79

Анонимен

преди 4 месеца

Министерството на отбраната на РФ съобщи, че е осуетило нощната атака, но не уточни дали падащите отломки са причинили щети. Кой чмошник реши, че е имало падащи отломки? Не знете ли за високотехнологичните руски РЕБ-системи, които много отдавна се научиха безразрушително да се справят с ATACMS?

78

Свише

преди 4 месеца

Един печели пари от продажба на оръжие, друг плаща с живот, за да са богати други. Тоз дето продава оръжието, дали не се радва войната да продължава до безкрай?!?

77

Анонимен

преди 4 месеца

до 73 " А аз не видях никъде украинците да отричат" Вече ти беше обяснено - няма нужда украинците да "отричат" всяка руска лъжа." Мда, кравар, по твоята мааалоумна логика и руснаците не отричаха за "избитите" украинци на Змийския остров и за Черния измислен украински ангел с изтребителя. Но това не прави лъжата несъществуваща. Понял, кравар смеееешен?

76

ПЕНКО

преди 4 месеца

АТЛАНТО ЕВРИ -НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ---ТЕЗИ РОКЕТИ СА "ЕВТИНИ " - НИЩО НЕ СТРУВАТ НА ИРЛАНДЦИТЕ; ЛАТИНОСИТЕ И АФРИТЕ ИТАЛИАНИ В САЩ -НИЩО !?!?

75

Дон Кикот

преди 4 месеца

Свалили са ги като са ги ударили в целите им.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Агония

73

Сата НАТО

преди 4 месеца

Първо, атакамси с обсег 300 км още не са доставени и второ, нали не мислите, че още от първия ден ще ги гърмят като на сватба? Правят се тестови пускове, да се види как реагира руското ПВО.

72

Обективен

преди 4 месеца

Нии американцитИ дарявамИ и пУдъРявЪмИ оръжиИ само за самозъщитЪ! НИИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ НАПАДАМЕ!! Особено в СССР. Там изобщУ нИ си пъхъмИ муцунЪтЪ!!

71

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 72 "а аз не видях никъде украинците да отричат" Вече ти беше обяснено - няма нужда украинците да "отричат" всяка руска лъжа. Това би означавало само с това да се занимават. Впрочем, вече знаем какви са способностите на "безаналоговите" ПВО с които уж Русия била свалила АТАКАМСите - същите Ес-400 бяха разгромени наскоро с прецизен удар точно с такива. Кого мислиш, че ще заблудиш с празни приказки?

70

Анонимен

преди 4 месеца

до 70 Кравар, а аз не видях никъде украинците да отричат. прави си извода дали е нямало свалени американски ракети над Крим, кравар! Иначе за пропагандата украинците бият братушките с 300.

69

смееехххх

преди 4 месеца

А бе копейки американците ви баламосват със стари оръжия и вие си вервате

68

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 69 Не видях да предоставяш никакви доказателства за "съобщението" за "свалените" АТАКАМС, тъй че говорим за чиста пропаганда.

67

Анонимен

преди 4 месеца

до 67 За пропаганда ли ще ми говориш ве, кравар жаааалък смеееешен? На змийския остров в Черно море когато украинците казаха че руснаците са избили целия персонал там какво се оказа? Че всичките са живи и здрави. Когато два месеца плямпаха украинските медии за Черния украински ангел, който с изтребителя си свалял по 5-6 руски изтребителя на ден....какво се оказа ве, кравар жаааалък? Самите украинци си признаха след два месеца че това е измислен герой. За пропаганда ли ще ми говориш ве, кравар?

66

хахахахахахаха

преди 4 месеца

скоро на изложбата в Москва ще има и Пейтриът и Химарс.. и Америка ще *** унижена хахахахахахаха..п. с.. то.. Афганистан, дето са по джапанки направиха за смях кравите, та Русия ли хахахахахахаха

65

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 65 Изпадна ти примера с кораба Мацква, това е напредък. А няма никакви доказателства, че който и да било е свалял такива ракети над Крим. И няма никакви доказателства, не само видео. има само празни приказки на руската пропаганда.

64

България над всичко

преди 4 месеца

и Украйна/САЩ като на'срани мълчат, щото се оказа, че поредното щатско супероръжие е пълен б'оклук, както всичко произведено в Америка хахахахахахаха

63

Анонимен

преди 4 месеца

до 62 Значи според твоята мааалоумна логика щом операторът руснак на руското ПВО който е свалил тия американски ракети не е снимал самото им унищожаване, то значи е нямало унищожаване на американски ракети над Крим??? Така ли ве, жалкарец краварски ? Муахахахахахаа...

62

R.A.T.M

преди 4 месеца

По-добрите новини са, че в Берлин гори завода на компанията Diehl, която произвежда ПВО системите Iris-T около 2000 кв.м горят, а преди два дена радикали в Германия запалват лятната къща на шефа на Рхейнметал като причина посочват доставките на оръжие в Украйна

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 59 Какви "украинци" те гонят. Видеото е от някой от РУСКИТЕ моряци на спасителните съдове покрай МаЦква. Или сега ще ми кажеш, че то не е истинско?

60

Българин

преди 4 месеца

Руските системи за ПВО са може би най-добрите в света. Но като всяка една машина, и ПВО системите имат много различни режими на работа, в зависимост от това какви обекти са засечени и какъв подход да се приложи за свалянето им. Затова и запада се дърпа да дава последните си ракетни разработки на Украйна. Защото в един момент ще увиснат, след като руските ПВО се настроят да ги свалят. Тогава в случай на голям конфликт, просто запада няма да има ракети, които да могат да минат руското ПВО.