64

ОФчу

преди 1 година

Ся, ДРГ се състои от 4-5 човека, максимум 6. По непотвърдени дани "групата" се е състояла от... 40 души!!!! Това не е ДРГ, бе!!!!!!, това е паловин Рота!!!!! или мнооого подсилен Взвод!!! Как са пресекли фронтовата линия "никой не знае"??? Та, влезли са, свършили са си работата и са се върнали обратно в 4.0.4.!!!!!!! Как, бе, Пупкин, как става тая работа с "непобедимая и несокрушимая"!? Бах таз Симфония!!!

63

Анонимен

преди 1 година

Украинските войски най-вероятно ще бъдат принудени да напуснат Артемовск,смята депутатът от Върховната Рада Сергей Рахманин. "Ако погледнете картата,когато Бахмут е покрит от две страни, няма смисъл да защитавате на всяка цена".По думите на Рахманин ситуацията в Артемовск е критична,основният проблем е контролът на огъня на ВС на РФ по всички пътища за снабдяване.При тази ситуация украинският депутат не смята за логично да защитава града на всяка цена.Ден по-рано един от украинските военнослужещи заяви,че ВСУ губят по една-две роти на ден в Артемовск,поради което според него е по-целесъобразно

62

Анонимен

преди 1 година

59 Русия има собствени социслни медии и ползва тях. На теб ти е забранено да гледаш руски телевизи и да правиш собствени социални медии. Справка - IP адресите на българското Народно събрание, финансовото министерство и електронното управление на държавата фигурират в публикувания от Уикилийкс списък с потенциални или реални мишени за електронен шпионаж от страна на ЦРУ. Агенция Митници и Българската фондова борса също са в списъка, както и редица телекомуникационни компании и банки.

61

Анонимен

преди 1 година

Повече от 500 трупа на военни, включително на ВСУ, са открити в полска мина.Гробището е открито в мина Богданка(40км от границата с Украйна).Сега полските военни са дошли на място за да проведат разследване.Няколко миньори са отведени след разпит в Люблин.Сред поляците се носят слухове,че там са докарани телата на чужди наемници,загинали в зоната на СВО.Според друга версия,това са телата на ранени украинци от ВСУ,които са били разчленени за органи,за които се твърди,че са откарани в Европа за "лечение".Миньорите казват,че може да има няколко гробища, тъй като тунелите периодично се засипват.Оч

60

Сата НАТО

преди 1 година

Руските полицаи са ги утрепали в престрелката. Как толкова бързо направиха балистична експертиза и установиха чии куршуми са попаднали д колата? Глупости на търкалета. Руснаците на всички са известни с това, че не държат сметка за колатерал демидж...

59

НЕ

преди 1 година

А действията на Русия в Украйна какво са ?

58

Анонимен

преди 1 година

Актуализация: Диверсанти от 50 души навлязоха на територията на Климовски район на Брянска област, след което бяха разделени на групи в две посоки - Любечани и Сушани. В момента в Сушани те са обградени от силите за сигурност. Има бой. Има загинали и ранени сред жителите на Брянска област при сблъсъка с украинските диверсанти. Силови структури: До шест човека се държат като заложници от украински диверсанти в района на Брянск.

57

Анонимен

преди 1 година

Очевидци спасиха деца от мястото на атаката на ДРГ в района на Брянск, пише Shot. Украинската ДРГ взе за заложник местен фелдшер в село Любечане Брянска област и го отведе в неизвестна посока. Информация за ДРГ в Сушани: По предварителни данни група от 50 въоръжени мъже с жълти ленти на ръкавите са навлезли на територията на селото и са взели за заложници част от жителите. Останалите успяха да избягат, други се затвориха в домовете си.

56

Анонимен

преди 1 година

Сушани е село в Климовски район на Брянска област на Русия. Населението наброява 180 души. Любечане е село в Климовски район на Брянска област на Русия. Население - 230 души. В Сушани, Брянска област, са взривени електрическа подстанция и бензиностанция. Започнаха да постъпват сигнали за смъртта на ранено момиче в село Любечане. Местните власти съобщиха, че "момичето, което беше ранено в района на Брянск в резултат на обстрел на автомобил от украински диверсанти, е живо, хоспитализирано е. Информацията за нейната смърт е недостоверна.В резултат на нападение на ДРГ в района на Брянск е ранено о

55

Анонимен

преди 1 година

На 2 март 2023 г. украинската ДРГ навлезе на територията на Брянска област. Информация за това се появи в медиите около 11:00-11:30 московско време.Губернаторът на Брянска област Александър Богомаз:"Днес група украински диверсанти навлязоха на територията на Климовски район на Брянска област. Диверсанти са стреляли по автомобил, има загинал, ранено е 10-годишно дете. Сега то е откарано в болница." В момента руските военни работят по ликвидирането на диверсионната група.Втората атака на ДРГ на въоръжените сили на Украйна по Климовски район се състои в изхвърляне на снаряд от БЛА, в резултат на

54

Анонимен

преди 1 година

Зеления само при обвинение за тероризъм не може да "откачи копчето"

53

Абе

преди 1 година

Не разбирам руснаците какво си мислят - че те само ще удрят, а другите ще им стоят ли !?

52

Анонимен

преди 1 година

Каквито и да са тези хора нападнали агресивна и деспотична Русия заслужават адмирации. Те освобождават руснаците от 300 годишното тежко имперско робство.

51

Анонимен

преди 1 година

Да ве зеления наркоман нещо го няма по медийните мисирлъци.

50

Ицо

преди 1 година

Нещо много интересно. В Русия им забраниха социалните медии, свободата на словото, вкарват те в панделата дори ако кажеш че това е война а не военна операция, тотално информационо затъмнение за крепостните им селяни. А тук в България като имаме достъп до информация, нашите посредствени съграждани ру.с.ор.оби защо са на същото дередже? Не е ли много жалкичко това за нашия народец?

49

Анонимен

преди 1 година

Руснаците май хванаха Зеления ???

48

Анонимен

преди 1 година

Русия е държава терорист и световно Зло!!!!

47

Civil war

преди 1 година

Гражданската война в Блядистан започна. Путин пълни памперсите един след друг.

46

Бам

преди 1 година

Щом говорителя на великия вожд казва така значи е така. Много вероятно и да са мутанти от 50те лаборатории на сина на Байдън в Украйна. А че са наркомани и нацисти, това е ясно. Моля да започне още една насилствена мобилизация. Олигарсите имат още много пушечно месо за убиване. Напред братя освободители!

45

Алекс

преди 1 година

Руската пропаганда предостави поредната порция лъжи и фейкове на крепостните.Когато нещата на фронта буксуват,разиграваме шоуто "Диверсанти".