202

Анонимен

преди 14 години

Виж сега какво им е на бонусите - ореваха върталъка, че пари нямало, постна пица ни приготвиха, убеждават ни колко е зле положението, подиграват се с родителите ни, за децата пари няма, за останалите държавни служители пари няма, и в същото време си раздават еднократно ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНОГОДИШНА заплата на един учител или на един лекар от бърза помощ. Ей-това им е на бонусчетата им, а ти чакай лекар да те спасява. Чакай си, и ги защитавай.

201

Анонимен

преди 14 години

Не вземат няма

200

Анонимен

преди 14 години

195 Как да няма бе и те вземат

199

разочарован

преди 14 години

Оооооох кой ме накара да гласувам за Герб,кой,кой....:((( за Мадритския крадец не се прекарах ама сега се издокарах яко:(((

198

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ НЯМА ДА ОЦЕЛЯТ,НА ПРОЛЕТ ПОЧВАТ СТАЧКИТЕ.МИНАЛИЯ ПЪТ ЧЕНГЕТАТА РАЗЧИСТИХА 5000 ДУШИ МИТИНГ, ОБАЧЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С 200000 ?

197

Анонимен

преди 14 години

детските трябваше да ги изплатят още на 12 сега е 17

196

Анонимен

преди 14 години

А като забавят детските, лихви плащат ли? 'Щото човек като не си плати навреме борчовете, веднага лихви начисляват - за всяка секунда!!!

195

Анонимен

преди 14 години

А защо няма пари за служителите на правосъдието като например надзирателите ?

194

Анонимен

преди 14 години

Бойко обърна България с главата на долу. Всичко спря още не са и преведени детските СРАМ

193

Анонимен

преди 14 години

Спиро, гълтай си бонусчето - то е ясно, че си от тях. И дано да се задавиш, и да няма лекар да те спаси!

192

Анонимен

преди 14 години

ТОРНИ БРЪМБАРИ.

191

bg

преди 14 години

Ot nas zavisi da dojde vidovden za mrusnite korumpirani gadini. Te sa podhodjashto ukrashenie za durvetata okolo narodnoto subranie.

190

Анонимен

преди 14 години

ПЛАЗМОДИИ.

189

Пфууу

преди 14 години

ЕГАТИ НАГЛИТЕ БЕЗОЧЛИВИ *** просто това е нагла гавра с бедните пенсионери нашите бащи и майки , като им обясняваха едни хора по TV-то че едва намерели пари за да им дадът коледни по 25 лева и то не за Коледа ами чак догодина .

188

zhka

преди 14 години

165 каза ,че забрави как да пише, а и аз направо си "глътнах граматиката"!!! Безумие и наглост на N-та степен! Няма и Няма да има ТАКОВА НАРЕЧЕНО НЕЩО - ИСТИНА И СПРАВЕДЛИВОСТ, НЯМА И ДА СЕ ПОЛУЧИ НЯКОГА ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ В СЛЕДВАЩИТЕ КОЛЕДИ! НЕ ПОЗВОЛЯВАТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА ГИ ПРАЗНУВА НАИСТИНА КАКТО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА - СПОКОЕН, ВЕДЪР, ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!!!

187

Анонимен

преди 14 години

*** мръсни живи да не сте.Кьорави да ходите.Вода да газите жадни да ходите.

186

Атанасов

преди 14 години

Българите ще вземем да се сетимм, че Бат Бойко е едно подставено лице, което цели да съсипе частния бизнес в България всичко да фалира, едни хора да забогатеят и да дойдат чуждите големи фирми и да завладеят пазара. Ние няма да станем нищо друго освен гето на Европейския съюз и само ние сме си виновни, защото българите сме си продажни гащници.

185

Анонимен

преди 14 години

съдебната власт е независима и Бойко не може да каже какво да става там.

184

Spiro

преди 14 години

Какво им е на бонусите бе хора !? Един редови полицай взима по хиляда лева без рушветите при положение, че не може да си напише името без да сбърка. Един неграмотен служител в авто-сервиз си докарва по 1000-2000 лева и ти дава счупена кола. Че всички полу-*** в стройтелния бизнес само до преди 1-2 години правеха по 3-4 бона на месец без да плащат никакви данъци. Повечето от тях продължават да правят добри пари и в момента. Ами онези неграмотници футболисите ? Ами простаците в градския тра

183

скиор

преди 14 години

От статията става ясно че 19 са гласували за, и 2-*** са се въздържали.Излиза че общо 21 има там.Ако те вземат средно по 5к на череп, излиза че масрафа на целия ВСС е 105 000 само за премийката.Аиде още толкова да има разходи и за обикновенните служители и да ги сложим 100-150 души.И па не излиза сметката. Къде са 24 милиончета,цитирам"за награди" и къде 240 хиляди.То е ясно че и доста глезотиики ще има -я по така ремонтче,я някоя нова колица догодина или пък да се разхождат по чужбина.