82

Аха, затова

преди 1 година

американците наливат в Окрайна, за да се доберат до огромните ресурси на Русия.

81

Анонимен

преди 1 година

До Hakyolu Islam. Що мълчиш кат пукал бе само жената ли трябва да е вярна ?

80

Анонимен

преди 1 година

До Hakyolu Islam. То па вашите са много верни. Я им отпусни юздите па да видим. Въпроса е друг- а ти верен ли си на жена си ?

79

Анонимен

преди 1 година

Знаем, знаем... Не случайно лабораториите работят на пълна пара, тровят ни храната и водата, пръскат ни като скакалци и пускат в ефира все по-високи честоти. Открили са топлата вода....

78

Bormann

преди 1 година

Напротив, човечеството ще претърпи ядрена корекция и ще оцелеят само индианците и под-човеците по островите които никой няма да си прави труда да бомбандира ;)

77

преди 1 година

Раждането е като верижна реакция. Понеже бебетата са големи сладури и как да не си имате такова. Но истината е че се иска много труд и е скъпо сега повече от всякога за формиране на човек струва към милион иначе е безотговорно. И другото е че раждащите никога не си признават че са допуснати грешки в избора на партньора заради гордост веднага скачат да се защитават защото децата им дават надежда и усещането за безсмъртие, но реално във внуците виждат само чужд човек с 25% общи гени и нищо друго.

76

Hakyolu Islam

преди 1 година

Виждаме ги плодовете на вашето семе... Меркантилни и неверни жени готови да си легнат с всеки за пари. Деца, които не знаят какво е морал и корен, отъждествяващи щастието с благосъстояние и похот. Всички сте обзети от злоба, завист и алчност. Те ви изгарят бавно от вътре. Цялото ви битие е греховно. Колелото вече се е завъртяло и не ще го спрете. Subhanallah!

75

Анонимен

преди 1 година

Светът ще се затрие, но Пингвините по реките живеещи по Женски и Мъжки Манастири ще останат живи и нощно време както е било едно време по реките ще се оплождат, за да има следващо поколение Пингвини!

74

Анонимен

преди 1 година

До Няма невъзможни неща - руснаците доказаха нагледно, че нямат нищо общо с цивилизацията и с Европа. Развитието им е на ниво максимум средата на двадесети век. Оставиха се да им промият мозъците като Германия през 30те години. Водят абсолютно безсмислена война и няма никакви признаци да има общество което да се опитва да си прибере окупационната армия у дома. А това с християнството е пълен мит. Абсолютно никакви християнски ценности не съблюдават.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78. Отдавна сме стопени

72

Анонимен

преди 1 година

Българите ще се стопят до 2080г. прогнозата на НСИ е 4 872 317 население в България. За 2025г. прогнозата е 6 735 715 население. Китай вече отстъпват първото място по раждаемост на Индия. В Китай населението намалява най-бързо. Причините не са само глад или невъзможност за изхранване. Жените се променят навсякъде по света. По-образованите имат за приоритет образование и кариера.Раждат на по-късно възраст едно дете и продължават своето кариерно развитие. Само в бедните страни се раждат повече д.

71

Анонимен

преди 1 година

До Hakyolu Islam. То мноо калпаво тва семи бе. То не е работата само до разплод както си фантазирате с животинските си инстинкти. То требе да се раздат качествени в главите човеци при които животинското не е на първо място както при вас.

70

Нострадамус

преди 1 година

Сички ша Омрем......

69

Анонимен

преди 1 година

Искат да кажат, че им се иска да го умиргаме. Все колапси , армагедони и нещастия ни предлага и никаква радост в живота. Писателите на такива статии трябва да се разстрелват публично на стадиона.

68

Анонимен

преди 1 година

Войната на Русия срещу така наречената Украйна е специално направена, за да може белите плодовити Украинци да се преселят по Европа, понеже бялото население в Европа престана да ражда. И понеже бялото население по Европа престана да ражда, натикаха всякакви eбaлници от други континенти, понеже плодовитостта на мъжката бяла рaса намалява и се раждат само женски. Но сега се оказа, че светът няма накъде да върви и идеята за намаляване на популацията е правилна. Няма кой да работи за "Цингурелите"

67

преди 1 година

И какво от това. Към края на века никой от сега живите няма да е жив. Ако всички престанат да имат деца още веднага ще се реши проблема. Но никой няма воля за това, искат да си играят на семейство с баба и дядо и внучета с кучета и котки и пълншен комплект. Всички сме риби с няколко допълнителни функции и носим ДНК молекулата в себе си. Ние сме машина на времето с която тя попада в бъдещето, а ние употребени и захвърлени. Нямаме друга роля. Ще бъде на здравословна корекция няма да се сложи край.

66

Анонимен

преди 1 година

До Hakyolu Islam /70/ Мечтай си.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 Те са най-лесни, защото клякат щом видят тоягата.

64

Hakyolu Islam

преди 1 година

Вече го правим! Сеем семето на Правата вяра из цяла Европа. Почвата там е плодотворна. До 25 години 80% ще бъдат правоверни. Инч Аалаах!

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 Ти - второсигналният, първо почети малко по въпроса, за да разбереш чии са тези теории. Не са мои, съответните специалисти отдавна са направили изчисления. Но не всички, които боравят с тези данни, са хуманисти. Прочети какво се препоръчва и ще ти настръхне косата. Контролираната раждаемост е най-човечният изход от проблема, който след малко повече от век ще трябва да се реши.