7

Анонимен

преди 1 година

А трябва да бие. Резултата винаги е правопропорционален на наложената сила. По малко сила - по слаб резултат. По малко бой - По лошо справяне с престъпността. Това е ясно на всички. Интересно че когато се говори за човешки права това винаги е свързано с престъпници. Примерните граждани кучета ги яли. За тях права няма защото те са потърпевши от действията на престъпниците

6

Анонимен

преди 1 година

Абе кръглия ти си бая топчест бе! Тя не бие а охранява наркомани да карат жипове и да убиват. Разпускай тая сбирщина от сеяндури че ни писна на де довия да храним безделници наркомани и изнудвачи.

5

Сата НАТО

преди 1 година

Демерджиев трябва да лежи в затвора заради тия катастрофи с мигранти и ЩЕ ЛЕЖИ. Всичко това е преднамерено и е заповядано от него. Това е престъпление.

4

Бонго Бонго

преди 1 година

Демерджиев защо лъжеш хората бре??Следствието е винаги на гърба на пожарната, пускат го при пожарникарите, смилат го и после го вземат пребит и подписва не е бил бит.Нас можеш да лъжеш, но САЩ неможеш.

3

Анонимен

преди 1 година

След рашков и тебе ,вече няма пжлиция в България

2

Анонимен

преди 1 година

Полицията вече не биела и това ли е разминаването бе Дременджиев? Вие сте абсолютен майтап всички негодници там събрани. Иначе поне вече полицаите се дрогират, покровителстват наркомани-убийци на пътя, ама не биели вече ХАХ

1

Мнение

преди 1 година

Българската полицив е престъпна организация.