129

Анонимен

преди 1 година

Ало ,днес защо триете тези които не са във възторг от г-ца Селимова?Не знаех ,че задължително трябва да сме прехласнати по шахмата и Н.Селимова.

128

Анонимен

преди 1 година

Браво на момичето.

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149. Националността е българска.

126

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг :-D тотално сте ... смея се. Не ви се подигравам, това е смях през сълзи, но е смях. Дотолкова ли ви са вързани "перата", че не можете даже да напишете националността на новата шампионка, не че не я знаем. Браво на момичетата. И на двете. И на тази, която ни върна малко от потъпканото самочувствие и на шампионката. Шапка свалям и пред спортния им дух и интелекта им.

125

До 143

преди 1 година

Това не е спорт за хора с нула интелект като тебе с 2 клика да проверят, че това беше 2023 FIDE World Cup. Нищо не разбира, информацията на 1 клик от него, ама плямпа из коментарите.

124

Анонимен

преди 1 година

За древните гърци второто място е нищо ,едно голямо нищо .Признавали са само лавровият венец на главата на победителя.

123

Кравар

преди 1 година

За кво сте турили минуси на 134 Сайта ?Кво не ви хареса пак ? Това на популацията на задунайската губерния никога не може да се угоди !

122

Марш тр*лове

преди 1 година

Всеки може да си мисли, каквото поиска. Но изключвам възможността да има толкова лошотия и злоба, като показаната от НЯКОЙ (слава Богу мнозинството са нормални свестни хора и се радват от сърце на момичето)! Ето защо това 100% са ТР*ОЛОВЕ! Похватите им са ясни: 1.Говорят за неща, нямащи нищо общо с темата; 2.Пишат коментари от ПРОТИВОПОЛОЖНИ "страни" по теми, които сами зачекват, за да внушат, че има спор, а практически "спорят" сами със себе си, защото никой не се връзва! Всичко си е за вас!

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 139. Само той е объркал работата да знаете. Където се намеси наш "политик" всичко се срива.

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138. Какво искаше да кажеш бе невменяем ?

119

Анонимен

преди 1 година

Браво на турчето! Турците не се славят с интелект, но това турче имало интелект на мякащ провинциалист в ИТ сектора.

118

Анонимен

преди 1 година

До Сайта. Изнервените плювачи не искат да има посрещания ха ха ха ха ха ха

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133. Именно. Е..разбира се има и нарочни платени по "политически" въпроси. но акъла и постиженията им са абсолютно същите.

116

Анонимен

преди 1 година

Зинадин ЗИДАН Е ЧИСТ алжирец ......

115

Сайта

преди 1 година

Кажете кога се прибира и на кой терминал на летището! Който има възмоуност, да вземе едно знаме, цвете или просто така и да отидем и да я посрещнем с цялата обич и подкрепа, които това златно момиче заслужава! И не само заради успехите-Българският ген е силен и с малкото, което имаме, постигаме много повече от онези, които имат много! Няма значение резултат и успехи, който е гледал интервю на Нургюл може да си направи извода колко добро и умно е това момиче! Дайте час!

114

Анонимен

преди 1 година

Абе вие всичко пак обърнахте на политика, по цял ден не излизате от тоя сайт и само едни и същи глупости ръсите под всяка статия, никакви европейци не сте, нито азиатци, ами просто сбирщина неудачници

113

Анонимен

преди 1 година

Браво на Нургюл! Млада е, има време за истинската победа! На Г,аньовците които я плюят по- долу искам да им го кажа на турски въпреки, че съм българин... Аннън наамъ....

112

Анонимен

преди 1 година

Следващия път ще спечели! Тук идва и психичната подготовка и нагласа. Опонентката и е с няколко години по-опитна в това отношение и това си пролича.Отделно, че някои хора просто не могат да мислят бързо, искат да де успокоят да премислят хода няколко пъти, да разиграят няколко сценария в ума си. Никога не съм харесвал блиц шаха. Това е шах бе хора, не е бокс, че да се бърза.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126. Кое им е по-умното бе ?

110

Анонимен

преди 1 година

До Спаски. Абе невменяеми, вие питали ли сте момичето какво иска и за какво мечтае ? Вече и броите парите и нареждате живота. Неспасяеми сте.