68

План Б няма

преди 1 година

План А беше санкциите да сломят Русия за няколко месеца и Русия да рухне. План А се провали. А план Б няма.

67

Анонимен

преди 1 година

Ракетите са с възпитателна цел,а ако не ви превъзпитат може да има атом с наказателна цел). Хубавото е и това, че укрите свикнаха и разбраха, че мястото им е по мазите и канализацията.

66

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че ВСУ прави пета вълна на мобилизация. А сега кажете къде са 200 000 безследно изчезнали украински войници.

65

Анонимен

преди 1 година

Обаче на никой не му направи впечатление, че руснаците им пазят ядрените централи, няма удари по тях, просто им гръмват някоя близка подстанция до АЕЦ и той е аут, но непокътнат. А ги обвиняват че си обстрелвали запорожката, С лъжи война не се печели.

64

Вин

преди 1 година

Зеленски, съвсем скоро ги предупреди, че ще има ответни удари на алкашка територия! Иначе, ега ти войната - само единия има право да удря ?!

63

Анонимен

преди 1 година

Кадировците казват, че по радиостанциите чуват само английска и полска реч - изглежда укопитеците са свършили и сега руснаците се бият с натовски войници главно.

62

Анонимен

преди 1 година

Търсиха си го, намериха го. Правиха си селфита на фона на плакати на взривения Кримски мост.

61

Анонимен

преди 1 година

Укропите копаят окопи около Киеф, знаят, че краят им е близо.

60

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна започна с предварително дадените 8 млрд.долара, обучението и въоръжението на бандеровците които по нареждане от САЩ извършиха незаконния преврат през 2014 г. Веднага след това САЩ доставиха въоръжение на ВСУ и над 200 военни специалисти , които обучаваха украинците и планираха военните действия против Донбас. Крим беше планирано като база на САЩ, но Русия ги изпревари. САЩ са причината за тази война защото не спря НАТО да не наближава Русия. Голям проблем за ЕС създадоха Полша и Балтийските държави с глупавата си антируска политика

59

Смех

преди 1 година

Още 1-2 -удара по базата в Енгелс и стратегическата и космическа авиация на Джуджи ше даде фира...хаха

58

Анонимен

преди 1 година

Стачки на войнишки майки в Лвов Огромен лозунг. Здесь било Русь и будет. TV France 24

57

Анонимен

преди 1 година

Има едно елементарно решение - капитулация и спазване на минските споразумения! Естествено, и съд за сегашната върхушка на Украйна!

56

Анонимен

преди 1 година

На Зеленски му остана само да брои ракетите на Русия, докато някоя не го хлопне по главата. Руснаците все още пердашат с ракети от съветско време, които са били на украинска територия, но Елцин ги прибра. Т.е. бият хохлите с техните ракети. Махат ядрените бойни глави и слагат конвенционални.

55

Анонимен

преди 1 година

Казах ви - замръзне ли земята идват танковете и Украйна приключва.

54

за Зарята

преди 1 година

Кличко: в Киев няма да има заря за Нова година. Суровикин: Е айде, ще има!

53

Бай Гън Мумията

преди 1 година

Язък бре, и преврат ви организирахме, и оръжие ви дадохме, и войската ви обучихме, и всичкото ни разузнаване за вас работи, и газопроводите взривихме. И все не става да падне Русия на колене. Вие ли не ставате за нищо или ние, биг англо брадър, бре?

52

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще разберат че не могат да победят Русия по трудния начин. След капитулацията на Украйна Зеленски ще избяга в САЩ и ще бъде много богат човек. Възстановяването на Украйна ще го правят други, които сега призовават да бъде свален Зеленски, но не ги чуват.

51

Анонимен

преди 1 година

Няма как да свършат руските ракети, защото ги произвеждат буквално нонстоп - имат ресурси имат и хора, от другата страна нема нищо освен пропаганда.

50

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, ситуацията ще става още по-тежка защото вместо да седнеш на масата на преговорите и да решите с Русия проблемите като съседи и братски страни, твоя вариатетна клоунска милост се довери на англоамериканците. На тях тази война е бизнес и ситуацията за украинския народ ще стане още по тежка след войната,когато Украйна трябва да връща милиарди, а ти Зеленски ще си живееш живота в някоя друга държава, подобно на президента на Афганистан.

49

Анонимен

преди 1 година

До месец укрепената линия на укросилите в Донбас, а именно Маринка-Угледар-Авдеевка-Артьомовск-Соледар ще бъде превзета и руските сили ще превземат целия Донбас. Зеленски ескалира войната и сега ще бере плодовете на тази ескалация