70

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен *** Теб пък кой те брои за жив, господин тр ол. Бягай да си допиваш ракията и лягай, че утре ще ти се спи на строежа.

69

Анонимен

преди 5 месеца

До чакащия за ред за путин - да не ти се дръпне витлото само, докато чакаш ред за акутуу. Да не споменаваме, че един месец чакане в москва ще те научи къде акатт гладните и как им замръзва

68

анонимен келеш

преди 5 месеца

Здравейте български ***:)От вчера вие сте вече официално горди Шенгенци,за сега само по море и въздух!:):)Съвсем скоро искате не искате ше ви направим и Шенгенци по суша!После както се говори началото на следващата година ше преглътнете и приемането на Еврото без да може да гъкнете:):):)Само тук под новините ше скимтите и то моля малко по тихичко:):):)Аре наздраве ребята:):):)

67

Анонимен

преди 5 месеца

До Фют Делото на Митьо Очите, който цялата държава знае кой е и с какво се занимава не може да бъде намерено в нито един съд. Няма го. Сега ти го казвам в прав текст - България не е в Европа, България е сравнима с най-долната азиатска ***. Набий си го в кухата глава.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на момчето да е жив и здрав ! А аз ще отида в Москва като почине Путин да му се изакам на гроба, ще има голема опашка , но ще чакам ред ако трябва и един месец .

65

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 4 има и частно летище

64

Фют

преди 5 месеца

Ей, червенотиквеновчетата не могат да преглътнат факта, че България стъпка по стъпка се присъединява към демократичния свят. Само далавери и в***йни са им в главите.България е в Европа, най-старата държава в Европа, не в Азия.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Ох, значи трябва да си купя сега самолет, за да мога и аз да съм европеец.

62

зелените

преди 5 месеца

да се самосезират плз

61

rambaldievskievich

преди 5 месеца

До Анонимен (47 (за сега): Е, па, мЪчи се като си проЗДТ! 'баси!...

60

РВД

преди 5 месеца

10 хиляди са 60 хиляди евро на година или средната годишна заплата на служител в ЕС или минималната на работещ в Швейцария или под прага на бедността за работещ в Ню Йорк. По твоята логика 50% от населението на развитите държави трябва да има частен самолет??? Т.е. 500 милиона човека??? Момче, спри кристалите. Краде се. И работата е държавна. Парите се плащат на държавата, защото е нейно въздушното пространство.

59

Баба Гошка

преди 5 месеца

Хайде сега кат е толкоз на далавера от въздушния шенген, следващия товар от 250 криминали, аррабели, афгании, персиани и африкаани, пратени ни от австрия, да му ги пратят на неговото летище и имот да ги гледа и издържа да видим докога ще може да си позволи да си развее заадните части за едно кафе до италия и назад.кат е толкова имотен, да поеме малко бремето, което ни натрисаттт, че много пари след данъците са му останали за забавления. Плоския данък трябва да бъде премахнат-прогресивно облагане

58

rambaldievskievich

преди 5 месеца

До въх (55): Kой, пък, ти каза или откъде разбра, че ти и подобните, ти сте нормални? 'баси!...

57

Анонимен

преди 5 месеца

Очевидно плакатно и прибързано присъединяване към Шенген на най-бедната и най-корумпираната "държава" от ЕС. Бързат за да ни натресат "добрите мигранти" от които Европа плаче вече. Бързат и за да повдигнат европейският дух в България, защото на хората им писна от заветната Европа, в която сме втора ръка.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Вие кво, тези с S класите и XM ами да ви кажа не са CEO-та на топ 500 на Форбс, и те горките за кафе до Пловдив и до там, а вътре менюто на руски, да не знаят английски чиляците но то е нормално за България.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Мадамата си я бива май.

54

ДВМ

преди 5 месеца

стига трихте коментари бе

53

въх

преди 5 месеца

и ся ние нормалните да ревем ли :)

52

Анонимен123

преди 5 месеца

И ще си пренасят белото, и др нелегални стоки...

51

РВД

преди 5 месеца

Ако си на средна до висока позиция в РВД взимаш между 10 и 15к. Парите идват от прелитащите над БГ самолети а не от държавата. Това предприятие е на огромна печалба въпреки високите заплати. Просто работата е МНОГО отговорна и не е за всеки. А частен самолет се поддържа по-лесно и евтино от разните му бугатита и мазератита дето разни безработни имат по няколко. Поне човека си е изкарал честно парите.