96

преди 15 години

drugo nqma .. za 4ovek kato tozi .. kam i kraina smetka taka 6te se opravim da sazdadat krumovite zakoni ... /ako ne se laja/

95

този народ испростя

преди 15 години

Само едно ще кажа! Бавна и мъчителна смърт за това нека преживее боклата на децата си!

94

До 83

преди 15 години

ти си 20-годишна българка колкото аз съм Дева Мария.ЕБ....А ти ***...де...ру...га...та.

93

dasdasd

преди 15 години

Ужас -дали някой от тия дето ни управляват ще види най после че народът е оскотял!!

92

Радо

преди 15 години

в случаи като този съвсем справедливо ми се вижда библейската максима "око за око, зъб за зъб", веднъж хванат ли го трябва да го убият. Това не е човек, който заслувава да живее.

91

додекаедър

преди 15 години

не виждам по-добър повод от този да се иска оставката на правителството.комунистите са виновни.

90

Ican

преди 15 години

За такива тряба отново наказание ЛИНЧ да се въведе! Да го вържат на някой площад и да оставят народа да се разбере с него! По същия начин и насилници ,депутати крадливи ,корумпирани съдии и ченгета .. тн. тн. ...

89

зъбатия

преди 15 години

будала.

88

Анонимен

преди 15 години

Всичко това ми напомня на същия сценарий който Карбовски даваше по Отечествен фронт.Филмът се казваше -Последния смъртник.Действието се развива през последните години на комунизма и едно момче убимва жена си от ревност и после го осъждат на смърт.Какво да ви го разказвам,който иска да си изтегли този филм от интернет и да го гледа.Тежко филмче,но с много поуки.

87

преди 15 години

и защитнищи на този изверг се намериха...Можел да няма алтернатива. И така да е, какво посяга на децата си, на дома си? Защо не отне собствения си живот като е толкова смел, защо не влезе в пламъците??? Егаси случая... избягал, скрил се! СТРАХЛИВЕЦ!

86

beti

преди 15 години

kade shte izbiaga be hora, lud i bez pari, donikade niama da stigne....

85

преди 15 години

Такива животни като тоя - без семейство и с надвиснали доживотни присъди, ако ги хванат - са идеалните "служители" на трафикантите с деца и хора за нуждите на проституцията и нелегалното донорство. Лесно ще го вземат в някоя регионална мокра търговска бандичка, където "текучеството" сред техните им хора си е планово заложено.

84

ili

преди 15 години

Как така не се сети *** да се самоубие себе си та да се отърве от мъките си????

83

преди 15 години

Това което прочетох е едно от най - лошите неща до които ни доведе 20 год управление на хора които са лакоми за власт и за пари... до там стигна цялото това безпаричие да се колим по между си като едни животни.. това е цялата породена злоба от самите управляващи спрямо нас българското общество...Като една 20 годишна българка, която иска да живее и да остане в България приканвам целия Български народ да гласува на предстоящите избори и да махнем от ВЛАСТ КОМУНИСТИТЕ!

82

Анонимен

преди 15 години

Що да е филм бе,знаеш ли колко хора са избягали от България които полицията ги търси за определени престъпления.Затягат полицейския контрол по границите и летищата и въпреки всичко някои напускат страната.Тоя няма да го намерят никога.Ако го хванат минимум 20 години в затвора,занего бъдеще в България няма.

81

Alex

преди 15 години

Ami togava kakvo da kazat i napraviat horata deto ziveiat vyv vsichki afrikanski strani deto ot mnogo godini veche ziveiat s uzasa na voinite , glada , bolestite i t.n. Sluchaino da si chuval/a niakoi ot tiah da si e zaklal decata ??? BULGARSKA ZESTOKOST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

нн

преди 15 години

защо не си е отрязал собствената глава като не е имал алтернатива ,ами убил децата и то собствените, по никакъв начин не мога да го оправдавам

79

4efo

преди 15 години

75 ,ти не си добре-как да не е имал алтернатива.Това деяние не може да има никакво оправдание.Като не му се живее на село,да отива в града или в чужбина....работа има,стига човек да има желание.

78

ilteko

преди 15 години

Винаги имаш алтернатива!

77

преди 15 години

"....Снощи Панкюков бил с приятели на кръчма...." Затънал в дългове, ама иначе с приятели в кръчмата, хич не го съжалявайте тоя ***.Мир на душите на децата.