250

преди 16 години

Нямам нищо против хомосексуалистите. Нека живеят както искат, стига да не ми пречат.НО! Аз не излизам с други хетеросексуални за да демонстрирам сексуалната си ориентация. С какво право те ни тормозят с тяхната?"Оказва се, че българинът няма проблем с един Азис..."Това кой по-точно го твърди?Аз съм българин, и специално него не мога да го понасям. И вярвам, че още много хора не го приемат.

249

преди 16 години

16 For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. 17 For God sent not his Son into the world to condemn the world; but that the world through him might be saved. 18 He that believeth on him is not condemned: but he that believeth not is condemned already, because he hath not believed in the name of the only begotten Son of God.

248

преди 16 години

He became the swarm, indeed a pitiful imitationTo the verge of a quiet glance, an oracle without eyesDarkness... My precious companion, even thou cant see his faceSalvation turned to bleed despair, compassion fled...Sadistic delight flowed, like Hell burned brighterExistence woven into darkness, prudence did fall...In Satan's beauty, life was found...A flow of orgasmic fire, swept through the cosmic nightI enthroned darkness triumphant, with the searing trident of the InfernoGaze towards the Heavens, an you might catch a glimpse of Me...

247

И как педалите от 50

преди 16 години

И как *** от 50-ина станаха 100-тина? После германците пак са недоразбрали - парад на обратни е агресивно поведение спрямо нормалните. Що не си бъркат в дупките някъде на скрито. Да не би нормалните хора да правят такива паради? А и доста от обратните могат да се излекуват, ако искат разбира се.

246

Kris

преди 16 години

КАТО СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ГЕРМАНЦИТЕ ДА ПРИБЕРАТ НАШИТЕ ГЕЙОВЕ ПРИ ТЯХ. ТЕ ОТ ТЯХНОТО СВОБОДОМИСЛИЕ НЕ ИМ СТАВА И *** ПРИ ТЯХ Е МАСОВО ЯВЛЕНИЕ

245

Пророк Илия

преди 16 години

Всичко онова,което е мерзост пред Твореца и пред хората,сега е издигнато в култ и се тачи по безподобен начин,а тези,които не го приемат за нормално,биват обявявани за глупави,тесногръди,изостанали,неевропейци,нискокул турни и т.н.Правете си изводите в какъв свят ще живеят децата ни!...

244

Григор

преди 16 години

Блек метъла или черния метъл е сатаниска работа - вижте се как дивеете като луди, а това нормално ли е, като хванати от демони сте! Дано Христос се смили над вас да познаете истината и истината Му да ви освободи, да ви изцели от сатана във вас! Амин! Благодаря братко - 238 :)Господ на милостта да е с всички нас и да ни научи и ние да сме с Него! Амин!

243

преди 16 години

" А защо сме на тоя хал ли защото допускаме отвън да ни определят правилата и нормите нито мафията, нито демокрацията, нито хомосексуализма са български феномени."Мерси, умни овньо, че ми отвори очите. Колко съм бил заспал, оле - мале. Ми че то ние всичките злини на тоя свят сме ги прихванали отвън. Ние сме си добрички, перфектни. Ама има там някакъв "околен", "външен" свят, дето ни мъти работата. Иначе да сме цъфнали и вързали. Пропусна да кажеш, че "другите"/"външните"/"око лните" (вкл. хомосексуалните) са виновни и за глобалното затопляне и задръстванията в София, както и за световната еврейска конспирация и изобщо всичко, ама всичко зло и нечестиво.Впрочем, на колко си годинки, сладур? Сам ли ходиш на училище вече?

242

преди 16 години

Що за глупост е това Гей парад, че те самите явно се считат за нещо нередевно. Никой не прави парад на нормалните хора, нали. Не ми е ясно какво толкова имат да покажат на парад, то вярно че са се маскирали по рождение, ужким срещу теб седи мъж, а то хоп изненада било жена, но какъв е смисъла това да бъде демонстрирано. Това авиширане и тази публичност и простотия е съвсем нормално да подразни здравомислещите. Ясно е че човек който има нормално развитие не се чувства добре гледайки действията на обратните извън природата е и там е проблема. Никой не им пречи на тези хора с някакви отклонения да си живеят тяхния измислен и изкилиферчен начин на живот, без демонстрации и налагане. Нека се замислят, че ако светът стане изцяло обратен, той е до тук живота спира и няма развитие. Работата не е само да се блъскат и да се демонстрират, а трябва и бъдеще, което такива хора не могат да създадат.

241

част от Църквата

преди 16 години

Не, неразумни. Никак не си ме разбрал. Не бих ги казал, защото зная, че това е първосигнална реакция! И не бих ги казал, защото не са от мен и не ги мисля. Защото МОЕТО мнрние е това, което написах по-надолу. И не бих ги казал, защото после ще се срамувам от себе си, че се наричам християнин, а не ГОВОРЯ КАТО ХРИСТОС, поради никаква друга причина.

