84

анонимен

преди 9 месеца

E, значи въпросното лице от снимката е стар маразматик. Демек приятел на Алцхаймер, щом не помни какво е бръщолевил преди има-няма 15 години. Ще бъде запомнен като комична фигура в историята, за съжаление причинила много злини както на собствения си народ, така и на много други (грузинци, чеченци, сирийци, украинци).

83

Анонимен

преди 9 месеца

Като видях кво става и проучих, руснаците са братя с корейските северномакедонци!

82

Война можеше да няма

преди 9 месеца

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

81

Анонимен

преди 9 месеца

РУ БЛА БЛА БЛА

80

Анонимен

преди 9 месеца

Евинственото хубаво нещо сделано в Русия са жените, да ме прости Господ, много грехове имам към тях!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна е суверенна държава призната в ООН. Русия я нападна и анексира украинска територия. Извърши военни престъпления и нечувани зверства на украинска територия. Факт. Останалото е бла,бла.

78

Атмаджа

преди 9 месеца

Що воювате с тях след като сте "един народ"?Вие сте същата кървава империя,каквато са били и всички останали империи.Вашите панславянски стремежи ги знаем,знаем и измислената ви концепция за т.нар."трети Рим",както и присвоения от Византия символ с двуглавия орел.Рим обаче освен цивилизация и ред е бил символ на робството,подтисничеството,а в по-късно време и на разврата.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Като са един народ, защо бащицата си избива народа?

76

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно кои са победителите над фашизма? А?

75

Анонимен

преди 9 месеца

Ку ку ку

74

Пробвай

преди 9 месеца

До анонимен 79, То с предлагане само не става! Може като начало да пробвате да залеете с боя паметника на Рейгън в Южния парк, да видите как ще ви изнамерят и ще ви повдигнат обвинение веднага! Колко пъти паметника на победителите на фашизма беше заливан с боя! Не съм чул някой да се осъден за това!

73

Анонимен

преди 9 месеца

Путин избива братята си, да остане единствен наследник!

72

Анонимен

преди 9 месеца

Много са малко тези които знаят ЗА ПРЕЗИДЕНТА бандеровец Ющенко - негова жена преди да стане президен (а тя си е американка от ЦРУ ) ИЗУЧАВА ВСИЧКИ СТРАТИГИЧЕСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ В УКРАИНА ! И тези които торябало да ги разорът са разорени ! Тя влиза във всички свери от областа на медицината(тя и я разваля )до полицията и в българия е двона норма на полицаи за 10 000 гражданина

71

Анонимен

преди 9 месеца

Щом руснаците са братя с украинците, значи са нацисти!

70

Анонимен

преди 9 месеца

Че са един народ е най-голямата демагогия на омразната и вездесъща руска пропаганда. Щом са един народ защо тогава ги убиват и им вземат земята и бомбардират блоковете посрднощ , долна долнаа руска пропаганда ужасна ! Само Хага ще ги оправи тия изедници !

69

Анонимен

преди 9 месеца

разбирам оскотяването на народа, но толкова изпросяла демокрация само ние можем да създадем и поддържаме с грантове и центове....Аз предлагам да премахнем паметника на американските и английските летци бомбили София...просто танто за кукуригу и да измолим Пеевски да издигне и спомогне за паметник на Еничаря гордо вдигнал ятаган...щот Туркйе ей я де, а Русия и хАмерика не са ни тъй близки по мазга, като на дюнерчето и други българизми..

68

Анонимен

преди 9 месеца

Какво общо има Крим с Русия? А, нали уж, руснаци и украинци са един народ? Значи украинците имат право на Крим. *** избива собствения си народ?

67

Цонко

преди 9 месеца

Тоз' не е добре у главата. Един ден нарича украинците нацисти, на следващия вика "един народ сме". Така наречените северномакедонци също наричат българите нацисти, макар да нямаме нищо общо с тях. Абе... НКВД и СССР идеологии, не моиш ги разбра.

66

haha

преди 9 месеца

Бащата на русиянския народ. Дето е чукал - са негов народ. Май в Киев са го чукали. Добре ,че по нашенско не е шетал. Да му мислят германците дето е поработил като персонал на КГБ и жена му го е държала изкъсо да не хойка.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите много си го арекснуват путина! Предлагам да го нарежем на парченца и да им го раздадем, да си го слагат на пaтките или на бyзките!