска и да спре тези *** които 20год. на мачкат както си искат.Боже дай малко разум на тоз народ ,че тоз народ е като роб нека да си освободи оковите ,защото никой няма да дойде да го освободи.Българи,спрете да се вайкате,това няма дави помогне,нима несте разбрали ,че съдбата ви е във вашите ръце и никой не ви е виновен че избирате робството.

51

опърДянков

преди 13 години

абе хора не разбрахте ли, че Дянков е бил наркоман - това го казаха от РЗС. в момента Дянков страда от шизофрения, защо се учудвате на делата му? Наркоманията е превърнала Дянков в човек с психически отклонение. Но т.к. в България % на наркоманите расте затова дойде Дянков на власт. Наркоман наркоман избира! Какво се учудвате?

50

Тялото

преди 13 години

Следваща стъпка - санкции от ЕС за национализацията.

49

яфа

преди 13 години

Нали КостоФ му беше виновен на тоя??? Ама ЕС като каже няма мърдане нали?

48

Анонимен

преди 13 години

Че то и годишните финансови отчети на фирмите ги има на сайта на Агенцията по вписванията, пък като минат ревизии излиза друго:))

47

Анонимен

преди 13 години

ИДЕЯТА Е ПРОСТА ДА НЕ ДОЖИВЕЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ПАРИТЕ СИ КОЙТО СА ВИ УДЪРЖАЛИ ЗА ПЕНСИЯ НЯМА ТОЛКОВА ЛЕСНА КРАЖБА

46

Ели

преди 13 години

До 42 И твоето мнение никой не го иска ,ама пишеш,нали. И обиждаш ,защото няма какво да кажеш . Ама че речник ..