378

SAPATA

преди 14 години

за 402 - Алекс. Цветя не приемама. Не съм и 90 годишен дядка. А хората ,които прилапваха, бяха от хранилката на комунистите. И ми прати Бургас 63 Сингъл барел, еквивалентен на голям букет орхидеи...

377

Анонимен

преди 14 години

Марш в стадото!

376

Патоанатом

преди 14 години

На скапаните народи и президентите им са скапани. Съответно на смръдливия бългаски народ и президента му е смръдлив.

375

Злостър

преди 14 години

Не е дядка.Те не използват думи като ЮПи.Някой пъпчивец е който е решил,че е пораснал и поумнял,но очевидно не е.

374

SAPATA

преди 14 години

За 381 Защо до сега пазеше тази инфо в тайна!?!?!! Веднага да ме включиш в бизнеса!Как не знаех, че има такава организация...Срам за мене, срааам!

373

Алекс

преди 14 години

Защо се хабиш да му отговаряш на тоя кочо ли е, мочо ли е:) Аз на този човечец и на такива като него, бих им пратила букет цветя, за това, че са си изнесли хейтърските за***ци от държавата. Ако си го е изнесъл де, щото може и само да си мечтае. Човек, за който хората се делят на комунисти и не-комунисти, или е изперкал 90-годишен дядка, или е слабоумен. Комунистите ги избиха преди 9-ти. Тия, дето управляват държавата сега, се делят на "хора на тоя" и "хора на оня", според това, откъде прилапват.

372

СКАТ TV

преди 14 години

Социялен, ама друг път, когато неговата партия и ДПСто крадяха на поразия, мълчеше като п-ка в чужди ***.

371

СТАМАТ

преди 14 години

до кочо:абе ***.ти да не искаш да кажеш,че европейския съюз не е вреден за българия?без него щяхме да сме си супер.и преди да падне шенген и да ни приемат в тази европейско-ционистка клоака си ходех където си искам.като си далече предполагам имаш в предвид израел.......

370

Boce e bit po to4ki

преди 14 години

borisov prevyrna Jeleva i Dinakov w bokosovi krushi, tia kato mejdunarodna boksova torba a Simo za 4uval na kik boksiorite ot Kazi4ane.Eiii kakvo li nema da napraviat zada vzemat energiinite proekti za gazovite rtbi i atomnata centralav Belene.

369

ЦВЕТИ С ЦВЕТЕТО

преди 14 години

ББ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН, ИЛИ ПЪК НАС НА БАЛЪЦИ! ТОВА СИ БЕШЕ ЧИСТО КОМУНИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, С ПОДМЯТАНЕТО НА ПРИКАЗКАТА ЗА МИЛИАРДЕРА,В ДРУГО ИЗКАЗВАНЕ ЗА ИМОТИ ПО ЧУЖБИНА, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ББ СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЪЗПИТАНИК!!! ЗНАЕ КАК СЕ "КРОЯТ ШАПКИ"! САМО ДЕТО ТУК НЕ СЕ УСЕТИ, ЧЕ НЕ ТОЙ Е "КРАСТАВИЧАРЯ"... ПЪК И ТОВА КОМПЛЕКСИРАНО МРЪНКАЛО ДЕТО ИЗПОЛЗВА.... ГРЕШКА..:))) ПЪК СЕГА ОХ, ЕМИ ОХ Я!

368

Кочо

преди 14 години

Невероятно тъпо парче си. Затова тук си заслужавате управниците и президент като Гоце. Когато от вас се иска да работите мърморите и мразите тоя дето го иска. Крадете и сте мързеливи, лъжете и сте нечистоплътни. Затова съм щастлив, че съм далеч от вас и вашия Гоце. Вместо да изгоните комуниста с камъни, на вас ви пречи ЮПи-то дето се мъчи да ви вкара в ред. Пречи ви и ЕС иначе без него далаверата ще върви безпроблемно. Заради такива като теб вирее Гоце. Но и ти си го получаваш.

367

АНКЕТА

преди 14 години

Може ли комунистът да има морал?

366

Алекс

преди 14 години

Дянков се държи като изпуснат фойерверк в аптека - троши наред, без да гледа. Този човек не става за министър, и без случката с Първанов. Просто не става - за спраква - всеки да си избере произволно кое да е негово решение, което затрива финансово от шепа хора до цял бранш. Гоце го отстреля със стар партизански номер, един от най-старите. А това, че Дянков не вдена, какво му готвят на тази среща, още веднъж показва, колко е кух, милия.

365

kofata

преди 14 години

всички са за затвора..скапана държава

364

комунистите от герб

преди 14 години

Ние, комунистите от герб, обвиняваме комунистите от БСП, че са мръсни комунисти!

363

комунист от герб

преди 14 години

Абсолютно! Особено комунистът от герб!

362

държавна тайна

преди 14 години

Първанов трябва да бъде съден за издаване на държавна тайна. А именно, че Дянков е ***!

361

коко

преди 14 години

дянков си има парички и се знае как ги е спечелил,ама като бръкна в канчетата на бивши може и на сегашни стана неудобен-за мен това си е чист сценарий да го изгонят, дано бойко знае това и дано той да не е в същия кюп

360

Анонимен

преди 14 години

той не е социален ,ами специален ама пак некой к*р е виновен за тва

359

петко

преди 14 години

"Комунистът е човек с особено устройство на мозъка"-У.Чърчил