247

Сатир

преди 2 години

*** тоя Петков като вчерашната милиция -пази ни отвсякъде.

246

ХА!

преди 2 години

До Анонимен "Млад и енергичен човек" дошъл по запавед "от горе" и усвоил максимално средства за себе си! Има безгранично его и е изпитав лъжец!

245

Анонимен

преди 2 години

Пет пари не давам за някаква канадска otrepka, дошъл тук само да лъже, да краде и да помага на американци да крадат. Най-добре е да умре веднага. "Дипломатите" в американското посолство трябва да бъдат изравнени колкото са руските.

244

Анонимен

преди 2 години

Ex, горкото дете, всички му пречат и го обиждат.

243

Анонимен

преди 2 години

Голяма завист и примитивизъм има в тази страна! Дали си струва млад и позитивен човек като Петков да хвърля енергията и живота си за толкова оскотял народ, който мрази дори себе си.

242

Анонимен

преди 2 години

До есента ще си отидат и немският шолц и американският бай дън. Голямата сянка на тоталното поражение вече е надвиснала над цялата евроатлантическа общност и облацита се сгъстяват. Българското президентче какво направи в мадрид ? -- нищо особено, само е кимало йес, йес на налудничавите планове за някакъв обрат на обстановката. В източна германия, немците развяват руски знамена.

241

ще останат в история

преди 2 години

Канадския предател който ни скара с Русия за да угоди на господарите си от САЩ - с това ще остане в историята копеленцццето то !

240

чичо

преди 2 години

Тате на Кирчо не разчитай много на българската памет.Нищо няма да се запомни от твоя Кирчо.Пример-Жан Виденов,който само преди някакви си 20 и кусур годинки срина държавата,ама ей на,народа пак тях избра и те пак сринаха държавата.Те така...някои бързо забравят,други по избори гъби берат,трети....Ама ти тате на Кичо си мечтай,докато синът ти не сложил и на мечтите цена.

239

Анонимен

преди 2 години

Направените от Кирчо неща ше останат само в историята на Лена и на никой друг

238

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ИМАХМЕ КАБИНЕТ ДЕТСКА ГРАДИНА "КИРЧО И АСЕНЧО". ТРЪГНАЛ БАЩАТА НА КИРИЛ ДА ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ СИНЪТ МУ Е ДОБЪР ПРЕМИЕР? КИРИЛ ДА НЕ Е В ЗАБАВАЧНИЦА, ЧЕ БАЩА МУ ГО ЗАКРИЛЯ? И ТО КАКЪВ БАЩА- БЕЗРОДНИК- ИЗБЯГАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ, ПОСЛЕ В САЩ И НАКРАЯ В КАНАДА. СМЕНИЛ 2 ЖЕНИ. ГОЛЯМ ПРИМЕР ЗА ЗАГРИЖЕН БАЩА! ПРЕДАТЕЛИ СТЕ И КИРО И АСЕН И ЛОРЕР И БАЩАТА НА КИРИЛ. ТОЙ ЛОРЕР НЕ Е БЪЛГАРИН И ЗАЩО ДА НЕ НИ ПРЕДАДЕ!

237

Анонимен

преди 2 години

Е така си е, има какво да се помни. Например в историята ще останат завинаги изпълненията му с Ленчето и парапета.

236

Анонимен

преди 2 години

Путин каза който иска да се бие с Русия да заповяда на бойното поле, ние още не сме започнали. Какъв е този канадски kelesh с shibaniya си баща да ни лъже за корупция и да изпълнява американски план за война с Русия? В малкобритания точно по тази причина си уволниха палячото премиер -- не иска да напусне доброволно, бил избран за дълъг мандат -- подават си оставките негови министри и зам. министри -- двуцифрено число и нека си управлява сам, веднага даде заден ход.

235

Анонимен

преди 2 години

Путин каза който иска да се бие с Русия да заповяда на бойното поле, ние още не сме започнали. Какъв е този канадски *** с *** си баща да ни лъже за корупция и да изпълнява американски план за война с Русия? В малкобритания точно по тази причина си уволниха палячото премиер -- не иска да напусне доброволно, бил избран за дълъг мандат -- подават си оставките негови министри и зам. министри -- двуцифрено число и нека си управлява сам, веднага даде заден ход.

234

Анонимен

преди 2 години

Мирни преговори между Путин и зеленски няма да има, ще има между Путин и бай дън или който там го замести, зеленски ще прислужва на масата като келнерче. Колкото повече се бавят толкова повече територия украйна ще загуби, Русия няма бърза работа.

233

Анонимен

преди 2 години

Както казва Тръмп щом не ви харесва тук напускайте. Сега тук има мир и стабилност, но американското слугинче е дошло да запали война, в която ще пламнете като слама в пожар. Това което става в украйна ще прескочи и тук. Американците това ги устройва, те са далеч -- като свършат безмозъчните украинци, ще пуснат в ход безмозъчни "българи" и всякаква друга paplach. Путин няма да преговаря с украинци да спре операцията в украйна -- на масата трябва да седнат американците и да подпишат капитулацията.

232

Анонимен

преди 2 години

Както казва Тръмп щом не ви харесва тук напускайте. Сега тук има мир и стабилност, но американското слугинче е дошло да запали война, в която ще пламнете като слама в пожар. Това което става в украйна ще прескочи и тук. Американците това ги устройва, те са далеч -- като свършат безмозъчните украинци, ще пуснат в ход безмозъчни "българи" и всякаква друга ***. Путин няма да преговаря с украинци да спре операцията в украйна -- на масата трябва да седнат американците и да подпишат капитулацията.

231

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Ще остане в историята като тотален провал! Ще го дават за пример как НЕ се ръководи държава! Синът ти е престъпник!

230

Анонимен

преди 2 години

Това властта смятай каква далавера е след като и баща ти се включва да ти прави реклама. Просто един доходоносен семеен бизнес.

229

анонимен

преди 2 години

Да, синчето ти Кики ще остане в историята с инфлацията и мизерията, която ни докара и как гали парапета на Лена!

228

Анонимен

преди 2 години

И добре, че всички му пречеха иначе кой занае какви още поразии щеше да направи!