240

sir Urien

преди 16 години

Защо няма да ме посъветваш с тези хубави думи Върви да се застреляш, нещастнико заради името било, т.е. ти не виждаш никаква причина да правиш каквото и да е ако не е религията, ако не е писано в някаква си книга нещо си ти нямаш собствено мнение, твоето мнение е на Църквата, затова дори и да ги кажеш тези думи няма да ме наранят, понеже нямат тежест!

239

преди 16 години

"абе не знам за него и за теб, ама моят партньор е еднополов - име две ясни изразени гърди и ***".Предполагам и ти си така ,само че с две ясно изразени вагини...

238

част от Църквата

преди 16 години

Бих желал да ти кажа: " Върви да се застреляш, нещастнико ", обаче някак си няма да отива на името, което нося, а именно ХРИСТИЯНИН. Жалко е, че мислиш по този начин, защото грешиш. Жалко е, че не познаваш Бог и че не искаш да имаш нищо общо с Него. Обаче за твое разочарование гласа на истинската Църква ще се чува все повече и повече. И хора като Григор ще ви затварят устите, на всички вас, циници, все повече и повече. А иначе... И теб Бог да те благослови и спаси! :)

237

Владо

преди 16 години

Българинът нямал проблем с Азис? Що за Българин може да бъде човек, който не презира тази ***?!

236

sir Urien

преди 16 години

Ще кажа нещо и на религиозните фанатици само блек метълът ще отърве европа от вас :) и цитирайте библията само на евреите, защото те са най-големите содомити (стария завет и само за тях е предназначен)

235

преди 16 години

Айдееее, гасете компютрите. че тока скъп:) Плямпала такива. Кой какъв бил? Много важно, вас бърка ли ви? Ако ви бъркат, тогава го пребиваш и край! ПЕСТЕТЕ ЕНЕРГИЯТА! КРАДАТ ВИ, БЪРКАТ ВИ В ДЖОБА, А ВИЕ НЕ УСЕЩАТЕ! Извадете си ръцете и си обърнете хастарите на джобовете, тогава ще замръзнете, ако не сега, скоро

234

sir Urien

преди 16 години

Факт ако във еуропата искат да пренебрегнат някое опасно мнение, което може да доведе до противопоставяне те не го цензурират, а просто го заглушават, или прикриват. Така се води народ другите са кривите, те са враговете (в случая ние, българите), а същевременно тяхното общество е перфектното, утопичното и т.н.... но ако видят швабите примерно, че тук се търси алтернатива на това общество и на всичките му виждания, разбирания, порядки хората ще се запитат в правилността на своята система (могат да проявят признаци на инакомислие). Схаващаш ли а? ако не ето пример:По времето на Студената война във САЩ, въпреки масовите негърски бунтове, няма трусове в обществото и бунтове. Защо? защото тогава най-големия враг е СССР и комунизма. На няколко пъти сенатори са обвинявани във извършването на всевъзможни глупости и преследвани като комунисти всичко лошо е комунистическо дело, а сега пък обвиняват арабите ВСЕ ТРЯБВА ДА ИМА НЯКОЙ ВИНОВЕН. Тук положението е същото всичко лошо и противоречащо на нашите велики европейски порядки е от България, а не от нашето собствено либерално и цивилизовано общество. А защо сме на тоя хал ли защото допускаме отвън да ни определят правилата и нормите нито мафията, нито демокрацията, нито хомосексуализма са български феномени.Колкото до гейовете темата е изчерпана вече, а във цивилизованите европейски държави допреди WW2 хомосексуакизма е бил забранен със закон, което обаче едва ли е водело до неграмотна изостаналост.

233

redordead

преди 16 години

230. - 15:39 -От: Do 219Сигурно сте гей щом танцувате с еднополови партньори.Няма лошо само не парадирайте!--------абе не знам за него и за теб, ама моят партньор е еднополов - име две ясни изразени гърди и ***, ако твоят е двуполов и има и гърди и член и ***...си е твой проблем...

232

преди 16 години

tezi bokluci rasate-rasat ot krastavici li e i kakyvto i sort da e.kakvo ..uq mi tyrsq da pre4i na gei parada.ami malko li lezbita se navydiha.6tom ima lezbita neka i geiove da ima.tozi bolkuk rasate vyob6te ne e v 4as za tova.trygnala kuhata 4utura da gi s kamani po ulicata i s dimki....madeinnbulgeriaabe rasate -selqnin takyv,za6to ne povede6 naroda sre6tu politi4eskata oligofreniq za tova 4e ni uveli4avat tok hrana voda i t.n.tolkova si yp 4e ne moje i da byde.kuhata ti 4utura ni6tu umno nqma da izmisli.i postriji toq selski per4em

231

Григор

преди 16 години

А как мислиш се убоздава неразумен човек, който знае своето си в непознаване на истината - със силни думи, не с думи на страхливец!