161

Анонимен

преди 1 година

Ама като отрезнееш и ти мине абстиненцията..Шумкарската абстиненция се лекува само с чорапи носени минимум един месец:)))))))))

160

Космонавт

преди 1 година

Няма шанс за руснаците, изпаднали са на ниво от което няма връщане. Повече от 50% от пияндурите смятат, че запада ще ги нападне, защото им завиждат и искат да им вземат ресурсите. Това е тежка лудост с повреди по стотината грама мозък. Останали са им невро импулси единствено да бягат напред в атака, да пиянстват и да aкaт.

159

Адмирации

преди 1 година

Вижте разликите: Имаме развиващи се и богати Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, които са били част от Русия, та сравнете ги с Якутия, Татарстан, Ингушетия, Коми, Осетия! Виждате ли разлики друзянги? Едните са свободни и настигат западна Европа, другите пердашат с гумени ботуши и ловят елени за зимъска.

158

Анонимен

преди 1 година

Ингилизите са били готови да клекнат на хитлер. Имало и и британски фашисти тогава...Да имало е, казвал се е Освалд Молзи или както са били известни с прозвището черните ризи! И сега в България има партия *** която съвсем малка част от хората я бръснат за джанка!:))))))))

157

Шотландски боец

преди 1 година

Само като видим, че преди 100 години, фински държави като Естония и Финландия, са управлявани от пияни ***, а сега останалите фински републики в състава на Руската Федерация, са потъващи в пълна мизерия, ти става ясно, какво е това комунистическо блато, наречено Руский Мир

156

Анонимен

преди 1 година

Англия падаше, Да, да, падаха ти потурите!:))))))))))

155

Анонимен

преди 1 година

Момиче без диплома стана новият дипломатически представител на Украйна в България - президентът Володимир Зеленски назначи Олеся Илашчук.. Те шумкарските дипломи тежат колкото пръчка захарен памук! :))))))))

154

До 288

преди 1 година

Англия падаше, ако не бяха Американците. За жалост Германия беше спряна, сега цяла Европа щеше да е федерация, опъната под конец, а не гето на мигранти, а на изток, побеснели болшевики.

153

Анонимен

преди 1 година

Момиче без диплома стана новият дипломатически представител на Украйна в България - президентът Володимир Зеленски назначи Олеся Илашчук, специалист по сексология и скъпоценни бижута, за посланик в балканската държава.

152

Анонимен

преди 1 година

съдбата на Европа, зависи от тях! Историята го е показала, няколко пъти!.Имен си колкото задникЪТ на Радеффф, ако не бяха САЩ и Англия, Германците щяха да прегазят съветския съюз като нажежен нож през парче масло!

151

Германец

преди 1 година

Потребителите на електроенергия в Германия ще плащат средно с 44% повече през януари, отколкото през есента на 2021 г. Газта ще поскъпне със 112%, според Handelsblatt, позовавайки се на данни от Verivox.

150

Шотландски боец

преди 1 година

Въпрос на време е, 28 нови републики да се освободят от Руския батуш и да помиришат свободата, както братята им през 1991! Финските народи имат само 2 независими държави в момента Финландия и Естония, време е останалите Карелия, Мари-Ел, Коми, Ингрия и т.н да се освободят, също и кавказките!

149

Анонимен

преди 1 година

Седемдесет процента от французите искат преговори с Русия в името на мира! Здрав разум! Фанатици, ястреби и Зеленски са свалени, написа Филипо на страницата си в Twitter.

148

Анонимен

преди 1 година

Ракета с канап ще унищожи Патриот! Само в ленинско-софилистичните фантазии на българо-съветските шумкарчета!:))))))))))

147

Адмирации

преди 1 година

До преди стотина години, Хелзинки, Варшава, Талин, Рига, Вилнюс, Кишинев, Киев, Одеса, Минск, бяха, но и бъдат отново Руски! Все едно Казан и Грозни, да не бъдат, макар че са населени с Чеченци и татари, това са руски градове! Русия е империя, не е държавка като Германия, Англия или Франция, командвана от САЩ, руснаците никой не ги е командваш, а съдбата на Европа, зависи от тях! Историята го е показала, няколко пъти!

146

Анонимен

преди 1 година

Психиатър ти трябва..трябва ама не искат да лекува в землянките!:))))))))))))

145

Анонимен

преди 1 година

Путин е убеден че отново ще окендза пейзажа!:)))))))))))Ние също!:)))))))))

144

Анонимен

преди 1 година

Нищо не знаят българските шумкарчета за най новата съветска ракета Днепър-Туткал с която ще унищожат Патриот! :)))))))))))

143

Анонимен

преди 1 година

Разузнавачи на подразделение БАРС-13 заловиха двама офицери от украинската армия от 80-та бригада. Участвала е в екзекуцията на 11 руски военнопленници в Макеевка (ЛНР)

142

Анонимен

преди 1 година

Ще откраднат още много перални машини, прахосмукачки, телевизори и тостери и ще си се приберат в Съветския съюз на Путин! За това най ги бива!:)))))))))))))