181

Анонимен

преди 14 години

те адвокатите им пак като не са излезли с твърдението , че видите ли , не могли да дойдат на делото, понеже са от Варна и са тръгнали пеша , та ги чака много път.В крайна сметка станали ясно защо са го убили въпросният Борилски ? Някак ми изглежда , че зад това убийство се крие нещо повече от скандал между познати и обир? А и двамата убийци , комай имат интересни връзки из подземния свят...

180

к'во стана

преди 14 години

И сега какво стана: Ние ги съдиме те ги пускат. Бат Бойко каде си сега да поплачеш.

179

Анонимен

преди 14 години

Май ще си лежат присъдите на плажа, с дайкири в ръка. Юни - също!

178

Невен

преди 14 години

Требе атомна бомба над олигофренската ни държава! Ние не сме хора!

177

Анонимен

преди 14 години

xa-xa,koi gi pusna...3000 obeseni sadii i prokurori i 6te se opravim!

176

Мен

преди 14 години

Като ги хванат да ги надупчат 97 пъти с нож. Ама да гледат да умрът от 97-мия не от първия...

175

teko

преди 14 години

представям си как са се покрили и четат Днес.бг.дано ги хванат *** скапани

174

совата

преди 14 години

копелетата са се покрили извън България но ще ги званат и бая дълго ще лежат на топло.

173

Nick

преди 14 години

Обрали са Мартин Борилски след като са го убили - в единия (в Желязков мисля) е била открита една от кредитните карти на убития.

172

Nick

преди 14 години

Откраднали джиесема на Борилски- сменили му сим картата и се обаждали с него до Варна, оставили много днк-следи по убития, някакъв панталон - и той със техни следи в апартамента на убития, след убийството веднага избягали от Франция - единия с фалшив паспорт - на името на друг техен съученик - Димитров. Абе за какво говорим просто....

171

аз

преди 14 години

Снимката лъже - на други снимки а и като гледах репортажи по новините - единия е едър *** - този зализания, а другия е сравнително дребен - точно такива 2-*** души е видяла възрастната французойка да бягат от апартамента на Мартин Борилски в деня на убийството му. Изобщо - доказателствата срещу тези 2-мата са толкова много че не мога да си обясня как са били оправдавани в продължение на 10 г. от български съдилища в различни градове..

170

Поаро

преди 14 години

тия на снимката приличат повече на педофили, отколкото на убийци.

169

арабин

преди 14 години

до177. Ами и Меджидиева, Веска е там, те знаят къде да се скрият. Ами да вземат нашите политици да подпишат едно споразумение, нали сме европеиска държава вече, немогат да ни откажат, а и да поискат бсъдеиствието от Брюксел. скапана държава

168

Иво

преди 14 години

Предполагам че вероятно 2-мата ще се предадът в понеделник защото и те много добре знаят че в България ще лежат много по-малко в затвора - ако изобщо влязат там. Иначе ги очаква съд във Франция - и там няма да им се размине. Е има и вероятност наистина да са избягали - скоро ще се разбере.

167

desso

преди 14 години

европейски съд в БГ!!!

166

ГА

преди 14 години

В момента те са в юАР,заедно с малкия Маргин,запомнете ми думата,от там никога няма да се върнат,защото няма споразумение между двете държави...

165

Анонимен

преди 14 години

srqda 10.02.2010 ot 10:00 pred raioniqt syd vyv varna ,bez milost da izrinem tazi dolna korumpirana sgan

164

Иво

преди 14 години

Има и международна заповед за задържането на Стоичков и Желязков - и то още от 2001 г. а ние ги издирваме в България - "На 16 ноември 2001 г. е издадена международна заповед за ареста на Желязков, а на 17 декември 2002 г. - на Стоичков и Димитров."

163

Иво

преди 14 години

Доколкото разбрах ще има процес и във Франция - и там присъдите едва ли ще са само от по 17 и 19 г. Освен това двамата - Стоичков и Желязков ще се отърват по леко ако си изтърпят присъдите в България - защото тук първо предстои обжалване на тези присъди пред други инстанции - и не се знае дали няма да бъдат отменени, освен това тука ще има пак отлагания, протакане, дори и да влязат в затвора - ще лежат много по-малко, абе загубена работа е българското правосъдие.

162

grep

преди 14 години

Много си прав .... тия номера със "повреди ми се колата" са само вятър и мъгла. Само са чакали да ги пуснат по гаранция и са духнали.