146

Анонимен

преди 1 година

Води се война Русия срещу НАТО................Украйна е само територия, държава де юре, но де факто няма такава държава Украйна...........имат само едни знамена, грозни синьо-жълти знамена, дето ги веят укро-фашистите!!!

145

шарена престилка

преди 1 година

До АнонименДа, ние обичаме Русия. Независимо от победа, поражение, мощ или хули. Така че, със странните си обиди, не си убедителен или убедителна. И още, "картата на фронта", много помпозно звучи! От коя позиция пишеш, до тавата с пълнени чушки? Ха!

144

Анонимен

преди 1 година

Украйна..............такава държава вече няма...............остава да си веят грозните жълто-сини знамена!!

143

Анонимен

преди 1 година

Както тук често пише един вмиpиcaнТъп русофил, само с писане на глупости и лъжи Украйна не може да бъде победена... Трябва да се запишете доброволци в руския башибозук, копейки ***!

142

Още от Зеленски

преди 1 година

Нещо като : "Контра наступа напредва...Ама на обратно" !

141

Прав е

преди 1 година

Пълна доминация имат укрозомбитата в жертвите и унищожена техника. Останките от то вече не може да се нарече и армия военни формирования се Талибанизира. Правят се атаки с джипове изсипват се 20-30 човека с пикапи и джипове и те тръгват на самоубийственни атаки. Вчера Британского разузнаване изтъкна причините за неуспеха на Украинското настъпление храсти, бурени, дървета това е съвсем сериозно. Седмици преди това пък Зеления обвини Руснаците за неуспеха на Укрозомбитата пълен цирк.

140

Анонимен

преди 1 година

Този гледа някаква друга война, да губиш между 500 и хиляда души на ден не е доминиране. Продаде Украйна за стотинки зеленият евреин.

139

до 191

преди 1 година

А ти си бедняк. Абсолютен функционално неграмотен бедняк. Мерси.

138

Зе в доминиращ ужас

преди 1 година

Перефразирам думите на Пушилин-Одеса отново ще бъде руска. Укропитеците от радка пиратка да монтират отново статуята на Екатерина Велика, че ще ядът хурката..то пак ще я ядът, де.

137

Анонимен

преди 1 година

Цял цивилизован свят е с вас без нашенския беден функционално неграмотен бачкер русофил от дълбокия прованс или крайния беден софийски квартал. По картата на фронта се вижда, малко остава, но е много трудно. Слава Украйна, смърт за голташка Русия!

136

Анонимен

преди 1 година

Русофобите са краваророби, човекофоби и кръволоци!

135

2

преди 1 година

Скоро те отново ще бъдат хвърлени в зомбивълна.

134

Анонимен

преди 1 година

Не спирай дрогата за момчетата на първа. Който иска дрога - на първа линия се раздава амфет и кристалмет. Момчетата стават неудържими.

133

1

преди 1 година

Направление Запорожие, район Ореховски. Зомбитата на киевската хунта продължават систематично да атакуват позициите на ВС на РФ край Работино. Понякога няколко атаки на ден, понякога една. Резултатът винаги е един и същ зомбираната по натовски стандарт биомаса отстъпва със загуби. Зомбинацитата не забравят за Пятихатки (западно от Работино), където по време на поредната атака загубиха танкове и зомбита. Зомбинацитата в по-голямата си част се готвят за нова широкомащабна атака, изпращайки батальони за снабдяване поради колосални загуби в зомбирана биомаса.

132

2

преди 1 година

Атаката е предшествана от масирана артилерийска подготовка. В резултат на това зомбивълната успя да превземе линиите до гробището близо до Курдюмовка, но не можа да продължи по-нататък.

131

1

преди 1 година

Бахмут и околностите. Последни новини от фронта. На северния фланг, близо до Берховка отдавна не се водят активни битки. Отбелязва се само взаимен периодичен обстрел от артилерия. На южния фланг в района на Клещеевка след многоседмични ожесточени сблъсъци активната фаза премина в позиционна. Зомбинацитата се прегрупират и попълват редиците. През последните 24 часа най-горещата точка беше линията Андреевка-Курдюмовка, която се намира на юг от Клещеевка. Зомбитата на киевският наркокартел предприеха няколко атаки срещу руски опорници.

130

Анонимен

преди 1 година

Зеленски и сделката за зърно. Украинският фюрер Володимир Зеленски каза: "Тези лунатици в Русия имат нужда световният пазар на храни да се разпадне, някой там иска да прави пари от това". Смешно е, но без Украйна световният пазар на храни няма да се разпадне, има какво да запълни празнините, които са се образували. Зеленски отново го удари на демонизиране на Русия, но това вече не работи, така както в началото на конфликта.

129

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление, Маринка и Авдеевка. Тук е от доста време без големи промени на фронтовата линия. Водят се взаимни артилерийски обстрели, удари с FPV дронове. Зомбитата на киевския режим се опитаха да организират няколко контраатаки по позициите на въоръжените сили на РФ в района на Мариинка, но бяха потиснати от артилерийски огън, след което се оттеглиха на позициите си.

128

Анонимен

преди 1 година

Купянски район. Подразделенията на въоръжените сили на РФ продължават позиционното си настъпление в източната част на Харковска област, като постепенно се приближават до Купянск. Сега руските бойци напредват на запад и югозапад от Лиман 1. Зомбираната по натовски стандарт биомаса се опитва да контраатакува, но безуспешно. Зомбитата на киевският наркокартел се готвят за по-сериозна контраатака, за която цел увеличават числеността на зомбитата и техниката, координира щурмовите групи и прехвърля допълнителни резерви.

127

Анонимен

преди 1 година

Украйна губи сили със скорост десет към едно - Ритър. Украйна е във война на изтощение с Русия, в която тя отслабва всеки ден, а Русия става все по-силна, каза експертът Скот Ритър пред US Tour of Duty канал.