225

Анонимен

преди 1 година

РОДНИТЕ ЗЪРНАРИ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО ! 8 ЛВ ОЛИО ДАЖЕ БЕШЕ ЕВТИНО

224

кибик

преди 1 година

Оставка на мъпет шоу и Кермит. Лоша кино продукция на Холивуд Ембъси.

223

Анонимен

преди 1 година

Българоубийци. Киро и Бойко. Скоро всички ще си платите за злините!

222

алъш-вериш

преди 1 година

внука на шарл де гол каза че вече една трета от украинската земя е продадена на запада...лошо са си направили сметката! без кръчмар не става! а кръчмаря е в кремъл, и се казва Владимир Путин!

221

Анонимен

преди 1 година

Всички проблеми за България се създават и управляват от Кремъл и резидента им подъл, на Дондуков 2

220

Анонимен

преди 1 година

Това правителство, както и предишните досега, само симулира някаква активност, загриженост, всичко е прозрачно. И играе в угода на една групичка, която вече е баснословно богата.

219

п.п.

преди 1 година

и какво ще спечелят тия укри от това зърно, даже зеления плъх ни благодари че ще му купуваме калпавото жито? пари ли? - те са корумпирани и ще ги окрадат! оръжие ли? - ами руснаците го трошат като орехи! просто измислената украйна си отива вече.....

218

Анонимен

преди 1 година

като ти гледам мутрата ми се иска директно да се конфронтирам с тебе, и последното нещо което се произвеждаше в БГ затварят, колонията е официално завършена....

217

Анонимен

преди 1 година

"Щом укрите без евро субсидии вадят по ниски цени, значи ембаргото трябва да падне," -- а цената на хляба във веригите не пада -- и печалбите се изнасят към германия и другаде.Измамени остават българските потребители, от правителството, чиито заплати плащат същите потребители.

216

Анонимен

преди 1 година

Хора събудете се! Излезте на протест да защитим децата си нас от отровното гмо украинско зърно. И поправка , то не е украинско, а вече е американско.

215

Анонимен

преди 1 година

Ръкопляскания и овации ще има на изгонването ти .

214

Анонимен

преди 1 година

На тоя ако зеления му се изриска в устата щесе се радва като малко дете на близалка

213

Ботинков

преди 1 година

Щом укрите без евро субсидии вадят по ниски цени, значи ембаргото трябва да падне, а колкото до опорката че укрите ползвали забранени препарати, аз не вярвам някой зърнар у нас добросъвестно да ползва само разрешени и безвредни препарати. Минавали ли сте покрай нива в сезона на пръскането - смърди на препарат та се не трае с дни наред след пръскането.

212

ОСТАВКА!

преди 1 година

Оставка!!!

211

Някой

преди 1 година

Зърнари!!Дънобг се доказаха и по интелигентност. Хвърлят една измислена писанка как Русия краде перални и кравофилите във възторг. .

210

Анонимен

преди 1 година

Веднага след записа тия трябваше да бъдат ...........

209

Анонимен

преди 1 година

"По въпрос-ът?!? с падането на забраната за внос на украинско зърно, премиерът посочи, че това решение е правилното." -- ако цената на хляба не падне след отмяната на тази забрана тогава какво? -- а тя няма да падне, защото трябват мерки по цялата верига. Но вие нямате такава цел. Вашата цел е само и единствено да изпълните нареждането на брюксел. Вие сте предатели -- чака ви съд и затвор. Полша, Унгария и Словакия удължават самостоятелно забраната без да се съобразяват с брюксел. Защо ?

208

А какво стана с конт

преди 1 година

ранастъплението? Ами питайте 72ра путинска бригада, друзя.

207

Анонимен

преди 1 година

Националните предатели трябва да бъдат свалени, затворени и изправени пред съд за национално предателство. Точно както се случи в Нигер. сваленият президент е затворен в подземието на президентския дворец и ще бъде съден за предателство. А цената на урана добиван в Нигер и продаван на франция за 0.80 цента, без пари е вдигната колкото е на световните пазари -- канада го продава 200 дол. за кг. Ах колко е лош Кремъл, отрязал безплатното ядрено гориво на френските кръвопийци.

206

Паню Баирски

преди 1 година

Забраната трябваше да се вдигне-това е правилното решение. А жалките русофили нека да си лаят! Паяци!