237

Анонимен

преди 2 години

Защо не сте писали най важното ? Путин каза че Украйна лъже че ще доставя на бедните страни зърно . Всъщност корабите отиват в Европа за да плаща с тях оръжия Украйна . Затова Путин казва че ще се изтегли от споразумението за храните . Тва беше и най големия акцент от срещата . Останалото не се запомни . Пак сте писали обратното на всички медии .

236

карачанаков

преди 2 години

КУ, КУ- то от снимката :почему голова меня не слъйшит? Потомучто тъй Е диот!!!!!!!!!!!!!!

235

МАЙОРА

преди 2 години

Визията на Шееломов е краажби и прах в очите на аллкаша с елементарна пропаганда за класовият враг и "злият" Запад!

234

Споко

преди 2 години

Западният свят е богат, ще си подмиват 4те точки на тялото два пъти в месеца да не миришат, и ще си живеят богато.

233

Анонимен

преди 2 години

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата, напролет. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

232

Анонимен

преди 2 години

ЕС е богат и икономически мощен но оставен без енергия икономиката и богатството ще се стопят със скоростта на геометрична прогресия. Разбира се няма да има никакъв апокалипсис, просто ЕС ще се превърне в Латинска Америка, в най-добрия случай, и Африка - в най-лошия вариант, но това не е болка за умиране, и там живеят хора.

231

Анонимен

преди 2 години

Факт е че западният свят е богат а Русия тъне в мизерия Милиони руснаци се преселиха на запад

230

ХА ХА ХА!

преди 2 години

Българското мерезе е по-голямо от руското мерезе. Къде е тръгнал Путин с гладните руснаци!

229

Анонимен

преди 2 години

Дали ви харесва или не - Путин е прав. Светът вече е многополюсен. Разплащането няма да е само в долари. Това са фактите.

228

Анонимен

преди 2 години

Путин е изкуфял пенсионер

227

Анонимен

преди 2 години

Минимална заплата в Западна Европа и САЩ - 2000 евро или долара В Русия -200 долара Русия може да бъде само център на мизерията

226

Анонимен

преди 2 години

Като няма газ ще ядете евроценности.

225

Анонимен

преди 2 години

Пък ние ще вкараме три русофилски или направо путинофилски партии в парламента. Много зле е материала.

224

Кишиков

преди 2 години

Ха-ха , рушняцоте смятат че Путин им е вдигнал стандарта на живот и не съзнават че единствената причина за това беше навлизането на много западни компании в Русия. Автопром, телекоми, енергийна промишлемост, космически технологии, мениджмънт, куп производства в хранителната и леката промишелност, навсякъде западна техника и технологии, обаче блатните обитатели не могат да оценят това и сега ще правят всичко по тяхному.

223

Анонимен

преди 2 години

..."на думите на руския лидер, че страната му не е загубила нищо от конфликта в Украйна..." Бре...тцъ,,тцъ широко скроен "тоз" Путин .50 хиляди убити войници/6 генерала/ и 150 хиляди ранени ги няма за нищо.Необятна широка руска душа и туй то.

222

емиграция

преди 2 години

Дано се намерят смели руснаци и да го премахнат този кретенизиран ръководител......

221

Дружок

преди 2 години

Мисля, че българите ще се осъзнаете по-бързо от европейците и ще минете по-леко през кризата. Все още имате шанса да не настъпите за трети път една и съща мотика и този път да застанете на правилната страна на историята.

220

Анонимен

преди 2 години

Нищо не губи Путин, да не би неговите деца да умират на фронта. Руски войници загиват, но това е нищо загуба за Путин. А имиджа на страната му в международен план също нищо не значи за него.

219

Споко

преди 2 години

Споко, има план, рано или късно ще минем на залени енергии и ще се откажем от въглеводорини. Икономиката на ЕС няма да фалира, просто ЕС ще спре да произвежда до рано или късно, и след рано или късно пак ща започнат да работят заводите в ЕС без руска газ и тогава Русия ще фалира.

218

Анонимен

преди 2 години

С център Русия :)Смешни ватенки. Един болт не могат да произведат, какъв център искат да са?!