19

шунка тагарински

преди 14 години

постна пица с новата шунка тагарински...2,65 без ДДС

18

СС

преди 14 години

Напил се е като прасе от радост, че е напуснал мизерната партия РЗС и още го тресе махмурлукът и не ви вдига телефона...

17

az

преди 14 години

Tagarinski?--Edin mrasnik po malko.

16

Анонимен

преди 14 години

ХАХАХАХАА абе ЯНЕ,ЯНЕ-ЕДИН СИ БЕ ЯНЕ...

15

Анонимен

преди 14 години

Гледам снимката и си мисля че Янето му е откраднал кисията и затва е напусна

14

Анонимен

преди 14 години

Българите сме големя ***, никога няма да имаме нормална политика или международни отношения или трябва да мразим Запада и да обичаме СССр или сега трябва да ближем г.ъ.з.а на Сащ и да мразим Русия, ся пък тея клоуни правят поредния цирк.Всички, които са били в парламента до юли 2009 трябва незабавно да го напуснат и да влязат нови чисти хора! Иначе не 20 години, ами 50 ще бъде тоя преход, докато не изпукат всички там от сдс, бсп, дпс и така нат. *** сме и *** ни управляват

13

лин бяо

преди 14 години

Отвлечен е от търговците на свинска мас.Иде Коледа!

12

Soli

преди 14 години

Радвам се, че този клоун Янев остава без група, на него не може да се разчита в подкрепата на сегашното правителство, което се е заело с нелеката борба да оправя бакиите на предните правителства. Засега Атака остава най-съвестния подръжник на Борисов и това е достойно за уважение. Двете партии плюс сините показват един нов добре работещ модел на управление за държавата.

11

тамплиер

преди 14 години

Тагарински е масон, естествено ще слушка и Костов, и "Великият майстор". Поведението му е съвсем очаквано, поставена му е задача, изпълнява я!

10

и аз! и аз!

преди 14 години

и аз от вчера звъня на едно гадже..не вдига нито мобилния, нито домашния...дали не става дума за политическо отвличане???

9

HERMES

преди 14 години

Аз пък силно съм обезпокоен, че този психопат е в парламента. Този психично болен човек, който слага Волен Сидеров в малкия си джоб, трябва да е в специализирана клиника. Просто трябва да бъде изведен от Народното събрание и заключен в добре тапицирана стая, защото ми писна да му гледам и слушам простотиите и олигофрениите. Аман.

8

MD

преди 14 години

Търсете го на Планета 51

7

Анонимен

преди 14 години

Dokoga ,razni bokluzi she vlizat v parlamenta s listata na dadena partiq i posle she q predavat?Aman ot takiva ''pazocharovani".Takiva van ot parlamenta,osven ako ne mu se e sluchilo nesho.Qvno ima nesho,shom ne se pokazva,sa da komentira reshenieto si.

6

Анонимен

преди 14 години

ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪВЗЕМЕ СЛЕД БУРНА НОЩ С ФИДОСОВА

5

.|.

преди 14 години

Според мен трябва да разследват Яне и другите депутати от РЗС. Те са най-заинтересувани бившия им колега да изчезне и даже да му се случи нещо трагично, защото в този случай на негово място ще влезе друг от РЗС и те няма да загубят всичките държавни субсидии които имат като парламентарна група!

4

Анонимен

преди 14 години

:))))))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 14 години

Абе тряваше да ги върже с декларации-бега ли некой ,плаща по 150000

2

политтехнолог

преди 14 години

Най-вероятно, убавата Цецка, заедно с грацията Фидосова, са отвлекли Марио и са го подложили на еротично политическо въздействие. Направили са нещо като тройна коалиция. Той, красивеца, явно не е могъл да устои на тяхната магнетична палавост. Яне сега се пука от завист.

1

`

преди 14 години

.