42

Бойко Пеевски

преди 4 месеца

Според мен няма значение кой е втори и трети. Сега наклепах ПП-то та да се откажете да гласувате за тях, а моите избиратели са зависими от мен и няма къде да ходят. Има едни заблудени чалгари, които гласуват за малкото ДПС. На предходните избори ГЕРБавото дпс, ДПС и малкото ДПС имаха 116 гласа. Добре че останалите се мобилизираха иначе щяхте да видите вие правителството на най-големите кражби. Сега обаче няма да гласувате и тези 5+ депутати ще ги взема със Слави и ще ви крада асфалта отново :).

41

Христо Христов

преди 4 месеца

До 43 "Цяла Европа чака ..." - изхождам се!

40

Реалист

преди 4 месеца

Каквото и правителство да има, то задължително ще бъде плюто, критикувано и в крайна сметка нищо особено няма да свърши. Тази държава, с това племе няма бъдеще.

39

Европол

преди 4 месеца

Цяла Европа чака арестите на пеевски, порисов и цацаров за да се проведат избори, за да им евро и за да има шенген. Не се правете на ударени. Ако Сарафов и компания са омазани с ла ***, просто организирайте граждански арест до приситгането на полицията и медиите. Борисов, цацаров и пеевски ще бъдат арестувани във всяка ЕС държава, в която стъпят.

38

Христо Христов

преди 4 месеца

До 39 "Това частните болници да бъдат освободени от провеждането на обществени поръчки" - и защо частникът да е длъжен да се отчита как харчи парите си?

37

Путин

преди 4 месеца

спокойно нема да ви оставим без правителство та кога казахте че са изборите

36

До Възраждане

преди 4 месеца

Възраждане гласуват с ГЕРБ и ДПС.Виж разпечатките на НС.Ще ти дам само един пример.Това частните болници да бъдат освободени от провеждането на обществени поръчки,бе прието с гласовете на ГЕРБ,ДПС и Възраждане.Виж в нета.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Напред! Пеевски Премиер!!!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане хем ги боли, хем ги сърби. Доори и първи да са, с КОГО ще правят правителство? Ама много ми е интересен отгоовора. Хайде, копейки, отговорете ми. Ама май мисл;енето не ви се получава.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Да подкрепяш за пред хората някой 9 месеца,а през цялото време да си го подслушвал и записвал,по-голяма подлост едва ли има.И кой сега ще иска да се коалира с тия подлеци?

32

Възраждане

преди 4 месеца

До Анонимен 33 Иска ти се за да ги оцапате и тях ида ги отстраните от политиката ама няма да стане вашата.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Значи сглобка ГЕРБ/Възраждане.

30

Възраждане

преди 4 месеца

До Ти си един манипулатор, който цели чрез пропаганда и внушения да намали гласуващите за Възраждане, но няма да ти се получи, защото на хората очите им вече се отвориха. Ти от къде разбра, че ще са златния пръст? Гласовете ли ти говорят или ПОСОЛСТВОТО, което очевидно прави всичко възможно да откаже хората да гласуват за ВЪЗРАЖДАНЕ?

29

До 28

преди 4 месеца

Не се пише пазарят,а пазаруват!Научете го най-после тоя български език,че станахте за резил.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да има правителство!Наесен отново с песен.

27

До Възраждане

преди 4 месеца

А само ти ли не си разбрал,че Копейката иска да е "златен" пръст,точно като Волен?

26

ХаХа

преди 4 месеца

На бацо и шиши нема да им стигнат 5, да видим от де ша ги напазарят

25

Възраждане

преди 4 месеца

Стига сте се опитвали да цапате Възраждане като ги пришивате ту към ГЕРБ ту към ДПС.Няма да ви се получи. Никой не вярва нито на ГЕРБ, нито на ДПС, нито на ПП-ДБ.Възраждане нямат нужда от никого, защото ако влязат в коалиция с когото и друг да било ще бъдат изцапани и това ще е техния край. Не трябва да повтарят грешките на Атака.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Това звучи като в стария виц, или ще срещнеш динозавър или не. Голям анализ

23

Анонимен

преди 4 месеца

Инджов е говорил глупости.Първо голямата комфортна преднина на Герб не е сигурна.Вярно че майсторски прехвърлиха повечето негативи върху пп ,но все пак и те бяха сглобка.Относно Пп те на практика са свити до електората на ДБ,който е много наежен и надъхан и нищо не може да го разколебае,но не стига да се мерят със дпс или възраждане.Правителство със сигурност ще има,дори само за 2-3месеца който победи да си назначи хората и да си подготви удобно служебно.