99

Анонимен

преди 11 месеца

Които са редили тези хубави павета без съд в затвора.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Ваня Григорова ако стане кмет, ще нареди както трябва паветата. Все пак тя има пряк контакт с майсторите на павета.

97

Закривай

преди 11 месеца

След управлението на Лойко, сме пред закриване на държавата, а след управлението на Юрданка - пред закриване на столицата...

96

Васи Терзиев ПП ДБ

преди 11 месеца

Васко Терзиев, като стане кмет, да инвестира няколко милиона за чисто нови павета, може да не са жълти, но да не са като на графа и като на Борис. Трябва да са готЕни павета, да се гордеем с тях. Уникални ако щеш.

95

ГЕРБ-аво Бедствие

преди 11 месеца

Танкове минават от там и не се разместват. Но минаха два пъти ГЕРБ-аджиите и вече може да закриваме центъра на Столицата.

94

toti

преди 11 месеца

Те тъкова поколение сме отгледали...НЕКАДЪРНО и паветата почерняха от ЯД !!!

93

Анонимен

преди 11 месеца

Криви та криви линии, на всичкото отгоре фугите са запълнени речен пясък. Много грозно направено и то в центъра на столицата. Браво на майсторите и нашта фирма. Излагация 99 ниво.

92

Фънди, да си избира

преди 11 месеца

Или връща парите, или ефективна в Сливен.

91

Стига Кражби

преди 11 месеца

ГЕРБЕДУХИТЕ си напълниха гушите 3 пъти с тия павета.

90

IQ 40

преди 11 месеца

Майсторите не са виновни. Правят каквото могат хората. Проблемът е самата технология по която се прави. Великите управници са решили че искат да е "автентично" като едно време. Но не им идва на акъла че тая технология с тия павета не е съвместима със сегашния трафик. Колкото и да ги редят, както и да ги редят, винаги ще се разместват още след първата зима. 1000 пъти е обяснявано това. Но те си знаят тяхното. Искат да е като едно време. Ами щом искат ще ги пренареждат всяка година.

89

Ами да връща парите.

преди 11 месеца

Анонимен

88

Мислещ

преди 11 месеца

А как да стане този ремонт, като такива павета не се произвеждат вече от доста време, а и не са били българско производство още повече?

87

Анонимен

преди 11 месеца

Обаче селяните, придошли в София продължават да си гласуват за Фандъкова, бездарното и невзрачно протеже на Тиквата. Сега пак ще гласуват за Цецка Цачева-2 и Росен Плевнелиев-3, а именно за арменското лакейче Хъката Мъката Мян.

86

Анонимен

преди 11 месеца

Просто няма майстори, това е. И обикновените сиви павета ги плюха, плюха, махаха, даже един тук преди дни се изцепи, че не щял "примитивен калдъръм". И така с години докато от старите павьори никой не остана. Сега само от "братята" се навиват на тая работа и то се видя - мозайка, но не римска, а нашенска шарения. И чорапите да си разплетете и гърлата да си съдерете, толкова. Така е като делим работата на "примитивна" и "престижна", в един момент за "примитивното" вече няма кой.

85

жалка история

преди 11 месеца

Сравнението между делата на съвременните "майстори" , и съпътстващите ги чиновници от всякакъв калибър , и сътвореното от Уста Колю Фичето, майстор Манол и други знайни и незнайни строители от преди век, се натрапва от само себе си!

84

Крундел

преди 11 месеца

както казах преди, до максимум нова година... ако няма сняг и лед евентуално ще изкара ремонта на ремонта и после пак отново, явно просто не искат да ги направят като хората, няма друго обяснение...

83

Анонимен

преди 11 месеца

До Кризисен...Онзи не знам колко помниш, но по Тошово време по тези павета минаваше парада на Бългаската армия танкове артилерия и каквото се сетиш, и нямаше проблеми.

82

Анонимен

преди 11 месеца

До 1-ви Октомври догодина ще сме прочели новината "почина йорданка Фадъкова".

81

До Jeep

преди 11 месеца

Приятелю, цял живот живея в София и помня отдавна. По Тошово време за парадите по тези плочки минаваха без проблеми дори танкове. И нищо не им ставаше, не мърдаха. Имам предвид бившите , оригинални жълти плочки, редени от майстори, а не сегашния ***.

80

гербави некадърници

преди 11 месеца

оcpaxa жълтите павета. Символа на София. Още една причина reйчеmo Хънкамян да изгуби изборите.