436

antiflora

преди 14 години

Къде сте бе ГЕРБЕРИ, що млъкнахте? Защитавахте това бездарно правителство, ама нещо и на вас взе да ви присяда!

435

НФБ

преди 14 години

същияъ ъози пенсионер преди това е бил плочкаджия автомонтъор..козметичка..гумаджия..барман..строител...миньор..полицай...счетоводител.. адвокат..министър..депутат.. или синът му е кредитен милионер..За това иде реч! В един момент всеки е пенсионер!докато сме млади рядко боледуваме рядко ходим на доктор..а и апаратурата стана скъпа!добър апарат 1 милион и нагоре!само консумативите му 150лв!реално трябва да се види кое колко струва!доплащането е най реално като изход от ситуацията...

434

обир

преди 14 години

тия са луди къде в европа на кабинета на лекар специалист виси табела пари за изследвания няма

433

бай ДЖОН

преди 14 години

прибавете още 2% за ПОГРЕБАЛНАТА АГЕНЦИЯ,

432

до частник

преди 14 години

абе като си казал,къде са парите.Не знаеш ли къде са парите?Има два варианта,или ги спестяваме и въртим за нещо друго или ги спестяваме за да кажем после,че не оставяме дефицит в държавата.Номерата на Дянков.Но не се сеща че оставя дефицит в нашите джобове и с това си купува еднопосочен билет до Америка.Жалко за Б.Б. и за мен,че гласувах за него,но и аз съм човек,сбъркал съм,обещавам да се поправя

431

възмутена

преди 14 години

господин Борисов,хубаво сравнявате нашето здравно осигуряване с европейското.Защо моля Ви,не вземете да сравните и заплатите и доходите ни с европейските,пък после и медицинското ни обслужване с европейското.Спрете вече да ни настройвате против себе си.Смятах Ви за друг човек,а Вие тотално ме разочаровате всеки божи ден.

430

частник

преди 14 години

и каква стана тя?Излязоха лекарите да стачкуват за пари,правителството ще ги вземе пак от народа с увеличаване на здравната осигуровка!!! Хубава работа!Хората плащат осигуровки,парите ги няма,лекарите си търсят парите ,ама тях наистина ги няма.Да ама трябва да се намерят пари,за да се върнат лекарите на работа.Е,ще ги дадат сега,неизвестно от къде намерени,ама после ще ги вземат от нас с увеличението.ДА АМА КЪДЕ СА ПЪРВИТЕ ПАРИ ЗА КОИТО ГОВОРИМ?

429

Просто човек

преди 14 години

То така е най-лесно,Б.Б. !!!Върви си, ти и твоето некадърно правителство и не се връщайте...България не Ви иска вече !!!

428

Дедка

преди 14 години

Който е виновен за тази работа, да му бъдат отнети всички имоти и активи и да се запълнят бюджетните дупки! Нека има справедливост, защото това вече наистина е абсолютното безумие. Постоянно ревем, че тройната коалиция е срала, срала, срала, та са ни заринали в ***, а накрая кой ще плаща за това нещо - пак ние, обикновените човечета, които са били обект на същите тези кражби!! Е, мерси!! Тази държава се превръща в някаква отвратителна мащеха и накрая всички нормални просто ще си отидем оттук!!

427

Дедка

преди 14 години

Ей, омръзна ми ние да плащаме за това, че някои особи за обрали държавата! Като смятате, че някой умишлено е източил бюджета, просто осъдете няколко човечета по бързата процедура, вземете им всички палаи, коли, брошки и всичко онова, в което са преминавали досегашните ни данъци и осигуровки и това е! Защо пак ние трябва да пълним бюджетните дупки и пак да образувате нови и после пак да ги пълним до безкрай? Омръзна ми вече!!! Ние, обикновените хора не сме довели до проблема с бюджета..

426

степан

преди 14 години

Бе то достойните хора, като не могат да изпълнят обещаното, се извиняват и се оттеглят, ама нашия случай е различен.Случая с бюджета може да се онагледи с неуспешно осеменяване на ялова крава. Пак и пак и пак....Хайде пицарю, започвай.

