46

Христо Христов

преди 1 година

Светът се развива, докато Европа се свива. Лошо няма. 95% са про'с'таците у нас дето избират да стават по-зле. Той Борисов ясно ви го каза, че сге ппо'с'ти и заслужавате още много да бъдете мачкани.

45

АнонимеН

преди 1 година

ЯКО ТЕПАНЕ НА ПУТИНИСТИ ЩЕ ИМА!!! ЯКО ЯКО ЯКО :D АМА БЕЗ МАЙТАП! А ОТ 1 МАРТ 2023-ТА НАПРАВО НЕЩАТА ОТИВАТ УЙДЕ ПУТАНЪ У РЕКАТЪ

44

Анонимен

преди 1 година

Бафти скучната специализирана война, едно време кви войни имаше - ейх !

43

Анонимен

преди 1 година

Дойде им на акъла, че няма да стане лесно тази работа с Украйна. Сега остава да разберат, че работата въобще няма да стане. Донбас ще е новият Сталинград. Русия няма да отстъпи и ще спечели на каквато и да е цена. Това е въпрос на национална сигурност за тях.

42

Христо Христов

преди 1 година

България ще се оправи след мобилизацията на поне 50000 атлантика за ценностите на нато. Затова ще гласувам за Кирил Петков.

41

до 49

преди 1 година

Ти продължаваш ли с тия фантазии? Физически ресурс бедна Русия няма никакъв- 10 милиона избягаха, останаха има-няма 120-130 в блатото. ЕС е с население 750 милиона души. Айде помисли си кой какъв ресурс има. Ако добавим и САЩ, става 1 милиард. 1 милиард с топ модерно въоръжение срещу дроновете на Иран с двигател от косачка и МиГ-21 на КНДР. Това има Русия като оръжия. И 1 картонен макет на Сармат.

40

Анонимен

преди 1 година

Защо няма бум в строителството на танкери-газавози, нито на строителството на десетки терминали за втечнен газ в Европа. Защо инвеститорите не инвестират като луди в терминали за втечнена газ, ами Германия и европейските страни се чудят как да отделят държавни пари от данъците на населението за да построят терминали?

39

Христо Христов

преди 1 година

Мачкай ги Вова, унищожи нато!

38

Анонимен

преди 1 година

Русия има физически ресурси да воюва с Украйна безкрайно. Европа няма ресурси да се обезпечи енергийно повече от година, максимум две, нито пък свободни ресурси да носи Украйна на гърба си.

37

М

преди 1 година

Предишното е за Анонимен 37 да прощава 11

36

Анонимен

преди 1 година

Военната помощ от Запада тече към Украйна в непрекъснат поток. Заслужава да се отбележи, че повечето от оръжията са в лошо техническо състояние. Има много проблеми с военната техника, а всъщност това е просто метален скрап и ***, което се потвърждава от военния персонал на украинските въоръжени сили. И това е само резултатът от доставката на оръжие за Киев от старите военни складове.

35

М

преди 1 година

До Анонимен-11-----Чист Българин съм си батьовата на от тези които не се самозабравят и не се водят по чужди акъли. Виждам нещата такива каквито са и се опитвам на такива като теб маалко разум да налея в промитите от ценности главички.

34

Анонимен

преди 1 година

Не може да има бизнес и споразумения с англосаксонския запад, защото те са лъжци, крадци и измамници.

33

АнонимеН

преди 1 година

НА 20 ЯНУАРИ 2023-ТА ЩЕ ИМА СРЕЩА НА ДЪРЖАВИТЕ ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО И ТАМ ЩЕ БЪДА ПРИЕТА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА ДЕПУТИНИЗАЦИЯ НА УКРАЙНА И МНОГО ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА ЩЕ ИМА :D

32

Анонимен

преди 1 година

на снимката трима корупционери затънали до шия в далавери.

31

До АнонимеН

преди 1 година

ше пращат бат Рамбо с лъка с гърмящите стрели, с които сваляше Ми-28 ли?

30

АнонимеН

преди 1 година

2023-ТА ЩЕ ИМА ДЕПУТИНИЗАЦИЯ И С ТОВА ВОЙНА В УКРАЙНА ПРИКЛЮЧВА И ЩЕ ИМА САМО НЯКОЛКО ДНИ В КОИТО ЩЕ СЕ ДАДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОМЕТАТ ПУТАНИСТИТЕ ОТ ДОНБАС И КРИМ СЛЕД КОЕТО САМО ТЕПАНЕ!

29

Анонимен

преди 1 година

"Путин трябва да стигне до брюксел", да, ще стигне, даже още малко по-далече, до Хага.

28

Анонимен

преди 1 година

Турчето М иска да мачка европа с 1 милионна армия... Алоуу. Ще ви изпържим с микровълнови оръдия и обратно в анадолата ще ви заврем. Европа няма нужда да се бие. Ще предложат резиденция на всички африканци - северноафриканци и под сахара да се бият 6 месеца с вас за правото да останат след това в европа. Не един милион, 10 милиона кандидати ще съберат за седмица и ще ви ги пратят да се прочистите взаимно, че сте се наплодили кат... Вий си знайте какво/синоним на вредиттел/

27

До Алекс

преди 1 година

мдааа...единствената разика е че сега не могат да сипят на медведев или путин една чашка като на елцин и да се хили тъпо, или да му метнат малко дрънкулки като на белязания предател...иначе е мн лесно... :)