287

МИХАЕЛА

преди 14 години

То се говори и за предсрочни избори, нали? Истината е, че откакто е встъпило това правителство, единственото, което прави е ревизия на предишните управляващи. Доколкото знам, никой не си е избирал ревизьори!

286

до Михаела

преди 14 години

И още нещо - ако тръгнете да съдите Дянков в Страсбург, това, което със сигурност ще стане, е да вдигнете още повече рейтинга на Бойко, защото повече от 90 % от данъкоплатците са РАЗОЧАРОВАНИ от съдебната ни система, за която дори и от Европа казват, че била корумпирана !

285

чичо

преди 14 години

Маму стара на конспирация ми мирише тука никой не ще да каже какво е работил тоз огорения човек от снимката.

284

do Mihaela

преди 14 години

Не забравяй, че се говори за свикване на Велико Народно Събрание, което ще рече, че може да има промени в конституцията, което пък означава, че съдебната система може и да не бъде на собствен бюджет !

283

марти

преди 14 години

Да,права си,че не я нападаме,но то е просто поради факта,че сега иде реч за съда!Иначе и в образованието ни(а то всъщност и къде ли не още,освен сигурно в политиката,погледната през очите на нашите ***,наречени политици)е помия,за която наистина трябва Чистач със здрави нерви!!!

282

Ne poznavam tezi

преди 14 години

lichnosti

281

някой

преди 14 години

Много се радвам. Кво се жалват, подкупите, които вземат, са много над 5000 лв. Не им ли стигат, та ламтят за още?! И то в момент, когато майки се чудят с какво да купят на децата си дори мизерен подарък, а пенсионерите ще си получат щедрите 25 лв. коледни през януари?!

280

МИХАЕЛА

преди 14 години

МАРТИ, "Щом е демократично един да взема бонуси,а друг да духа супата,значи и обратното е също демокрация!!!Или се лъжа??? ", аз не защитавам подобна теза! Напротив! На мнение съм, че трябваше или всички да получат коледни добавки, или никои да не получи! Не да дадат на учиелите, а всички други, също като тях- редовни данъкоплатци, да изкарат една примитивна коледа!Интересното, обаче, е че не нападата така неефективната образователна система, както нападате съдебната!

279

марти

преди 14 години

Аз също не съм защитник на този или онзи,но за разлика от теб виждам и казвам нещата им с истинските им имена,такива каквито са!Не ми трябват очила,за да видя,че живеем в бардак,в който важи закона на по-силния или по-добре казано,на този,който може да си плати,за да бъде над закона!И за това голяма вина има и така наречения от теб НЕЗАВИСИМ(?!)БЪЛГАРСКИ СЪД!!!

278

МИХАЕЛА

преди 14 години

ЖАЛКО Е, КОГАТО СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В СЛЕПЦИ С ОЧИ!

277

МИХАЕЛА

преди 14 години

МАРТИ, ще те разочаровам- аз няма да получа нищо, защото не съм нито магистрат, нито служител на съдебната система! Не тълкувам "разни точки, алинеи и параграфи", за да докажа колко съм такава или онакава, а защото, за да можеш да противостоиш на мнението на някой друг, трябва да си достатъчно добре аргументиран.Точно като в съдебната система- за да можеш да издадеш правилната присъда! Страшно е и жалко, когато човек не иска да види нещата такива, каквито са.

276

марти

преди 14 години

Щом е демократично един да взема бонуси,а друг да духа супата,значи и обратното е също демокрация!!!Или се лъжа???

275

?

преди 14 години

A kakvo shte kazete za misalta,da niama otdelni zatvori za maze i zeni

274

марти

преди 14 години

Ами хайде да го осъдите,тъкмо ще си вземете парите за Коледа!!!Ама се иска дупце,а Вие го нямате!!!То не е само да четете и тълкувате разни точки,алинеи,и параграфи,ами се иска и дупце,за да ги изпълнявате!!!

273

МИХАЕЛА

преди 14 години

Разберете, че в крайна сметка Дянков не прави реверанс на общественото мнение дали трябва или не съдебната система да получи коледни добавки, а упражняма един диктаторски подход към всички, които лиши от правото да получат бонуси. Този подход не би трябвало да се толерира, защото всеки, които изпитва елементарно себеуважение, би си дал сметка, че ДЕМОКРАТИЧНА България не може да бъде управлявана по този начин!

272

марти

преди 14 години

Ти от тях ли си???

271

МИХАЕЛА

преди 14 години

от: до yann***mail.bg, в Страсбург могат да осъдят това инфантилно *** Дянков, по точка 3 от Закона за бюджета на Република България- за престъпление по служба, тъй като Централният държавен бюджет се дели на две звена-Републикански бюджет и бюджет на съдебната система, а съдебната система е независима. Осъждате работата на тази система, а не осъждате факта, че един министър си позволява да нарушава Законите, които толкова много искате да се спазват.

270

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 14 години

ПРИЯТЕЛЮ,ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА И МЕ ЧУЙ ДОБРЕ: ЗЛОБА В СЕБЕ СИ НЯМАМ,ИМАМ РАЗОЧАРОВАНИЕ,ЖИВОТА МЕ НАПРАВИ ТАКЪВ, КАКТО И ПОЧТИ ВСЕКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩ В ТАЗИ СТРАНА,ОПТИМИЗМА Е ЗА ГЛУПАЦИТЕ И НЕДОРАСЛИТЕ ДА ВИЖДАТ РЕАЛНОСТА,НЕ ЖИВЕЙ В ИЗМИСЛЕН СВЯТ И НЕ КАЗВАЙ НА ЧЕРНОТО БЯЛО И НА БЯЛОТО ЧЕРНО,БЪДИ ИСТИНСКИ,АЗ СЪМ РЕАЛИСТ,ПРОЧЕТИ НЯКОИ ИСТИНИ http://bultext.tripod.com/Z_marfy.txt

269

до yann@mail.bg

преди 14 години

***, преди да осъдиш всичките онези над 90 % от данъкоплатците, които смятат, че съдебната ни система е корумпирана, първо ще трябва да докажеш, че у нас няма корумпирани съдии ! Можеш ли да докажеш, че у нас няма корумпирани съдии ? Скоро се говореше и за поръчители на убийства от / бивши / съдии ...

268

дедо

преди 14 години

На мен окръжен съдия ми е искал пари, хем бях прав.Делото зацикли докато адвоката не ми каза колко пари иска съдията и не ги платих.