15

Vol'Jin

преди 4 месеца

Лафа на деня е:"На космическият кораб Земя в хеликс орбита около Хелиус Бета всеки е член на екипажа без едни педалиии"

14

Малко грамотност

преди 4 месеца

До 11 Кило И ние сме плюмка и макетата също. . . Когато се дават съвети се очаква малко грамотност и правопис от съветващия! Плюмка се пише плюнка! Другото не коментирам!

13

Анонимен

преди 4 месеца

пАК ЩЕЛИ ДА СЕ ПРЕКРЪСТВАТ МАКЕТАТА. НОВО ИМЕ- СРЪБСКА МАКЕДОНИЯ.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Забравяте Албания и нейните апетити и открито говорене към намеса на вътрешните работи на мъцедония. Да, ама на тях не смеят нищо да кажат щото ще ги опъват по площадите. Ние щото сме много добронамерени и все с мекото, затва се изззсраха на метеното. Време е мазно и лекичко да ги отсвирваме по абсолютно всички въпроси, като гърците.

11

Анонимен

преди 4 месеца

СРПСКА МАКЕДОНИЯ Е ВАСАЛ НА СЪРБИЯ!

10

Кило

преди 4 месеца

И ние сме плюмка и макетата също , ако бяха умни щяха да се присъединят към България , като префектура Северна Македония и автоматично влизат в ЕС обща армия общ парламент даже си говорим един език , за разликаот Корсика примерно дето местното население си говори корсикански нищо общо с френския

9

диванета

преди 4 месеца

В момента, в който им обърнем гръб на тия мал оум ници,Гърция и Сърбия ще ги разкъсат!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Молете им се ве, давайте им пасоши, танкове, пари. Оня с ниското чело да ходи пак при "приятеля" си Ковачевски дето му врещеше и му размахваше пръст като на някакъв общак. Толкова много грешки и глупости с тая мъцедония. Заради това блато загубихме Беломорието. Давайте им, те ни мразят, вие им давайте.. олипси

7

Анонимен

преди 4 месеца

Накрая съвсем ще ги отсвирим макетата, то бива сръбска наглост, ама чак толкова :)))

6

Анонимен

преди 4 месеца

Една измислена страна !

5

Майора

преди 4 месеца

Става зле за страна , неспазваща международните договори искаща преразглеждането им! За съжаление това доста ги отдалечава от ЕС и надали скоро ще влязат в него!

4

Хмм

преди 4 месеца

Същата загриженост, Урсула определено не проявява към спазването на споразуменията с България.

3

карачанаков

преди 4 месеца

Този е ясен ,а сега за Корнелата НАГЛОСТ и БЕЗОЧИЕ по една ТВ въпрос за Гечев и ГЕРБ Гечев е най добрият икономист,учен ,преподавател световно известен а ГЕРБ са мафия и корупция и съсипаха държавата с тяхното управление.Корнелочка ,милая а помниш ли на кое викаха Виденова зима ,че долара стигна 3 000 лв че бензина беше с купони и.... великия Гечев бе министър на ИКОНОМИКАТА,а кого Станишев изхвърли като мръсно коте за корупция май тебе А?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на президента

1

няма да стане

преди 4 месеца

Макетата искат без да са си научили урока на изпита да изкарат шестица!Няма как да стане!