220

другия прочит

преди 14 години

...комунизмът НЕ е паднал...това е най-лошото......от комунизъм към див капитализъм.....и все едни и същи...цървуланковци, сега кандидати за централния....

219

скоро..

преди 14 години

...идва 15 септември.......стягайте се за школото...зарязвайте форумите...

218

от един %-ен англича

преди 14 години

....% -те ,които знаеха английски го владееха и писмено и устно...а не "delete,print,shift" и подобни...Ама се учеха и други езици, и то не защото са АБСОЛЮТНО необходими, както е сега с английския...Четеш ли Шекспир в оригинал ???

217

Обективен

преди 14 години

Обективността изисква да си признаем, че сега 70-80% от хората в България имат по-нисък жизнен стандарт в сравнение с преди 25 години. Също така обективността изисква да признаем, че никога досега България не е била така заплашена от изчезването на българския етнос, както сега при демокрацията и пазарната икономика при управлението на демократите.

216

Истината

преди 14 години

Истината е, че ако не беше социализма, западните държави нямаше да се развият толкова много. И тук конкуренцията се отрази добре на развитието.

215

old man

преди 14 години

Сага за непросветените По времето на соца западните идеолози много се страхуваха да не би социализмът да се развие и в други страни по света извън съветския блок. Те плашеха хората, както майките плашат децата си с дявола, че ако комунизмът дойде ще стане много лошо.И така, въпреки че никъде по света комунизмът не бе дошъл, те успяха да задушат социализма.Защото социализма беше предаден отвътре, от синовете и дъщерите на бившите комунисти, станали сега първи бизнесмени и мултимилионери.

214

GB

преди 14 години

Тоя, ако не е извратен е направо луд! Луд с авторитет! Това само в Абсурдистан може да стане. 9ти Септември бил символ на помирението!!!!!!! Символ на помирението можеше да стане 10 ти Ноември! Ама не стана защото сме ***! 9ти септември сложил край на неграмотността!!! На пантев може би, ако това, неговото е грамотност! Нямам думи!

213

Глас народен

преди 14 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ!!!

212

Анонимен

преди 14 години

*** да се чете като ***,каквито си показаха,че са комунистите и последен пример бяха ЛЮБОМИР ЛЕВЧЕВ И ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ В СТРУГА /БЮРМ/ там "великият'поет Левчев извика духовете на двама от на-гнусните българомразци и антибългари БЛАГОЙ КОНЕВ познат като БЛАЖЕ КОНЕВСКИ И ДРУГИЯТ *** ГАНЕ ТОДОРОВСКИ,който е писал тиради "за майкаСърбия",НА ТИЯ ДВАМЦАТА ЛЕВЧЕВ И ПЪРВАНОВ СЕ ПОКЛОНИХА ЗА ЕДНА КИРЛИВА НАГРАДА В ДЪРЖАВАТА БЮРМ В ГРАДА НА БРАТЯ МИЛАДИНОВИ!Какво ПАДЕНИЕ,а на 06.09.2010 "патриоти"

211

миряна башева

преди 14 години

Жал ми еза всички непрокопсали,непозналимиг сълза и смях.В скалпелния лъч на аутопсиятадяволскиприличаме на тях.

210

Анонимен

преди 14 години

Човек като навлезе в годинки и започва да си показва ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ,А ПАРИЯТА ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ!!!!!!!!!!СРАМ ЗА ВАС г-нПАНТЕВ,СРАМ И ПОЗОР!От кого България беше обявена за агресо??ОТ КОГО БЕ КОМУНЯРСКИ ***,АМИ ОТ ТИЯ КОИТО ПРОГОНИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ РОДНИТЕ ИМ МЕСТА В "АГРЕСОРСКА"БЪЛГАРИЯ,ОТ ТИЯ КОИТО ИЗБИХА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ И НА КОИТО ВИЕ СТАНАХТЕ ПЪРВИ ДРУГАРИ И ПРИЯТЕЛИ, И ОБЯВИХТЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ЗА "МАКЕДОНЦИ" А СТОТИЦИ ХИЛЯДИ *** И ТУРЦИ ЗА БЪЛГАРИ!!!ВИЕ СТЕ ***

209

tekezesar

преди 14 години

Abe toq Pantev durt komunisti4eski gei , kvo se ligavi , nali i toi prez soca si e tril guza s vestnik ,,Rabotni4esko delo,, :)

208

gold

преди 14 години

червен ***???Виждам, че мислим вече еднакво, ако аз съм "***" , то ти какво си /според собствените ти определения???/

207

другия прочит

преди 14 години

черваната армия през 1878 ?????Руско-турска война...подялба на територии по интерес..не заради нас, а те да си поделят баницата....ако ни беше пропуснала и 1945/при нас - 44-та, но нейсе/, какъв Аушвиц те гони, какъв Райх, я се огледай - Германия си е пак номер едно !!Та и ний на там се бяхме запътили, но ни "дръпнаха" към другия "рай" - сталинския - на Сибир или Катин / 22 000 полски офицери, войници и резервисти, а така също интелектуалци и благородници се изтеглят на изток, където попадат в плен на Съветския съюз. Шест месеца по-късно, през април 1940 г., те са екзекутирани от тайната милиция по заповед на Сталин.Градете живота СЕГА, за да имат все още неродените ви деца наистина добър живот..

206

Анонимен

преди 14 години

а дали господа червени политичета щяхте да се радвате на сегашния си жизнен стандарт, ако не беше паднал комунизма. колите, имотите, екзотичните пътувания, скъпи часовници... - дали щяхте да ги помиришете, лъжливи ***.

205

Петко

преди 14 години

Потомци и наследници на Кръволоците Борис Ал.Цанков Вълков

204

Анонимен

преди 14 години

БСП и компания изпапкаха жизнения стандарт от комунизма. Като искат този стандарт да се върне, трябва по комунистически да им национализират всичко, което са откраднали за 20 години!!!

203

Анонимен

преди 14 години

а каква е цената на този нечуван прогрес, господа червенодрешковци? твърдите, че ако не беха комунистите още нямаше да има ток и телефон на село. егати задръстените индивиди. защото беше висок стандарта ли бягаха хиляди хора. а някой да е избягал в източния блок? това дава яснота къде какво е било. безсрамни престъпници.

202

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 14 години

ДА ПРАВИ СТЕ...РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЖИВОТЪТ ПРЕДИ ПРЕВРАТА...1989....БЕШЕ БЕЗГРИЖЕН И ВЕСЕЛ.....

201

Анонимен

преди 14 години

krimenuuuuu otkoga sa kazva6 samuel kolt aide otivai da spi6