286

Анонимен

преди 1 година

Всичко го гледахме есента в Херсонска област. Няколко месеца русофилите в България ще пишат как Украинската офензива е бавна и как украинците търпят огромни загуби. И след това руснаците ще обявят жест на добра воля.

285

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците не проумеят, че бункерния диктатор води Русия в небитието при крайцера Москва... толкова по-зле за тях. В 21ви век да водиш война и да се изолираш, като социопат от цивилизования свят е сигурна и мъчителна с_ърт за всяка една държава.

284

Анонимен

преди 1 година

Скоро да коментираме така подробно и Крим! Нямам търпение! Зеленски твори интересна история! Добър драматург е! СЛАВА ЗЕЛЕНСКИ!

283

Анонимен

преди 1 година

Русофилите не могат да се примирят с неизбежното поражение на руския башибозук и затова съчиняват всевъзможни глyпости и лъжи. Такъв е живота! След всяко начало има и край... В случая това е края на Империята на злото Русия.

282

Анонимен

преди 1 година

Всичко с времето си американофилчета... то и западните ценности трябваше да са вечни.

281

4 летала

преди 1 година

На война като на война. Руснаците са загубили два вертолета и два самолета. Вероятнотно става дума за свалени със Пейтрит. Рашките пак ще трябва пак да преорат нацистката целина за западни подаръци.

280

Днес БГ

преди 1 година

Защо цензурирате Бай Г.А.Н.Ь.О. бе каква ви е логиката ?

279

Анонимен

преди 1 година

Да е жив и здрав Генерал Залужни и да пържи окупаторите с Хаймърса!

278

Има видеа как

преди 1 година

Руснаците бягат от Бахмут ! Преди се шегувах за това дълго "превземане " на Бахмут но сега ми изглежда супер позорна ситуация . Чувствам се все едно гледам Бай *** - хем ми е смешно хем ме е срам

277

Анонимен

преди 1 година

Идва ред Украйна да се гaвpи с Русия! Търсеше си го!

276

Кабаретен оптимист

преди 1 година

Досега най малко 200 пъти се разпадна Русия и Зеленски беше стигнал няколко пъти до Владивосток, но понеже нямаше кой да му каже къде е Москва не успя пътьом да разгроми руската леш, но и този път само с един танк пак трудно ще успее да намери Москва, а руснаците като лалугери са се покрили и не гъкват като видят мощната украинска армия от богатири! Така, че както пишете подготовката за загубата тече в пълностно развитие! Да видим този път, ще му подскажат ли куде да спре?

275

Че ме уморите! :):):

преди 1 година

"През последните четири дни(!) руските сили са се изтеглили в безпорядък(!) от позициите си на южния фланг на операция "Бахмут, съобщи британското министерство на отбраната в ежедневния си разузнавателен бюлетин, цитиран от Ройтерс и БТА.В резултат на изтеглянето украинските сили са си върнали поне километър(!) територия." Ха-ха-ха! 4 дни 'безпорядък' - един километър! ХА ХА ХА ХА ХАХА!

274

Анонимен

преди 1 година

Втора година руските антихристи палят и грабят православни земи!Да горят в Ада ВоВеки!

273

ИНТЕРЕСНО....

преди 1 година

:) А това как се вписва във арията на "бившия командир на НАТО": "Съюзниците на Киев все по-скептични: Дошъл ли е моментът за преговори?"

272

Анонимен

преди 1 година

През последните четири дни руските сили са се изтеглили в безпорядък от позициите си на южния фланг на операция "Бахмут, съобщи британското министерство на отбраната в ежедневния си разузнавателен бюлетин, цитиран от Ройтерс и БТА.В резултат на изтеглянето украинските сили са си върнали поне километър територия. Руснаците също обявиха, че се" прегрупират "... Ха-ха-ха!

271

Анонимен

преди 1 година

Статия за вчерашният птичкопад на руското луфтвафе кога?2 самолета и 3 хеликоптера за 5 минути им думнаха.

270

Анонимен

преди 1 година

Чекам лесни руски вдовички другия месец на Cл бряг! Черпя кафенца!

269

По всичко изглежда

преди 1 година

че Путин ще загуби войната позорно . Това е толкова жалко ! Аз като един истински русофил се надявах един ден да отида да го видя в мавзолея , но след такава национална катастрофа надали ще го мумифицират !

268

Анонимен

преди 1 година

Най близките народи са ми Румъния и Сърбия! Аз тез руснаци въобще не ги харесвам, отделно че са много прости и нагли!

267

Анонимен

преди 1 година

"Нашите в Артьомовск устояха, въпреки мощното украинско "настъпление" - каза военният експерт Владислав Шуригин. - Не трябва да има почивка, не трябва да се дава възможност на противника да се прегрупира. Всъщност това се вижда от ударите на руските ракетни системи и авиацията, които избиват резервите на ВСУ. И ако сега се вижда "върхът на Бахмут", който трябва да бъде отрязан до края, тогава трябва да последва "краят на Бахмут", за да се затвори окончателно този участък, но и да унищожи врага на по-далечни разстояния.