494

Анонимен

преди 8 месеца

Нормалните хора изграждат своята идентичност като част от група, която има история, имат връзки помежду си като общо минало, имат споделени ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ. Украйна е примерна социално инженерство за това как на цяла нация беше изтрита родовата памет и беше внушена принадлежност към химера в рамките на 2 поколения. Химерата се нарича консуматорско общество.

493

Анонимен

преди 8 месеца

Целите на САЩ са интелигентни и планът за постигане ясен: 21 век е векът на САЩ. Трогателният опит да се конструира глобална идентичност чрез подсъзнателни сигнали: ЛГБТ, приемане на друговерци, приемане на хора от други етноси в държавата е манипулация на подсъзнателно ниво. Това блокира целия нормален психически процес на индивида. На финала се превръщаме в аморфен прах от индивиди, които нямат първосиигнален стимул да живеят.

492

Анонимен

преди 8 месеца

До 570 Само дето Китай са около една четвърт от света,като икономика са колкото САЩ даже преди ковида ги изпревариха,та малко слез на земята било е някога ,ама някога сега си просто една държава дето изкуствената и икономика едвам се крепи те за това все някой им е трън в очите,щото не могат да приемат ,че не са най-великите

491

Анонимен

преди 8 месеца

Позициите са две: ЗА това САЩ да са единствен хегемон и ПРОТИВ това САЩ да са единствен хегемон. Китай трябва да са наясно, че след Русия са ТЕ, т.е тях ще ги разпаднат на суверенни държави. От Римската империя всяка западна империя е използвала девиза "Разделяй и владей!".

490

Анонимен

преди 8 месеца

Китай, Русия и Индия събарят хегемона САЩ и никой не може да ги спре!!!

489

Анонимен

преди 8 месеца

До 559 Ами,ако не се беше разпаднал СССР,а и,ако не беше влязал в него сега за Украйна само щеше да мечтаеш там нещо си разделено между съседните държави ,както е било преди СССР

488

Анонимен

преди 8 месеца

До 564:Това 105 Да не е Украйна или тя изпадна от класацията и разчита само на просия ония зеленчук на Марс още само не е ходил да проси

487

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде стига! Ние трябва да се откажем от суверенитета си, защото сме в ЕС, Украйна задължително трябва да задържи спорните си провинции, които очевидно са попаднали в нейната територия поради безумното ръководство на СССР и Русия задължително трябва да се разпадне на суверенни отделни държави. Проблемът са шизофренните сигнали на Западното общество, а зад тези сигнали са ясните цели на САЩ да бъде единствен хегемон в света.

486

Анонимен

преди 8 месеца

До 560 Пак си фантазираш ,слез на тая земя бе или си се черпил със зеленчука

485

Анонимен

преди 8 месеца

Голямо възраждане на Русия. От топ 5 в топ 105.

484

Анонимен

преди 8 месеца

Велик лидер! Не става въпрос дали го харесвам или не. Той остава една историческа личност възродил Русия, която се продаде за Макдоналдс през 90!

483

Анонимен

преди 8 месеца

Въпросът ми е с какво вие потребителите сте ценни за човешката история?-даже сте вредни. Струпването на много консуматори в западното общество води до промяна на смисъла на съществуване на това общество-те съществуват за да консумират. Случва се диктатура на консуматорите, които заявават: Ние сме най-доброто в човешката цивилизация и ВСИЧКИ ДРУГИ съществувате за да можем ние да консумираме. Консуматор е равно на пар*азит.

482

Анонимен

преди 8 месеца

След като Руснаците подгряха Киев с празничната заря и накараха Киевчани да се настанят удобно в метрото. Сега вече фойерверките са над цяла Украйна абе добре ще си изкарат фашистите. Майдана им излиза през .ъза на укропите.

481

Анонимен

преди 8 месеца

На Русия и се предлагат два сценария: да се разпадне на няколко държави безропотно и да се разпадне на няколко държави след съпротива. Съпротивата хипотетично дава шанс разпадът да не се случи.

480

До 556

преди 8 месеца

И са прави хората. Ако бяха разпаднали още повече империята на злото началото на 90, сега нямаше да има война в Европа. А касетите от масква щяха да щъкат из Европа. Русия в сегашния си вид е единствено войни. Нищо хубаво не излиза от там.

479

Анонимен

преди 8 месеца

ИНСТАЛИРАЙТЕ СИ RUTUBE ДА ВИДИТЕ КРАСИВИ НЕЩА.

478

Анонимен

преди 8 месеца

555 - А онея 1 500 000 +новите от "ХАРКОВ ПАЛАС" те не отлитат те са под земята. ТОР.

477

Анонимен

преди 8 месеца

Американски сенатори заявяват без свян, че целта на САЩ е да се разпадни Руската федерация на няколко държави. Какво трябва да направят руснаците в тази ситуация?

476

Анонимен

преди 8 месеца

551 - Аве а колко имат нацистите. Почна от 0 и стигам до 0.май превозват водорасли по дъното на морето.

475

Анонимен

преди 8 месеца

Хората избират крайна позиция, когато се чувстват ощетени. Руснаците бяха ощетени. САЩ излъгаха руснаците през 90-те години на миналия век. Обещаха нов свят без противопоставяне, след което мощно притиснаха Русия игнорирайки всички подписани споразумения от края на миналия век.