91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 Нито един американец не се противопоставя с тая разлика, че точно американец - пилот на хеликоптер го спира заплашвайки, че ще стреля по своите. Това военно престъпление го повтарят и преповтарят всички... без да се замислят, че така подкрепят факта че кой знае колко американски военни престъпления няма. Сигурно всичките им събрани заедно не са колкото тези нанесени от съветския съюз на което и да е немско село. Същото за нацистките, японските и даже френските.

90

Басе новинарите!

преди 1 година

Питат тези които трябва да информират! Гейски сбъркано!

89

Славянофил

преди 1 година

Няма нормален човек, който да счита Беларус за независима държава. Това оставя Русия само с един християнски съюзник - Армения. Същата тази армения, която предадоха. Същата, която загърбиха докато е нападана от Азербайджан. Путин обича съюзници като Иран, Сирия, Северна Корея и други НЕхристиянски и НЕславянски държави. Това неговото биене в гърдите, че бил закрилник на християнските и славянски ценности е маскарад, който и децата не може да заблуди.

88

Анонимен

преди 1 година

Журналистът Сеймор Хирш получава наградата Пулицър за разследването на клането в Май ***. Жените в Май *** са били групово изнасилени от американските войници, дори и 12 годишни момичета, а после телата им са били разчленени. 1968 г. Няколко десетки американски войници избиват цялото село, около 500 души, невъоръжени. Нито един американец не се е противопоставил на клането. После са съдени от военен съд, но президента Никсън ги помилва.

87

Славянофил

преди 1 година

Не е инсцинировка. Партизанско сплашване е. Като авторитарна държава Русия може да заглушава много неща, но вече е повече от ясно, че в Русия има МНОГО хора, които не искат да са просто крепостници в държавата на Путин. Част от тия, които измират в Украйна в момента са родени СЛЕД като Путин встъпва в длъжност за пръв път. Към момента той е просто един разведен пенсионер. Единствената причина да управлява още е, защото Китай го считат за полезен.

86

Ото фон Швулендорф

преди 1 година

Народ който продава свободата си за газ, ще загуби както свободата си, така и газта.

85

Грунди Белев

преди 1 година

До Емануил Голдщайн - не, това е реторичен въпрос. Според нея 100% е инсценировка.

84

Емануил Голдщайн

преди 1 година

Въпросителната в края на заглавието, означава ли че Йоана Цонева не знае дали Русия е изценирала атаката по Кремъл ?

83

Анонимен

преди 1 година

Автомобилно изложение 2023 в Китай, Шанхай. Японските концепт презентации определят бъдещето на автомобилната индустрия! Момчета, защо толкова късно, всичко това китайците вече го продават, какво бъдеще, разходете се и вижте моделите по китайските павилиони, ставате смешни.

82

Питате, аз отговарям

преди 1 година

Да, инсценира. И Гешев също си инсценира атентата. С две думи всички комyнисти са плaшипутаpници, които постоянно инсценират някакви кризи. Както и ГЕРБ направи с бюджета на Кокорчо, но оня ден каза че го подкрепят, дори Боко каза че му бил приятел. А цяла година говорят как едва ли не съсипал държавата. Комунисти сър..... аз съм се научил да не им обръщам внимание.

81

Анонимен

преди 1 година

"Атентата" е сътворен от руски нацисти, които правят "мечешка услуга" на кремълската шайка бандити, а целта му е войната да ескалира... Всеки човек с достатъчно мозък знае, че Украйна няма мотив да прави подобни смешни атаки от които няма реален ефект.

80

До 115

преди 1 година

Какво тренираш си пръстчетата да пишеш на компютър ли? Работа *** ще почваш или просто си се надрусал с метамфетамини и място не можеш да си намериш а?

79

Анонимен

преди 1 година

Без руска газ европейската икономика е не е контуренто способна. ЕС е пътник.

78

Voyah Chasing Light

преди 1 година

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция. 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Наксимална версия обурудване 60 хил долара, стартова ценa 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.

77

Риторичен

преди 1 година

А инсценираха ли САЩ атакат със самолети на кулите близнаци в Ню ЙОРК през 2001 г за да имат повод да влязат в Афганистан и т.н.?

76

Анонимен

преди 1 година

А защо да не пада стандарта на средната класа? Средната класа е с най-голям въглероден отпечатък. Фъркат до някъде за да се снимат с някаква забележителност и да си начешат егото, след което да го преразказват и показват n-броя пъти на приятели, роднини и колеги. Трябва да се намали въглеродния отпечатък на средната класа. В контекста на статията: трябваше да им се случи всичко това на Русия и Украйна.

75

Европеец

преди 1 година

Всички плашеха, че зимата ще умрем от студ като намалее газта без вноса от Русия, но ето че не измръзнахме и оживяхме, зимата беше топла, икономиката се забави и не ползва енергия, банките напечатаха пари и раздадоха да си плащаме високите сметки за ток и отопление и всичко беще ОК, така и другата зима ще е топла и банките пак ще напечатат пари и пак ще имаме за топло, така нямаме вече нужда от руска газ и нефт, минаваме на топли зими, икономиката спира и не ползва газ, а банките ще ни печaтат пари и така можем да си изкараме поне още 2-3 години, а ако зимите са топли и повече.

74

Манчев

преди 1 година

Естествено, че Русия инсценира това самонападение с дронове над ...Москва.Само незапознати с руската ПВО могат да твърдят,че Украйна е пратила тия дронове ?! Е,как така стигнаха чак до Москва,след като всичко,което се вдигне във въздуха ВЕДНАГА СЕ ПРИХВАЩА от ПВО системата на страната ?! И за руснаците изобщо не е никакъв проблем да съборят каквото и да лети над тяхна територия, тъй като летателният апарат е прихванат още извън пределите на страната ?!Пълни руски измислици!!!

73

Край на кризата

преди 1 година

Споко, намерено е решението, край с кризите! ЕС минава на военна промишленост и икономиката отново се съживява. BMW, BOSCH, Volkswagen да се изнасят където си искат в Китай и Индонезия. Работа ще има предостатъчно за всички във военните заводи. Европейската комисия ще инвестира в производстата на оръжия и ЕС се превръща във военен промишлен съюз където производството на оръжие става основният приоритетите на икономиката.

72

до 101

преди 1 година

Звучи като произволен днешен град в Русия.