264

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Въпрос на вкус, казала котката и си облизала ***. Не знам ти какво си *** на Просия, ама нашите "демократични" и "честни" "патриоти", които сега ни управляват в името на "ценностите" по американски, нали се сещаш какво лижат? А заради тях и ти, както и аз, понеже сме впрегнати в тяхната каруца.

263

Анонимен

преди 2 години

До аа Ха ха ха ... наистина ли вярваш в тази работа?!? Най-мощната корупция мой човек е в САЩ. Виж за пример Клинтъница, докато беше външен министър на САЩ - разрешава срещи на арабите с бюрократи от САЩ, само ако и преведат в личната фондация между един и 10 милиона долара. И това е върха на айсберга. Трябва да си много наивен, ако смяташ, че всички насадени на ръководни длъжности агенти на САЩ в България, не са им на хранилката.

262

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 289 "Тоя не ща стник Петков, така и не разбра, че го избрахме, за да реши проблемите на България, а не да ни създава проблеми с Русия." Май въпросния Петков е разбрал доста повече от теб, защото вижда, че ОГРОМНА част от проблемите в Бъглария се създават от опитите ни да лижем подддметките на просия.

261

Анонимен

преди 2 години

До258 "При СССР се живееше добре и никой не е ограничавал България. България трябваше само да следва генералната линия, никой не се е месил във вътрешните работи." Само някой, който си няма никаква представа какво беше преди 89та може да напише подобно нещо. Или някой, който е много циничен в лъжите. От Кремъл се спускаше ВСИЧКО. Включително и плана за петилетката, за което редовно ставахме за смях на целия СИВ, с опитите си да покажем колко много изпълняваме с нашите "презипълнени" петилетки

260

Анонимен

преди 2 години

Тоя не ща стник Петков, така и не разбра, че го избрахме, за да реши проблемите на България, а не да ни създава проблеми с Русия. Основните му занимания, освен опитите му като някакъв селянин да си прави селфита с Европейски депутати и екскурзиите за държавна сметка, бяха да подлива вода на Българо-руските отношения, във вреда на България. Главния принцип в медицината е - помогни, но в никакъв случай недей да вредиш. Тоя с нищо не помогна, само вредеше.

259

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 268 "Андрей Кончаловски: Eвропейците ще пътуват при нас, за да си спомнят как беше при тях." За руските крррепостни всичко хубаво е в бъдеще време, вероятно за да комепнсират за абсолютно мизерното си настояще.

258

Pen

преди 2 години

хиахиха тоя Путин е много опасен! Дебне навсякъде! Слага си сам санкции, после сваля правителства ..... работата е сериозна хахахаха

257

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Не знаех, че ЦРУ са наемали руски снайперисти работещи за руската армия. Виж ти. Като наскоро далия фира полковник руски офицер, на когото по повод на погребението му другарите се бяха излъгали да напишат, че бил на Майдана по време на снайперските стрелби. Мдааа. Случайно, случайно.

256

Анонимен

преди 2 години

До славянин "болшевики, комунисти, сталинисти, кагебисти, путинисти и прочее от техния ментален списък! Нямат лечение!" Няма, няма. КГБ няма, култа към Сталин в просия е мъртъв, путин не прави култ към личността си. Русия е демокрация. :)))))

255

аа

преди 2 години

Ми ти пребориш ли се с Москва корупцията ще изчезне

254

разумен

преди 2 години

Макар и с много резерви гласувах за промяната и то след 15години негласуване. Не мога да повярвам, че някой може да надмине по наглост Банкянския крадец, но е факт, че Про100Киро и Кокорчо успяха! Тези не само са вредни, те се оказаха направо опсни и очевидно са инсталирани да изпълнят определена геополитическа поръчка, а ние ги избрахме да отвоюват държавата и да въведат правила и справедливост! Подмяната се състои в превръщането на България в мини Украйна! Абсолютни измамници!

253

АК-47

преди 2 години

И тоя взе да вижда зад гърба си Путин и Русия. Да не би онзи параноик, генералчето дето вечно бълнува Путин, да му е станал гуру на нашето Про100киро. Мноооого си дребен и незначителен за Путин, за да те мисли. Да не забравя, че не само го свалиха в Парламента, но и хората навсякъде го замерят и освиркват. По некадърни и продажни хора не бяха управлявали Родината.

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, тези, дето смятаме, че ти не заслужаваш български паспорт сме доста. малодушник

251

Анонимен

преди 2 години

Петков открадна заплатите на строителните фирми и ги занесе в партийната каса на ПП Подмяната.Съд за Кирил Петков!

250

Анонимен

преди 2 години

Петков, ти си господин Никой, махай се от България, докато не сме те погнали с камъни и железа по главата!

249

Анонимен

преди 2 години

До Евроатлантик, ти си крепостен на путин, затова си на това дередже, брюксел ти плаща командното диаше, да не смряскаш. живееш така, както путин иска. слабоумен предател

248

Евроатлантик

преди 2 години

Брюксел ще раздава купони. Първо за газ, после за дрехи и храна. Да живее Брюксел дето ни дава демокрация и свобода и ни прави богати!

247

Анонимен

преди 2 години

Крайно време на Киро за му се вземе паспорта! Глупостите и далаверите, които му се въртят в главата нямат нищо общо с Русия. По-скоро трябва да бъде светнат от прокуратурата какво е натворил досега.

246

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/244"Никой не го е "организирал" - според Юлия Тимошенко, министър на Порошенко, заедно с ЦРУ са организирали снайперистите по покривите, които стреляха по хората....

245

Анонимен

преди 2 години

Мисля вече, че преди Баце да бъде съден и осъден ще трябва Харвардците да заемат място пред съда! Тези са по големи антибългари и от предишните управляващи! Освен това започват да излагат и злепоставят България на международен терен, не че авторитета на България е много висок, но започва да се приравнява с някои африкански страни! Не съм очаквал такива изказвания от бивши политици! Абсолютни мошеници и лъжци с подправени документи! Къде е прокуратурата?