54

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 56 - И с какво ще ти помогнт пари, когато няма с кого да търгуваш? Това замислял ли си се? Израел е заобиколена от държави, които утре може да им секнат цялата търговииря.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Заплюли са си мястото на болницата за новата голяма синагога и няма как.

52

Анонимен

преди 11 месеца

И след цялото това помпане на мускули от израелската армия, щом дойде време за действие доприпкаха и САЩ на помощ.

51

Пришълецът

преди 11 месеца

Тоя нещо ги измами:)))

50

Анонимен

преди 11 месеца

Путин: "В случай на израелска сухопътна операция в Газа, цивилните жертви ще бъдат напълно неприемливи. Необходимо е да се създаде независима палестинска държава със столица в Източен Йерусалим"

49

Анонимен

преди 11 месеца

До Споко Хамас в момента са навряни в трета глуха и чакат.

48

Додо

преди 11 месеца

До 3333 Евреите осъзнават, че сега е моментът, в който имат най-голяма американска подкрепа за необозримо бъдеще напред, затова според мен (и дано не съм прав) ще хвърпят зарчето и ще опънат пълномащабна военна операция за пълно прочистване на Газа от палестинци, правейки по този начин следващата крачка към Голям Израел.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Подкрепа може да се дава и без разходки до Израел. Да се пращат милиарди $$$ също. Но дано не се сбъднат някои прогнози, според които Байдън отива там за да натисне Нетаняху да клекне за сухопътната офанзива. Все пак да не забравяме, че последният хич не е долюбван от ДП на САЩ.

46

Анонимен

преди 11 месеца

До до 37 - 10 години, ама не и в състояние на война в ВСИЧКИ около тях.

45

Споко

преди 11 месеца

Споко, до дни, дори до часове, даже до минути боеприпасите и ракетите на Хамас ще свършат, Хамас действат спонтанно, не са си направили сметката, до дни, дори до часове, даже до минути ще бъдат унищожени.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Байдън вече не е в състояние да, разсъждава, явно САЩ са в голяма криза начело на държавата да, стой тоя изкукал старец

43

Анонимен

преди 11 месеца

"Другият отбор"? Деменцията да не си мисли, че е на футболен мач? Хич го няма дрътия.

42

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 48 - Споко, ама изтърва фката, че тези 30 хил. от Хамас, не носят ууниформи, а ако носят, може и да са копия на израелските, освен това, не е отворена поляна, където седят на купчинка, ами са смесени с още 2.7 млн души.

41

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 41 - MBS определено си играе дългата игра и ще направи, каквото му скимне, както прави винаги. Ако конфликта спре ДНЕС, ще се прегъре с Байдън и с Нетаняху, макар че ще покаже "презрение". Но ако продължи, ще се присъедини към каквато коалиция се сформира, против Израел и ще намери начин, да извива ръцете на Байдън. САЩ обяви, че петролните и залежи са на изчерпване ОТНОВО.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Споко, Израел го очаква скорошна и лесна победа, това са 360 хилядна добре обучена армия, въоръжена с най-доброто оръжие, подкрепяна от целия цивилизован свят срещу 30 хиляди от Хамас. Трябва да завземат само някаква си смешна 40 километрова територия, до дни, дори до часове Израел ще победи, и всичко ще бъде забравено, целият цивилизован свят стои за израел, САЩ вече започнаха доставките на оръжия, няма никакъв проблем.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Евакуация на самолета на германския канцлер Олаф Шолц се наложи на израелското летище "Бен Гурион" заради ракетни атаки във вторник вечерта, пише Bild.Снимки и видеоклипове, публикувани в социалните медии, показват как делегацията, пътуваща с германския лидер, е трябвало бързо да напусне самолета и да се укрие, като легне на пистата, докато Шолц е бил евакуиран в убежище.

38

до 37

преди 11 месеца

Айде пак си провери за колко са запасите от боеприпаси на Израел. 10 години. Мерси.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Да им дадат Нобел за мир. И на двамата. Голяма работа направиха. Сега светът вече е едно по-добро място със сигурност.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Споко, САЩ суичват сега малко от Украйна на Израел да изпляскат Хамас набързо така, после пак суич бак на Украйна да изпляскат и Русия, и после в Тихия океан да изпляскат Китйа с Тайван, после в Северна Корея да изпляскат диктатора Ким. САЩ са най-технологичната и най-голямата военна мощт в света.

35

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 37 - От другата страна боеприсите им са за 2 ... часа.