78

Когато

преди 1 година

Русия си продаваш газ по пазарни цени, на Путин му се видя евтино и направи, всички тези каламбури!

77

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 84: Фашистка е Украйна, а Русия ще продава газ на когото реши.

76

Не е баш тъй

преди 1 година

До Ами: Руски газ за Европа идва по Турски поток. А можеше да идва по Южен поток, ако го бяхме построили.

75

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 74: Цените трябва да ги определя пазара. Нека ЕС се пробват да определят те цената. Резултатът отсега е ясен: износителите ще продават там, където им дадат по-висока цена.А за ЕС -каквото остане.

74

Ами

преди 1 година

ако Украйнците врътнат кранчето, няма от къде да дойде руски газ за Европа!

73

Анонимен

преди 1 година

Джигитите се ядосаха, нема вече пари за трошките си :))) Това е положението джигитчета, требва да работите за бензина си, не става само с гонки и да шмъркате :)))

72

Ако всички

преди 1 година

китайци пръднат по веднъж, ще напълнят,, силата на сибир"

71

Анонимен

преди 1 година

Като не я дават, да палят лагерните огньове! Дано хорицата от Сибир да се докопат до тях да са стоплят малко!

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен76 Пухльо нас ни цакат с надценки не руснаците, някой да ти шибне два шшамара да се освестиш.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 Блазе им на индийците купуват евтин руски петрол и после го препродават на европейските балъци с надценка на нас ни е забранено и не можем да правим пачки. :(

68

филип тотю

преди 1 година

Толупа да ходи да целува га-ъ на Ердоган.Той ще ни даде и газ и всичко от което имаме нужда.Кокорчо и Канадеца Киро също да отидат при него,само да не забрават да си вземат вазелина,че иначе много боли.

67

Анонимен

преди 1 година

Трябва посредниците да правят пари . Защо да се купуват руски суровини , като може да се плаща по-скъпо......... отново за руски

66

Анонимен

преди 1 година

До В Нидерландия Мен какво е топли това и цената каква ще е?

65

Анонимен

преди 1 година

До 59. Е как да не е съществувала пазарната икономика? Дори представител на Русия в публикацията се възмущава, че се нарушават пазарните механизми. Значи съществува. Рекордните цени на газта това лято от какво са? А успокояването на пазара за газ сега от какво е? А борсите в Сингапур, Ню Йорк, Лондон как работят? С директиви на Сталин, с петилетни планове на Партията?

64

Анонимен

преди 1 година

Редно е тези, които не искат руски газ не не ползват никакъв, така ще падне търсенето и цената. Аз искам евтин газ, ако ще от Папуа нова гвинея, онези, които имат претенции да не ползват никакъв .

63

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПЕТРОЛА И ГАЗТА СА СИ РУСКИ И НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА ОПРЕДЕЛЯ СЕНАТА ОСВЕН РУСИЯ. ТЯ НЕ КАРА НИКОГО ДА СИ КУПУВА ОТ ТЯХ.КОИТО МУ ХАРЕСВА ДА КУПУВА КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА *** ДЪРВОТО КАКТО Е.С.

62

Анонимен

преди 1 година

Дръжте си я..

61

В Нидерландия

преди 1 година

е най-голямото, доказано находище на газ! Големи находища вече се разработват от Израел и Кипър! Турция от 2023,започва добив в Ч. Море!

60

Анонимен

преди 1 година

Да не дават и на оваргаз щото издигат на яките ясли хора които нямат нито опит нито ценз . Учили са атлантически отношения и нито час енергетика . Като така по американските нови телевизии се обяснява че няма смисъл нито да се учи нито да се работи а само да се плаща рекет на западното кетапостроене . Това по медии които не могат да развият критично мислене към властта на Вашигтон и Брюксел над България . Защо необразовани и без опит в енергетиката са назначавани на най яките ясли ???

59

Не ти не си пЪТ

преди 1 година

До Анонимен 57. И като национализираме рафинерията в Бургас, която работи само с руски петрол, който ще спре да се доставя и преработва в национализирания Нефтохим къде точно ще си го на-врем след това?