220

Анонимен

преди 1 година

До 222 И аз ще ти повторя нарочно ,че днес още няколко укопитека по-трудния начин ,че тук не им е кирливата Украйна и да не ме занимават с техните си глупости и така ,ще е докато не се разкарате и между решавате проблемите с руснаците сами,а не да се набутате в чужда държава .Щото ние не търпим нагли създания и това не е русофилство,а национализъм.Гледаме си нашия интерес,а дали и м харесва на уркопитеците си е техен проблем.Ние проблеми с Русия нямаме и не ни интересуват вашите

219

Анонимен

преди 1 година

Докато укронацистите си почиват за наша сметка по черноморието, хората от Берковица и карловските села ще пият една студена вода и сами ще си чистят дворовете и къщите.

218

Анонимен

преди 1 година

американските корпорации милеят и ридаят за България

217

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли какво стана със "свръх модерната" американска и натовска техника? Тотално изтребление. На 100 кв. м. 1 леопард, 3 бтр брадли и 1 трал машина. Супер модерната натовка техника е направена на пух и прах от рсзо, което е произведено през 60 те години и гаубици от 50 те години на миналия век. От тука можем да заключим, че Русия е поне 60 години напред във военно отношение в сравнение с пропадналия запад. Нали нямаха акъл, много пиеха и ядяха само картофи?

216

Анонимен

преди 1 година

Не искаме евро, не искаме запад и джендерсво!не искаме укронацисти да почиват тук за наша сметка! не искаме украйна, ес, нато и кравария да съществуват!

215

Анонимен

преди 1 година

и защо пък на обама да му дреме на патладжана за вас източно европейци ....знаете ли какво им е мнението за вас ...роби

214

Анонимен

преди 1 година

Частни американски фирми купуват руски нефт и газ и после го продават на геiропа с надценка. Някой знае ли къде са американските залежи на нефт, освен нищожни залежи в Тексас. Всичко се купува от Близкия изток и Русия (като трябва да отчетем, че арабелите намалиха добивите си). Кравария създаде санкции за да точи пари от геiропата. Ти русофобе караш чупения си катраник с Руско гориво хахаха!!!

213

РОБОВЛАДЕЛЕЦА ПУТИН

преди 1 година

ЗАПОВЯДАЛ ВСИЧКИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ДА РАБОТЯТ ВЪВ ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ, ЗАХРАНВАЩИ АРМИЯТА. ПО-ГОЛЕМИТЕ ДОРИ ГИ ОБУЧАВАТ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВОЙНАТА

212

Анонимен

преди 1 година

стига се повтаря а кажи нещо за рузвелт масовият убиец и психопат

211

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

210

Анонимен

преди 1 година

До 216Америка няма спечелена война от гражданската им война, в която севера побеждава юга)))Дрън-дрън! Мексикано американската война през 1846-8год.Мексико вероломно напада САЩ ,резултатът : американски войски превземат и столицата Мексико сити.1898година Американо-испанската война слага край на Испанската Империя+ПСВ,ВСВ , и други конфликти.Практически САЩ нямат загубена война ,освен Виетнам ,но и това е под въпрос ,защото САЩ решиха повече да не воюват ,а не че са били победени.

209

Анонимен

преди 1 година

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени.

208

Анонимен

преди 1 година

децата атланцицета се изпокриха в миши дупки от където контролират общественото мнение

207

повтарям се нарочно

преди 1 година

Само индивиди с тотална липса на разум, морал и съзнание може да подкрепят и симпатизират на фашисткия режим в Кремъл и бункерния пcиxoпат... Целта на "СВО" , както каза Пригожин е била да се замени Зеленски с предателя Медвечук и така да изолират Украйна от Запада. В последствие фашистите вече почнаха да си измислят други опорки за да оправдаят тероризма си. Поняли русофили *** иТъпи?

206

ънкъл скам

преди 1 година

оооосама.....оооообама......ооообайдън

205

Анонимен

преди 1 година

Нито един руски управник не е казвал, че украйна ще се вземе за 5 дена, докато укронацистите от една година говорят за контранастъпление, което няма как да стане. За да се направи подобно нещо са нужни поне 2 млн жива сила хиляди танкове и бронирани машини, много бойни кораби и стотици самолети, но толкова техника няма в геipoпа и кравария взети заедно. Все още Русия ги жали, иначе биха и натрескали вакуумните бомби и уsрайна ще се превърне в едно голямо гробище.

204

Анонимен

преди 1 година

пп и дб с помощта на краварското посолство и жълтопаветните безработни бираджий, дойдоха на власт за да се борят с герб. С коалицията герб пп-дб ще приемем истамбулската конвенция, ще приемем gендерството, ще даваме пари на укронацягите и т.н.

203

Анонимен

преди 1 година

С тези дронове се правят само тестове откъде и как може да се пробие ПВО на Москва русофили *** иТъпи... В последствие ще има рояци подобни , но със сериозно количество взривно вещество... Как да се обяснява на индивиди с тотална липса на разум , като вас? Ха-ха-ха!

202

Анонимен

преди 1 година

Кажи му, че е руснак и не го обиждай повече

201

Анонимен

преди 1 година

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна.Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук.Тук като видите градските разбити панелки все едно сте в Бахмут.