381

Анонимен

преди 1 година

Я безделниците и лентяите от еврокомисията каква лъскава сграда са си направили. Значи там се въртели милиардите на приятелските фирми на Боци, Лоренцо, Киро и Кокоро. А будалите ги замерят с червена боя, и кво от това, ще им я измият и пак ще си въртят далаверите. Пък ние ще ядем отровно украинско жито и яйца, вече обогатени и с обеднен уран от Великобритания.

380

2013

преди 1 година

Тюрлю-гювеч от ние сме за мир, правото е на по-силния да си вземе каквото си иска + не искаме Европа, искаме в Азия, и за всеки случай посолено с малко антиджендър. И ето ви го резултата. Дано тоя народ се опомни, че тия лумпенизирани фенове на конспирации ще ни върнат 50 години назад, и доста встрани.

379

копейка

преди 1 година

поход на мира а мятат бомби злъчни пенсионери за наутралитет и против гейовете ... и чиповете доста има да се труди психиатър с този казус пацифист полов шовинист с деструктивно- агресивна реторика

378

Анонимен

преди 1 година

Това сигурно са били хора от някой психодиспансер.

377

ффф

преди 1 година

копейката почна много да дразни... трябва да се вземат бързо мерки

376

Анонимен

преди 1 година

Ами да си го чистят бе .Кой изчисти паметника на Граф Игнатиев във Варна от боята.Да не говорим, че изобщо не са били от Възраждане,а такива дето се опитват да кажат ,че са те.

375

Анонимен

преди 1 година

Кой ще плати за чистенето сега? Знаете ли как се чисти боя?

374

Анонимен

преди 1 година

Аууу Бандеровци се изкарват в жертви и не разбират, че света не се върти около тях.

373

Анонимен

преди 1 година

До 438 Ами не разбра ли,че това е за България бе и света не се върти около Украйна.

372

Тъжно

преди 1 година

На север имаме бели мечки, а на юг плътна червена пустиня от ненавист, защото на всички, и в Кавказ, и в Средна Азия, и в Тибет, на който даже не посъчувствахме, - ние сме причнили някакво зло. На запад ние гнусно и предателски нападнахме Украйна и тази война ни лиши завинаги от доверието и уважението на цивилизованите народи, от Швеция до Австралия, от Канада до Чили- (В.Новодворская).

371

Тъжно

преди 1 година

.Ако заспя и се събудя след сто години и ме питат, какво мисля, че става сега в Русия, аз ще отговоря: Пият и крадат-(М. Салтиков-Щедрин). Московия тайга, монголска, дива, зверска- (Алексей Толстой).Не народ, а скотове, ***, дива орда, душегубци и злодеи-(Булгаков).Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят- (Тургенев).Народ, който ненавижда волята, обожава робството, обича веригите на своите ръце и крака, грозен физически и морално готов във всеки момент да угнетява всички и всичко-(Шмелев).

370

Анонимен

преди 1 година

Така ще е, нали Юсправедливия и демократичен български" съд, начело със съдия Тодорова, оправда Асан Генов за боядисване на сгради и паметници, с аргумента "Израз на политически предпочитания"! Беше подкрепена и от ЕС и ЕК. Е, всичко се връща на този свят!

369

Анонимен

преди 1 година

Това червеното е кръвта от ръцете на евро-лешоядите!

368

Анонимен

преди 1 година

Само неразбирам защо от Вгъзраждае някой от ръководството са обявили, че притежават не малки еврови сметки и нито един сметки в рубли? Ама то същото като с ваксинираните антиваксъри.

367

ръждива права лопата

преди 1 година

за червените.

366

Анонимен

преди 1 година

Ами давай тоя в Левски .Моя го има в интернет .

365

тези рушки изроди

преди 1 година

трябва да висят от мостовете на Витиня немедлено.

364

Анонимен

преди 1 година

Ами,ако искаш да ти дам адрес в София съм. - Люлин 2 или Левски Г

363

Анонимен

преди 1 година

Отврат.! А в същото време хиляди млади умни висшисти стоят без работа докато разни се замерват с боиНа това ли ви учи ИСУС ? ...............КАРМА Е ДЕЙСТВИЕ. И ВСЕКИ ПЛАЩА С ДУШАТА СИ."ВАШИТЕ БОЛЕСТИ СА ВАШИТЕ ГРЕХОВЕ" - ИСУС!

362

Анонимен

преди 1 година

Е ясно, то тия от Вгъзраждае да са направили нещо градивно? Те си им дават пари от Москвето те си ги обръщат в евраци и си правят къщи за гости. А и от време на време по някой цирк за баламурняците дето гласуват за тях.