12

Анонимен

преди 4 месеца

Дойде помоща за ПВО на Украйна и веднага се забеляза !Всички дронове свалени само един се е промъкнал и е гръмнал на 5 места .

11

Анонимен

преди 4 месеца

12 - ДОБРА ИДЕЯ.

10

Анонимен

преди 4 месеца

до 6 - само Крим е 27 000 кв км. + 547 000 кв км във 4те области. Ами малко е нали.

9

до 10

преди 4 месеца

Това с "асвабадителите" е пропагандна лъжа на креммлин да оправдава избиването на хората. Целта им е да завземат територии. А за да стане по-лесно, обстралват градовете да избягат хората. Жертвите така или иначе никога не са играли роля в руската история - те са само цифра.

8

...

преди 4 месеца

smurt za vsichki ukrainci

7

анонимен

преди 4 месеца

И тези хора, имам предвид бомбардиращите (руснаци), по някаква ведома само за тях причина продължават да смятат, че бомбардираните (украинци) с нетърпение чакат тяхното освобождение и ще ги приемат с отворени обятия, цветя и оркестър. А истината е съвсем различна - Русия с тези си действия успя да посее такава омраза към себе си сред тези хора, която трудно може да бъде описана с думи.

6

Анонимен

преди 4 месеца

В Украйна да отпразнуват не Великден, а годишнина от появата на Зеленски, който ги издигна до най-величави демократични величини.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Това са руско-християнски ценности - кръв и разрушения. Никога не съм вярвал, че руснаците ще се окажат такива изверги. Децата ми вече знаят и ги мразят. Жалко че шепа български предатели все още им се кланят.

4

Златна Орда доксален

преди 4 месеца

До 1 : Ама то не е християнско?!?!?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Православните украински Християни хаха абе вие на луди ли ни правите ? Вчера Укронацистите от шпиц командите на Зеленски биеха и гонеха всички които влизаха в църквите. Рускоезичните са Християните които искаха да влязат в църквите, Западна *** е католическа. Стига сте ни лъгали с вашите простотии.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Тия руснаци само избиват укри и ги смъртоносно раняват. Лежи укър и пъшка, пъшка, а около него самодиви в бели премени, танцуват украински народни танци.

1

Анонимен

преди 4 месеца

В същото време Путин най-лицемерно пали свещи в храма и се кръсти с набожен вид.