120

Анонимен

преди 6 часа

Този път ще изляза и ще гласувам за ГЕРБ! Защото от 4 години, от както се появиха "Промянаджиите" в България настъпи абсолютен хаос! Ще гласувам за стабилността която беше по времето на ГЕРБ.

119

аз

преди 6 часа

моята прогноза герб първи но под 20% , второ място величие в конкуренция с някое от дпс-сетата заради купения вот на пеевски, пп/дб - под 8% , бсп-под 4% ,възраждане под 10%...

118

Моето мнение

преди 6 часа

МЕЧ е на Валтер Папазки .Величие е на ГЕРБ и Пеевски и двете партии са отровни двойници на Възраждане

117

Анонимен

преди 6 часа

стокхолмски синдром тресе народа, пак за герп ще гласува, че "много дръпнахме" по тяно време, аз лично ще гласувам за малка партия, невизала в НС, другите съм ги виждал

116

114

преди 6 часа

То има ясна програма, ама ти си късоглед и погледът ти е размътен.

115

до 114

преди 6 часа

Негласуването е реакция на разглезено дете, което не знае какво иска.

114

Анонимен

преди 6 часа

Падението е заради хората, които не знаят какво искат. Никога досега не е имало толкова много българи, посещаващи чужди страни и скъпи хотели. Ресторантите и моловете са пълни. Но скоро това ще свърши и вината ще бъде само ваша. Насила хубост не става.

113

БАЧКАТОР

преди 6 часа

Хайде,манипулацията започна.Понеже миналия път не включиха "Величие"сега се презастраховат.Докато всички имащи право на глас не излязат мощно да гласуват срещу мутрите ще продължаваме да се отдалечаваме от развитите евр.д-ви и само формално ще членуваме в ЕС.Трябва много просветна работа,за да разбере и най-неукия,че само модернизацията,истинското правосъдие и много,много труд ще ни тласнат напред.Мафията обаче знае-едни умират,други се раждат и пак ще има кого да цицат.

112

Анонимен

преди 6 часа

Негласуването е реакция на обществото, при това негативна и изразява отношение към политиците. И то не е на възхищение, а на отвращение. Те много добре го знаят и нека си правят сметката. Затова пробват с празните призиви "гласувайте" и опити за вменяване на вина на хората, за това, че те самите не работят. Щото толкова си могат. Така че, или да се оправят, или да хващат пътя. Като се появи субект с ясна програма за работа и ми хареса, ще гласувам. За сегашните не!

111

Малко за политика

преди 6 часа

До Анонимен 104: И като не гласуваш, какво ще се постигне? Ще ти кажа какво: Делян Пеевски с купените гласове от ромските махали ще получи по-голям процент гласували за него (защото общият брой гласували намалява) и ще вкара в НС по-голям брой депутати. Е, по-добре ли е това за държавата или не? По-зле е разбира се. И Бойко и Делян Пеевски на това разчитат. Успеят ли да яхнат пак държавата, ще к'радат като са последно. Само по-голям процент гласували може да ни спаси от това.

110

Анонимен

преди 6 часа

Докато има кой да гласува за тях, ще има и дерибеи. Това да гласуваш за мними "спасители" е същото като да хвърляш торби с пари от терасата на мними "полицаи". Едни и същи хора го правят

109

до 108

преди 6 часа

Никога не съм съжалявал, за кого съм гласувал и така от 97ма. Няма защо да поемам вина. Но винаги съм разбирал кой е на добрата и кой на лошата страна. Кой се мъчи отчаяно да движи страната напред и кой демагогства и *** само заради лични облаги. И съм разбирал, че ако има само около 40 депутата от моите, НЯМА МАЧИН КАК ДА СТАНЕ.

108

Анонимен

преди 6 часа

До Социолог - И трета опция ти трЕбва - нито дватА!

107

104

преди 6 часа

Още от сега поеми греха за "дерибеите". Те са дерибеи, заради такиваа като вас.

106

до 104

преди 6 часа

Точно такива като вас вкарват "дерибеите" Като не гласуваш, пак гласуваш, ама не за тоя, за когото искаш.

105

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 94 - А ти, като гласуваш, чия вина пое? На Герб, Пп-тата или други?

104

gog

преди 6 часа

Най ми харесва доган - бие шамари на дебелия и не му пука. Тръмпи ако прасне камилата ще го убият с азот

103

Нищо ново

преди 6 часа

По "Сако от велур" от Станислав Стратиев: "Орачът оре, а овца няма".

102

Анонимен

преди 6 часа

До Социолог И дввете сте новото възраждане, преди това ИТН и атака. Като мухи на л......И все не ви излизат сметките, защото сте късоакълни.

101

Анонимен

преди 6 часа

Аз няма да си слагам грях, че съм помогнал на някой от тези дерибеи да получи държавна службичка като депутат! Затова няма да гласувам. А пък който иска да им осигурява 10 бона заплата за нищоправене.