72

Анонимен

преди 1 година

Пичове, наричайте го този както искате - Копейкин и т.н., поддържайте когото си искате, НО запазете лева!!! Влезете ли в еврозоната, това ще е края на България! Не че сега е много "сувереенна" държава, но после, като ви закачат на системно подаване на кислород и НИКОГА няма да може да се измъкнете! Нито от потъващия ЕС, нито от загиващото НАТО! Никога! Не вилизайте в еврозоната! Животът ви няма да се подобри, но децата ви ще са роби! Поздрави от Острова!

71

Коста Копейката

преди 1 година

Мутрофанова му го е казала хаха :)

70

Мда

преди 1 година

Костадинов ще е човека за който ще дам глас - а ако пп и герб се сьюзят протестите ще са страшни никой от симпатизантите на - пп не е дал глас за борисов и герб а е протестирал срещу техните схеми

69

Изгледах предаването

преди 1 година

и към края Гошко вЛюбенов беше със зачервено лице и насълзени очи от срам,когато се каза истината за платените от Америка за България журналисти.А думите му "като част от журналистлическата гилдия СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ЗАЩИТЯ КОЛЕГИТЕ СИ" казват ясно всичко! За управляващите,медии, властимащите ние,българите,които работим,мизерстваме, плащаме данъци,издържаме чуждите туристи от Украйна,нашите родни римляни и самозабравилите се "елити", сме втора ръка хора някъде долу на дъното!

68

Любопитен

преди 1 година

До Анонимен 62 "Цъфнаха кириак-стефчовците във форума да обясняват колко хубаво било САЩ да ти реди правителството." Копейкин е с най-много лъжи от ВСИЧКИ наши политици от предизборната кампания. Факт. Друг е въпроса, че не би ли трябвало българските партии да ИСКАТ да направят правителство (без никаква външна намеса)? Няма нищо по-логично от това. Или вече ще саботираме парламентарната демокрация, като се опитваме да й припишем "американски" привкус всеки ***, когато трябва да функционира?

67

Анонимен

преди 1 година

Копейчо как реши какво решение имало от американското посолство, боб ли мята, карти таро ли? Маг Копейка, ако искате предсказания той е човека, приема се евро за услугата.

66

Анонимен

преди 1 година

Всички руски партии и партийки използват всякакви трикове за да саботират съставянвто на правителство. Някои обясняват, че имат тайна информация от САЩ, други обясняват, как с едикойси нямало как да стане, трети обясняват, че им били малкок гласовете в Парламента. Де факто, всички правят СЪЩОТО, което ИТН правеше - да саботира Парламентаризма, за да могат да си доведат пак руския слуга Радев да ни управлява.

65

Анонимен

преди 1 година

Запада смачка фашизма, днес ще смачка и комунизма финално. Свиквайте с тази мисъл другари :))

64

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от Марсел

63

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от Марсел

62

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от Марсел

61

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от Марсел

60

Анонимен

преди 1 година

Цъфнаха кириак-стефчовците във форума да обясняват колко хубаво било САЩ да ти реди правителството.

59

Анонимен

преди 1 година

Някой съмнява ли се в това? Дали сме им власт и правят каквото си искат.

58

Анонимен

преди 1 година

До 58 Къде бяхте вие Ненаведените 1944г да влезе в бой с окуаптора русия? *** Същите вие сега плюете Украйна, че се бие и мачка врага. Повръщаме ние от такива като теб женчовци от компютъра.

57

Анонимен

преди 1 година

Копейкин знае всичко което става в американското посолство, включително кога и колко пъти е пръдднал посланика. Само не знае какво става в руското посолство което е на сърцето му, дори не е изкоментирал грозната руска постъпка да очерни България като терорист. Не давайте думата на мрръсници като Копейкин рушащи България и продаващи българските интереси на вражеска Русия.

56

Анонимен

преди 1 година

"Това са пропаганди за САЩ. Но дори и те да ни редят нямам против. Най богатата и силна държава. Всички техни съюзници се купят в ред и пари. Какво има лошо в САЩ?"________Така си се навел, че чак ми се повръща от теб. Навремето точно такива като теб са прилагали същата логика за СССР.

55

Анонимен

преди 1 година

До 54 Аз имам проблем с това? Ние сме малка и бедна държава основно благодарение на руската окупация след 1944г до 89та. Така че тук винаги някоя голяма империя ,ще ни натиска ,ако не е САЩ..... ще почнат руснаците или турците. Кой си ти сам да оправиш нещо ? Няма пари, нямаш оръжие , нямаш народ за бой, нямаш технологично развитие , нямаш природни ресурси ? Кой си ти ? Една празна балалайка....с 2гр мозък

54

Т. Бенков

преди 1 година

Като говори този ...слушайте БКП-БСП.Хиляди наивни избиратели избягаха от партията и отидоха във ,,Възраждане". Нищо ново.И Коцето ще се утече в канала ,като Бареков, Сидеров и Славчо Ч-та.

53

Анонимен

преди 1 година

Въпрос към евроатлантици и *** - По време на комунизма колко бази имаше СССР у нас? И сега по време на демокрацията колко са базите на САЩ у нас?