57

Татян Дончев

преди 1 година

Селски Бек номер едно! Цял живот се подиграва на хората!

56

Ямболски цървуль

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ,или ще ВИ убиват бавно.Лошото е,че покрай вас и АЗ го отнасям.

55

Анонимен

преди 1 година

Тази статия не ви ли обижда?

54

Анонимен

преди 1 година

Не че не е прав Слави за много неща, но заради влизането в политиката на всякакви, дето са далече от нея, сме на сегашния хал. Чалгарите (не с лошо го пиша) трябваше да си стоят на екран и там да си говорят каквото решат, а не да ни занимават с глупости в НС, където не знаят какво правят. Киро/Кокорчовци също, или пък да бяха се понаучили малко, да започнат от редови депутати, не направо управляващи, от които зависи всичко. Ами не стават поне засега, колкото и мерак да имат.

53

Анонимен

преди 1 година

А ИТН и БСП защо си скрихте от възможността за широко управление в тежка политическа криза. И ни оставихте така в ръцете на ДПС и мафията. Нима щеше да е зле за българите всички да управлявате заедно и всеки да гледа за грешки на другия.

52

Ямболски цървуль

преди 1 година

Този вкара идеята за президентска република..това е ДИКТАТУРА!

51

Ямболски цървуль

преди 1 година

Чалгара,нали можеше да управлява? Защо се скри? Защото е страхливо нещо,което спечели доверието на чалга електората,за да си вкара екипа на телевизията в парламента,за да взимат по 10 000 лв.

50

Анонимен

преди 1 година

славуца, дпс, герб и *** се взеха в името на мафията - пеевски! няма какво да се обсъжда повече, бсп-то не са ги питали, не са им предложили нищо и само заради това не подкрепиха този съюз

49

Koko

преди 1 година

Славе това, че се опитваш да изкараш някой по- черен от теб няма да те направи по- бял. Вчера твоите от ИТН галсуваха за ПЕЕВСКИ в комисията по конст. промени. Жалко е как те активират да се обаждаш от пещерата нашмъркан. Дал си си не само фейсбука но и багажника отзад под наем. А можеше да остарееш като Лили Иванова.

48

mdaaa

преди 1 година

най-нечистоплътното същество. най.

47

Анонимен

преди 1 година

Ако някой се сеща,кво беше 2004-2009.Тройната коалиция имаше 180 депутата нямаше опозиция ,нямаше нищо.От такава гледна точка ,плешивия да скимти има има и позитив

46

Анонимен

преди 1 година

Жалък си Славчо.

45

До 51

преди 1 година

Това по 5ж то ли то казаха?

44

та така

преди 1 година

снимката на главния клоун казва всичко .

43

Някой

преди 1 година

Когато бяха бесни всички, че хората в чужбина гласували за този. Правете разлика между българи и подобия със съмнителен тен, умствен капацитет и продажни гласове. Кой нормален ще гласува за чалгар и за мафиоти без значение компромиси и т.н. При 0 активност нали ще влезе някой в парламента? Който разбрал разбрал.

42

Нема нужда

преди 1 година

Нужно ли е да репоствате всяко излияние на този нереализирал се политик? Нали беше се наредил да е на мястото на пп и дб, с бсп само че! Даже гласува за Росен Желязков и подкрепяха ГЕРБ във всичко преди да разберат, че има друга булка. Та, съвсем нормално е да злорадства. И между другото, итн са гласували За Пеевски в комисията. Това го пропуска, разбира се.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 - Смешното е, е това е и планът на ГЕРБ за момента. Хората говорят за коалиця! Каква коалиця? 100% от министерствата, 100 от министрите, всички служби - само с хора на ПП и ДБ ще са. Не е ли странно? Аз знам едно нещо от старите мошенници - Дават ли ти ... бягай - капан е!

40

до 51

преди 1 година

ПП/ДБ гласуваха против Пеевски. Не знам вие слепи ли сте или не можете да четете бе хора...??

39

Анонимен

преди 1 година

Не се хващайте че ПП/ДБ са гласували против Пеевски да не е в конституционната комисия.ПП са видели че Възраждане не са в залата тоест пада кворума ,и ГЕРБ ,ДПС и ИТН имат достатъчно гласове да сложат Пеевски в комисията.След това излиза Кирил Петков и казва видете ли ние гласувахме против Пеевски.

38

д

преди 1 година

Нагъл и лъжлив е този на снимката