18

Анонимен

преди 1 година

Няма война, има си мир и специални операции. Мирни преговори без война няма. Специални операции насам-натам.

17

Ванго

преди 1 година

Мир ще има когато Червената АРМИЯ помете Укрите а после и някоя натовска база в Европа.А ако не се вразумите ядрената гъба ще промие болните ви мозъци.

16

Крим не е руски

преди 1 година

Те нападат чужда държава и окупират.. запада искал война..ха.ха ха ха

15

абе

преди 1 година

там всички ли са пияни в тоя кремъл бе, оня медведчев нон стоп пиятн плещи тъпотии тоя преди 3 дни каза че само по военен начин щяло да се реши проблемите в украйна сега реяат за преговори, решете какво искате всички заедно и кажете, едва ли можете де ама се напънете малко

14

стига глупости

преди 1 година

естествено че иска преговори запада, просто се изтегляте от украйна и преговорите започват веднага и може да завършат дори с истинска автономия на проблемните региони, просто нещата не стават както вие си мислите със сила от силния винаги има по-силен това не ви ли е ясно, а вие далеч не сте най силните

13

смееехххх

преди 1 година

Ресурси имате АКЪЛ нямате Затова сега Китай ще ви покаже от де изгрява слънцето

12

Човеко-питецци

преди 1 година

Абе човеко-питецци, спрете войната, няма смисъл от нея. Само мир и разбирателство! За да има прогрес. И иначе се връщаме назад. Вместо да правим летящи чинии, се трепят хората с ковид и война . Толкова ли Ви пречат хората на тази планета? То е ясно, че малцина са се уредили за 300 години+ напред като фараони, и сега други не им трябват. Но има място и за други тук. Планетата не е ваша. Да не направи пак някой потоп ако много се репчите в безмислие и войни. Правил го е преди....който и да е.

11

Анонимен

преди 1 година

Британски министър казал, че ще доставят боеприпаси с обеднен уран на урките. Какво още трябва да се случи за да профледнем кой кой е?!

10

Пенсионер

преди 1 година

Този продължава яко да боледува. Лечение няма.

9

Анонимен

преди 1 година

Западът не ги обича тези работи, свикнали са те да диктуват. Предстои отрезвяване,дето казваше един наш виден вожд" Кой си ти да казваш,като нямаш пари". В случая има пари,но не струват.

8

ц200

преди 1 година

Какъв мир те гони Песков,само бой до последната хохла.

7

Анонимен

преди 1 година

Тези в Москва постоянно ли са пияни?

6

Анонимен

преди 1 година

Московците сами се самоунищожиха, имаха всичко приятели, западни технологии и стоки, от 1 година нямат нищо и то за столетия напред ще бъдат в изолация.

5

Анонимен

преди 1 година

а злото джудже коя си усмивка показва в Украина - ени-чар-ската ли с отвличането на деца и изтребването на хора за да им заграби земята ?

4

Таня

преди 1 година

Така е. Вие съвсем мирно и възпитано влязохте с танкове в Украйна, а злия запад взе да помага на жертвата. Какво безочие, каква подлост.

3

Анонимен

преди 1 година

Много сте нагли...В предложението от 12 точки на Китай и дума няма за оттегляне на руските войски и връщане на анексираните територии...Какъв мир сънувате...

2

аа

преди 1 година

Защо избивате населението на Украйна бре

1

ъъъ

преди 1 година

Вашата е още по фалшива