255

Анонимен

преди 2 години

Тези дето са се самонарекли партизани без да са такива, прикриват истинските извършители, защото това си е държавен тероризъм. Въпросът е кои са терористите - САЩ или Украйна?!

254

Анонимен

преди 2 години

Мирише ми на гражданска война.

253

ъъъ

преди 2 години

А партизани Другаре русофили това са ваще хора трябва да ги защитавате

252

Анонимен

преди 2 години

Двама руски дворяни-патриоти очистиха Разпутин в края на 1916 г. Сега пак руски патриоти смятаха да очистят новия Разпутин (Дугин), но е станала грешка. Следващият път няма да му се размине.

251

Анонимен

преди 2 години

Като бях ученик през 70-те г.на миналия век в училище ни учеха , че партизаните били един много добри хора, които са борели за нашата свобода и изтребвали народните изедници. Няма как да не е народен изедник този, чиято дъщеря се вози в джип за 200 бона

250

До Аз

преди 2 години

Него го обвинили, защото бил по-непослушен, а не по-корумпиран от останалите !

249

до 269

преди 2 години

Маргариткее, в любимия ти руски колхоз пращат в гулаг всеки несъгласен с нелегитимния им лидър Путин, а когато приключват някой от близкия кръг на същия, ти изведнъж много загрижена за демокрация

248

До Аз

преди 2 години

В Русия има ли някой некорумпиран ?

247

Анонимен

преди 2 години

На руските т*олчета им звършхиха пак опорките. От една страна украинците били слаби и п*ости, а в същото изречение казват, че същите имат логистика от ниво Мосад за да извършват професионални атентати в Москва. Ха-ха. Ясно е, че в самата Русия има предостатъчно хора и организации (както и приближени на Путин) които вече виждат накъде отиват нещата и дават контра.

246

Маргарита

преди 2 години

Какви измислени руски партизани? Когато убиваш човек за неговия светоглед и идеи, на какво ви прилича-на фашизъм! Кой го прави, машата на ляволибералния ред -Украйна! "Новият ред" на принуда и тероризъм! Новият фашистки ред!

245

Куку

преди 2 години

Така става,когато един про..т , неграмотен и крадлив кагебеец управлява 20 години огромна федерация.Медиите му създадоха образ на велик вожд а той през 90 години работил като таксиметраджия в Питер!!!

244

Анонимен

преди 2 години

Тази измислица може да мине за пропагандата на Запад , Путин едва ли ще се впечатли . Зеленски разбира лека -полека какво е направил

243

Аз

преди 2 години

Справка: Иля Пономарев бивш депутат с отнет имунитет за корупция в големи размери, преди да му бъдат предявени обвинения избягал в Украйна. От време на време изплува със сензационни разкрития.

242

Факт

преди 2 години

Истинските руски националисти мразят ч*фута Путин. Нормално да има партизански отряди. Това са истинските руснаци.

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - сигурен съм че като измъчват и репресират народа, няма да доведе до никакви ескалации. Сериозно ли мислиш, че джуджето има силата и може да контролира нещо такова? Сега в детско гърне ще трябва да к.ендза докато скрит под мустака на Песков.

240

Анонимен

преди 2 години

по скоро активно мероприятие на кагебейшниците, за да оправдаят репресиите и зверствата си

239

Анонимен

преди 2 години

До бай Гошо - бас хващам че е Рускуят елит. За разлика от вас не са ид.иоти и нямат намерението да дърпят прищявките на някакво самозабравило се джудже което се опитва да мине за големият мъжкар, но вече половин година не можа да окупира една селска държава. Опорката "ама той сега само започва" също умря. Скоро ще почнат с кокалите на Сталин да ги замярват, ЩОТО ПАРИ НЕМА! ДЕЙСТВАЙТЕ!

238

А стига бе

преди 2 години

Еми това е положението - затва дъртака се покри в бункера - ай сеа шъ види кво значи вътрешна опозиция , освен ако самия той не я организира за да може некак си да излезне от загубената война

237

Vivax

преди 2 години

Киев отрича да е замесен, а в същото време терористите поемат отговорност за атентата от .... Киев.По-малоумно не можаха да го изамилят. Сцепиха мрака с тъпотията си укропите и сащисаните им съветници !!!

236

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: Аз пък напук на теб съм БЪЛГАРОФИЛ :) Така както са били БОТЕВ , ЛЕВСКИ, ВАЗОВ и всички наши герои ! Аз също като тях НЕ ОБИЧАМ русия :) Няма нужда са си американофил ! Просто ОБИЧАЙ БЪЛГАРИЯ и бъди против окупатора ! - Solar Power