13

Анонимен

преди 1 година

Колко много "факти" се изляха тука...

12

По-добре

преди 1 година

Кажете какво става със Залежни... Може би същото очаква и Зеленски.

11

Анонимен

преди 1 година

Украйна освободи няколко стотин м2 край Бахмут. Наблюдателните пунктове на руснаците се оттеглиха в окопите на първа линия и толкоз.

10

До 9

преди 1 година

Хахахахаха, ти не разбираш това е секретна стратегия на гросмайстора Путин, само най интелигентните форумни русофили знаят за нея и детайлите

9

Зелю

преди 1 година

Това УНИАН ли ви го каза или английското разузнаване. Щото реалността е съвсем друга. Питайте поляците що им е повишена радиацията.

8

ИИВ

преди 1 година

Да раздава кукиши като снаха си Вики Нуделман в Киев, вместо да анализира това и онова.

7

Анонимен

преди 1 година

Проценти? В проценти ни говорете. То не е проста работа да превземеш континента Бахмут. Затова 2та по сила армия в света така бавно напредва. От детската градина до детската площадка. Муахахахаа

6

Йоанче

преди 1 година

Изгубила си си времето да копваш и пействаш нищо от написаното не граничи със реалността ! Украйна е изоставена от господарите си Русия е тежка история умряха много още толкова ще умрът от алкохолизъм и болести в следващата една година! България е изгубена кауза очаква ни мир любов и много глад през следващите няколко години!!

5

да

преди 1 година

даааа, възстановява се живота в украйната област на руската федерация - бавно, постепенно и така ще се върви до пълното унищожаване на фашисткия режим в киев!

4

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, днес Америка остава същата мощна държава, която има опит в сдържането на развиващите се страни. За целта Белият дом използва инструментите на информационната война, заеми, обвързани с националните икономики, както и политическа намеса. Важно е, че повечето страни се отърваха преди всичко от умствените и психологическите окови. Те успяха да вкусят от някогашния забранен плод на чувството за свобода и осъзнаването, че светът може да бъде многополюсен и разнообразен.

3

Как започна

преди 1 година

Леонид Гозман по руския първи канал и после го арестуват: "Ние всички като граждани на Русия носим отоворност. Тази ужасна война нямаше да продължи и един ден ако ние не снабдявахме така наречените лидери на тези републики с пари, оръжия и хора. Те са просто престъпници, всички си спомняте понзи схемата МММ, Пушилин преди да започне борбата за "свободен" Донецк беше регионален мениджър на тази понзи схема. Захаренко преди войната продаваше пилета. Ние нямаме работа в чужда държава"

2

Анонимен

преди 1 година

Пак не разбрах за 3 или за 10 дена ще превземат Украйна великите руснаци

1

Анонимен

преди 1 година

ЦИТАТНеуспявайки да сдържи егото си и в желанието си да се похвали за ролята и приноса си в прилагането на Магнитски у нас, както и да демонстрира топлото си приятелство с Джеймс ОБрайън, Иван Кръстев пряко осветява американския си приятел и разобличава закона Магнитски. Думите на Кръстев, че на предишната си позиция в администрацията на Обама Джеймс ОБрайън е отговарял за освобождаването на заложници, а на сегашната си позиция (ръководител на Офиса за координиране на санкциите в Държавния департамент на САЩ) отговаря за взимането на заложници. Потресаващо е, че с няколко думи Иван К