349

Анонимен

преди 4 месеца

Европа е завладяна отдавна. Отрязаха я с цветните революции от ресурсите и хората от северна Африка, сега същото от Руската федерация, в добавка притока от организираните емигранти. На Русия заплашва статуквото, а Европейския съюз и той е слабото звено и затова е атакуван от три десетилетия. Кой организира всичко това. Който има изгода, той е скрития, но вече виден набиращ наглост играч обичащ да ви вкара в играта ва-банк, но той да държи банкнотите от всички страни.

348

Анонимен

преди 4 месеца

Русия трябва да има германски мениджмънт, като регион на ЕС. Иначе никога няма да бъде ефективна.

347

82-ОМБР

преди 4 месеца

Те и в блатото ковчезите пристигат и ще продължават да пристигат на конвейрн! Да видим на кой ще му свърши първи материала за конвейрна,на нас или на блатото!?

346

Европеец

преди 4 месеца

Всъщност крайно време е управляващите Европа евроатлантици да я вкарат във войната, изпълнявайки чинно заповедите на САЩ. И когато започнат да пристигат ковчезите с европейци на конвейр, само тогава ще има надежда да прогледнат всички нормални хора и да изметат тия самозабравили се така наречени лидери на Европа, продажни слуги на САЩ! Защото Европа вече е мъртва. Целта на САЩ и англосаксонците е да запазят себе си и икономиките си, на фона на новия ред от Юг и най-вече на съюза между Китай и ру

345

Анонимен

преди 4 месеца

Напълно разбирам мотивите на европейските лидери за тази бъдеща война. ЕС начело с Германия са единствената възможност за правилното развитие на европейския континент. Източните славяни спъват това развитие, но могат да бъдат превъзпитани и интегрирани след време.

344

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС не може да оцелее дълго без да усвои ресурсите и територията на европейския Изток, които му принадлежат по право. Европейците имат нужда от жизнено пространство за да разгърнат напълно своя човешки потенциал. Така, че войната с руснаците е неизбежна. Унгарците не са важни. И без тях ЕС ще се справи.

343

от НАТО

преди 4 месеца

Записали сме Айпитата на всички тук, дето искат войски на нато в Русия, и ви пращаме призовката за фронта. Който се скатава ще бъде намерен и извлечен за краката. Нато има нужда да си дадете живота за натовските интереси !

342

karo

преди 4 месеца

много го ползвате но той е прав вкарват ни във война,и на всички драскачи ще кажа когато започнат да ви гонят по улиците и ловят като плъхове набивани във вагони и на война в Украйна а това време ще дойде тогава ще започнете да дри.скате в гащичките

341

Анонимен

преди 4 месеца

Не трябва да се притесняваме чак толкова, че ЕС ще влезе в тази война срещу Руската федерация. ЕС няма бъдеще ако не подчини руснаците трайно. Украйна вече отдавна е наша. Но Русия е заплаха за нашата европейска демокрация и благополучие. С природните ресурси на тези нови области, ЕС ще стане още по-силен и сплотен, но в момента той има нужда от победа.

340

ясно като 2+2

преди 4 месеца

Само като му видиш шопарския вид на партиен секретар с прическа ала маяковски е ясно какъв тапир е този курбан

339

хаха

преди 4 месеца

Ние натовците сме приготвили белия чаршаф, с извезани букви Н А Т О, за да се предадем като горди натовци !

338

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан е типичната кАпейка, ми излез от НАТО ве шамшал. Иначе точно като ***, плювкаме по ЕС и НАТО ама ни една кАпейка не иска в мизерията на пРосия да иде. Начи иска да е в НАТО ако него путаренко реши да до схруска щото унгарците са го яли на колхозниците 65 та год ама нямало да помага като другите, ше ползвал само благинките. Капейска и цгнска работа, явно са свързани нещата.Ем *** боли, ем *** сърби.

337

леле

преди 4 месеца

Тоя е неадекватен като Путин

336

ПЕТКО САТЪРА

преди 4 месеца

Ние сме силно възмутени от нахлуването и убийствата на руснаците в поредната съседна държава с цел разширяване на територията, но още повече сме възмутени от поведението на наште дълго лъгани дpъти чyкчета по байтошово време, които се застъпват за чуждите грабливи интереси! Мое ли всички дpъти мъже да са Христохристовци! Има и такива кат мен, дето навремето са пречупвали набутваната информация през призмата си! СЛАВА УКРАИНЕ!

335

Анонимен

преди 4 месеца

Верно е Орбан теябса да му бъде издадена заповед за арест. Неможе всеки льохман да говори за плановете и тактика на такава голяма военна организация. Тоя го удари на приказка все едно е на село. Затвор . Рискува живота на хиляди военни.

334

Анонимен

преди 4 месеца

Ом ри млат да бадеш ху баф т руп .

333

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан да се арестува за изнасяне на военна тайна и шпионаж срещу нато , отан , цру ,фбр ,мосадт и ми 1,2,3,4,5,и 6.

332

Крим не е руски

преди 4 месеца

Време е да изгоним всички с руски паспорти да не осъмнем с руски народни републики на българска територия и да се национализират всички имоти и пари на руските нашественици

331

Носете си

преди 4 месеца

...новите дрехи, ако това стане. Този път важи и за американците.

330

до 400

преди 4 месеца

Не, надяват се да се измъкнат. Наивитет. През ВСВ който не е искал да воюва са го разстрелвали - и германците и руснаците. Така че измъкване няма да има.