58

Анонимен

преди 7 месеца

Явно брадясалия гном смята да хвърли и последните си останки от армия в месомелачката, докато не остане кой да защитава Украйна.

57

Анонимен

преди 7 месеца

До do 49. ти откъде разбра че "са кардени от НАСА" ? И откъде въобще знаеш какви технологии са ползвани в хиперзвуковите оръжия на Русия ? Безполезно плямпало.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна загуби!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Ся.... последно: Олександър ли е или е Александър? Или може би е Йолександър? Все пак трябва да внимаваме с автентичните имена на укритата, че да не се сетят, че са си руснаци. Хахаха.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Англосаксите сега изкарат, Сирски е подел в Бахмут. Тогава възниква въпросът, на чия страна е воювал.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Пригожин е жив

52

Мда

преди 7 месеца

Залужни просто трябва да изчака в Белия дом да влезе Тръмп. После президентството му е сигурно. За Зеленски нещата отиват към ликвидация, хвърля последни усилия за да изпълни поръчката на Сорос и като не успее, ще се наложи да бяга. Освен ако е много упорит и реши да умре геройски от "руски" удар.

51

do 49

преди 7 месеца

Какви технологии имат?! Сериозно ли?! Интел, АМД, лазерни оръжия на фона на руски Кинжал, базиран на крадени от НАСА технологии от 60-те. Нека да не задълбаваме. Една баба на тебе, русофиле ти е казала... Както една баба ти е казала, че никой у нас не работи за нормален европейски доход, а то се оказва, че само русофилите слугувате за 3-4к в склада на лошия западен Лидл ахаахаххахахах. Какви технологии имал ЕС и САЩ, дето РУсия нямала АААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ. 50к военни сателите срещу 5

50

Анонимен

преди 7 месеца

Залужни искаше да изтегли гарнизона от Авдеевка, а Зеленски да се защитава до последно. Назначаването на Сирски, който защитаваше Бахмут "до последно" и го загуби така или иначе, означава, че доктрината за "защита на всеки сантиметър земя" (доктрината на австрийския художник) остава в сила. До последния украинец...

49

Анонимен

преди 7 месеца

Излиза, че действа деморализиращо на украинската армия, точно обратното на идеята на киевския naлячо.

48

rambaldievskievich

преди 7 месеца

Всичко му се разбира, 45, ама не от такива р- е, н. д' е_ т# т^ а като теб и подобните ти.

47

До поредния 43

преди 7 месеца

И какви технологии имат сега европейците ,някои нови технологии имат ли ? Споделете,Ако обичате,а то ще се Като селски бег в някоя селска кръчма ..с една баба му Казала ))

46

Анонимен

преди 7 месеца

До ДО 34. Аха, ненужното е. Ха ха ха ха ха ха ха ха

45

Анонимен

преди 7 месеца

Зеленски смени посредствен генерал с генерал-креттен, йес-мен. Гледайте и се учете

44

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 42. Колко време, че неам тръпение ?

43

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 43. Не се разбра какво искаше да кажеш. Почини си и пробвай пак.

42

Анонимен

преди 7 месеца

В предната статия генерала се казваше Олександър Сирски и прякора му бил Снежния Леопард. В тази се говори за Александър Сирски с прякор касапина или грус 200. Последно, за един и същ човек ли става дума?

41

Анонимен

преди 7 месеца

Гледам и други руски мечти из коментарите- ще се бие руският бедняк до последния украинец. Хубаво де, ще завземе Украйна. И после?! на цял континент ще живеят има-няма 110 останали милиона бедни водкаджии, докато още толкова са в ЕС и САЩ. Айде спрете се, че сте смешни. Русия е векове назад от модерния цивилизован свят, технологично 120 години назад от ЕС и НАТО. Москвич срещу Тесла.

40

Анонимен

преди 7 месеца

вижте ся другарЕ, и да рипате и да не рИпате, шанс за особен успех в Уркайна немате, просто е въпрос на време, бункерния диктатор да отпътува към Хага

39

читалище заря

преди 7 месеца

пише Politico в материал, представен без редакторска намеса от "Фокус.В изявление в Telegram Зеленски благодари на Залужни за защитата на Украйна през последните две години и го помоли да остане в отбора.Двама украински служители заявиха пред NatSec Daily, - за 2 изречения 5 източника. пропаганда и агитация, и художествена самодейност