425

Анонимен

преди 14 години

ТОВА СА ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ, ПЪЛНА ЗАБЛУДА! в ХОЛАНДИЯ ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ Е 6,5% И Е СОЧЕНО ЗА ЕДНО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В СВЕТА1

424

pipi

преди 14 години

Здравната вноска и да се увеличи,след като над 1 милион българи не плащат здравна вноска ,отново става болен здрав носи.Вече не се знае кой плаща осигуровки и кой не.Най-често тези,които плащат здравна осигуровка, ходят на частни лекари и отново плащат,а тези които не плащат минават покрай капките и те се лекуват безплатно.

423

гласувал

преди 14 години

То бива да се обира народа ама това вече на нищо не прилича. Някой може ли да ми каже като плащам по стотина лева на месец здравни (работя на трудов договор и съм самоосигуращо се лице като застрахователен агент) дали насреща ще получа евентуално качествени медицински услуги. Когато отида при личната лекарка все ми вика касата това не покрива, за онова свършиха направленията, незнам си кво. Така че господа управляващи не викайте само дай. *** не плащат ама пак ги лекуват.

422

Анонимен

преди 14 години

Те това се казва прехвърляне от болната глава на здравата.Пари не са платени на всички лекари но участъковите лекари са криви на здравеопазването защото си отвориха устата.Некадърния Дянков чийто бюджет издържа само 1-2 месеца е чиста вода ненапита.Защо никой не казва къде са парите от здравните вноски??????????

421

Анонимен

преди 14 години

Те това се казва прехвърляне от болната глава на здравата.Пари не са платени на всички лекари но участъковите лекари са криви на здравеопазването защото си отвориха устата.Некадърния Дянков чийто бюджет издържа само 1-2 месеца е чиста вода ненапита.Защо никой не казва къде са парите от здравните вноски??????????

420

Анонимен

преди 14 години

За жалост найстина сме стадо. Ще ни вдигат всичко, само не и заплатите. Ама ние си го правим така. Ама сме подмолни за тва. И е прав за това колко сме разейдинени. Че си не мачкат както си искат. И не ми говорете как аз да правя революция, до сега 1 протест не съм пропуснал, но ефекта никакъв, защото на 20-30 човека никой не обръща внимание. Грубо се изразява, няма спор но е прав. Найстина не знам какво трябва да се случи, да се сетите всичките да станете и да кажете НЕ на всичко. Гледайте Гърците както са в яката криза, как изведнъж ще се изтрелят пак на светлинни години от нас. И после ще им правите евала. А ние протестиращите ще си останем по 20-30 човека. Евала Ви за много то знания и познания

419

Анонимен

преди 14 години

Айде ново вдигане на вноските. Тоя "министър-председател" освен да реве и се оплаква и да вдига всичко, май от друго не разбира. По този начин не ще ни извади от кризата, а по-яко ще ни набута в нея, та да може години напред да не може да се освестим от нея. И ще дойде ден и той като един друг да каже - "Ега си държавата, щом аз и бях министър.председател"

418

баф мааму.

преди 14 години

Премахнете джипитата,даси бъдатучастакови лекари на заплата.Премхнете НЗОК-като единственна осигорителна "маниполист"каса и да има по 2-3 още осиг.свободни каси по окръзи.Премахнете сдружения ,фондации и чиновнически излишен персонал.Премахнете и аптечните картели и сдужения.Ище спат и кражби и източване на касите.Ще има конкуренция и качество и пари за здравеопазването.Премахнете и безплатно лечение на неосигурени и най вече на ***-голяма част от средствата отива по тях. ВСИЧКИ ГО ЗНАЕТЕ.

417

Анонимен

преди 14 години

В министерството на здравеопазването и здравната каса се краде яко, играят с фирмите за лекарста с тройно по високи цени....така осигоровката да е и 50 % все там.