20

Анонимен

преди 4 месеца

19 ами неговите всъщност не са глупави. Нали гледам теб. Ти правиш всичко за пари. И обратен ставаш и нацист ставаш и кришнар ставаш когато ти платят. В един момент наистина ще тропаш на вратата на другите страни и съюзи, но никой няма да те иска там. Те имат мозък. Освен хова те знаят историята. Истинската история на Европа. Европа не е могла да се освободи сама нито от Наполеон, нито от османлиите, нито от Хитлер. За какво си им ти който ще попаднеш пак в такава ситуация че да те спасяват ?

19

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера един приятел се върна от на запад, и разправя, че на запад западната система си е стабилка, всичко си е ОК на запад, системата не се разпада.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Ще преговарят за приемането на Франция в БРИКС. Макрон отдавна се стреми към това.

17

до 13

преди 4 месеца

Много глупави опити за внушения.

16

Анонимен

преди 4 месеца

И Макарона ще му обясни, че трябва да им продаде тик-тока, за да го спрат, че разпространява вредни за европа емисии и че трябва да си намалят производството, че запада не смогва вече. Си-то ще го изгледе със загадъчна полуусмивка, ще се здрависа учтиво и ще каже: ще видим, ще помислим.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо да са благодарни на китайците че с евтините си електрички спомагат за борбата с климатичните изменеия , която нали уж е цел номер 1 за ЕС те реват и недоволстват и имнналагат мита . Това не е ли шизофрения

14

1987г

преди 4 месеца

При Тодор Живков Народна Република България имаше население 9 милиона. По официални данни на ООН и ЦРУ България преди 89та беше на 26 място в света по качество на стандарта на живот, 6-то място по качество на здравеопазване, 2-ро място за образовение.

13

Фтрещен демократ

преди 4 месеца

В Китай няма демокрация. Китай е диктаторска недемократична страна. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори! В Китай няма политически партии. Ужас, аз съм фтрещен. ЕС трябва да наложи санкции на Китай докато започнат да прават демократични избори с много партии както в България която е член на ЕС и НАТО и българите живеят свободно в демокрация и провеждат избори народа да определи кой да управлява - това е демокрацията, в България, а не в Китай.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Западната система се разпада, докато Русия, Китай и Индия се превръщат в самостоятелни макро-цивилизации, всяка от които има какво да предложи на света.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

10

Белград

преди 4 месеца

Постери с "Хвала, брате Си" в Белград! Сербы ждут в гости товарища Си.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Дано това е началото на бързият край на европидалският съюз . БРИКС е бъдещето

8

Анонимен

преди 4 месеца

Китай ще покани Сърбия да се присъедини към БРИКС. Си Дзинпин отива при Вучич, за да покани Сърбия да се присъедини към БРИКС, което, ако бъде изпълнено, ще доведе до огромни геополитически промени в Европа.

7

Анонимен

преди 4 месеца

България ще има седем двуетажни влака! България е много мощна държава и дори китайският лидер като ходи в Европа, ходи в по-малки държави като Франция. Седем двуетажни влака!

6

Анонимен

преди 4 месеца

След завършването на СВO в Украйна ЕС се разпада, а европейските страни ще се наредят на опашка за присъединяване към БРИКС.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Икономиката на ЕС все повече затъва в рецесията. Зелената сделка се оказа грандиозен провал, при който няколко трилиона евро бяха пропиляни на вятъра.

4

Ами Разбира се

преди 4 месеца

Нали Мекия Р0н иска да става Член на БРИКС!

3

Анонимен

преди 4 месеца

На 8 май ще е в Белград. Гледам си много заинтересуван. Що не си проверяваш опорките?

2

Анонимен

преди 4 месеца

И веднага се разкрякаха нпо-тата. Имало "обидени" "френски уйгури". За няколко цента.

1

Фют

преди 4 месеца

Нали го чакаха в Белград:))))))