66

Анонимен

преди 2 години

ЛНРски артилерист разказва в блога си какъв е хаос е в руската армия и че удръжат положението единствено заради 10кратно повечето оръдия и гаубици които имат спрямо укритата.

65

Защо тогава

преди 2 години

Чечня бе взривена.От любов ли

64

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая нацистка пропаганда, цял свят вече знае че нациките подпалиха дървеният храм умишлено. 76

63

А ние в ЕС

преди 2 години

Тънем в богатство и забравяме цената му.

62

Пацо Пенчев

преди 2 години

Мантрата за 8те години тормоз на рускоговорящи утече. Размириците и желанието за отцепване там са породени от местни олигарси на които не им се харесва че Киев поема курс към ЕС. Местното население нямат претенции, те са леко залюхани и дали ги управялват украинци или руснаци им е все тая, стига да имат някакво препитание.

61

Анонимен

преди 2 години

75 захвата е смъртоносен да, виж се9 июня Верховный суд ДНР признал 48-летнего Шона Пиннера, а также 28-летнего британца Эйдена Аслина и 21-летнего марокканца Саадуна Брагима виновными в наемничестве, попытке насильственного захвата власти и в совершении преступления группой лиц.

60

Анонимен

преди 2 години

На всички русофили пожелавам Путин да победи, а децата на тези, които го подкрепят да се препитават също както днешните солдати, от мародерство и кражби на перални и микровълнови от поредната нападната държава. Да се избиват в мирно време за шише водка и да мразят всичко така, както себе си. Само тогава вече ще са истински руснаци.

59

от 57

преди 2 години

До 61. Може и да сте прав, но аз силно се надявав да не е така. Просто не искам да вярвам, че има толкова много злобни, дребни човечета.

58

Анонимен

преди 2 години

Какви украинци? Гардиън се опитва да лъже за хванатите ингилизи наемни терористи от идил. Не му е за пръв път на смешният вестник. 90те писа че Осама бил боец за мир.

57

Анонимен

преди 2 години

С новите доставки на оръжие , рашка ще бъде принудена да се издъни а след това пребита , знаете от кой . Връщане няма , захватът е смъртоносен .

56

Анонимен

преди 2 години

Като се смени властта друга песен ще запеят . В освободените територии са опрощават всички дългове към банките . Ипотеки дългове за милиони . Всичко ;) Само да потраят малко . Така или иначе Русия ще надделее .

55

Анонимен

преди 2 години

Никой не бега в Русия, всички бегат на запад, при цар долар, никой не иска рубли. И русофилите си пращат децата на запад.

54

Анонимен

преди 2 години

А защо не напишете как живеят от другата страна на фронта вече 8 години? Лицемери.

53

Лакардиев

преди 2 години

На родните ватнячета препоръчвам да погледат малко канала на Гиркин, заклет руски империалист, обаче гледа реално на нещата и казва истини публично които никой друг не смее. Властите не смеят да го пипнат, тъй като има много поддръжници в командния състав на руската армия на средно ниво, а те са най-многобройни.

52

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 12К при демокрацията в ЕС и НАТО.

51

Олена от Киев

преди 2 години

В Паничище няма магазини и катерушки за децата. Не сме доволни!!!

50

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ. Русия и в момента е в 16ти век. Там общественото развитие е спряло. 0 уважение към човешкия живот.

49

Анонимен

преди 2 години

Отсъствието на украинското зърно ще удуши животновъдството в Европа, а отсъствието на руски енергии ще удуши индустрията на Европа.

48

Анонимен

преди 2 години

Европейският свръхуспешен бизнес-модел основан на експорт беше замислен, проектиран и построен, експлоатира се и се развива на основата не евтини непрекъсваеми енергии от Русия. Икономическия успех на Европа винаги е бил основан и ще бъде зависим от наличието на висококачествени руски енергии. Но вече свърши. Добрите времена за Европа свършиха. Европа е обречена на обедняване и де-икономикация.

47

Анонимен

преди 2 години

Не може да има икономика и производство без енергия. При тези цени на енергията производството спира, ЕС е умиращ съюз. Никой не инвестира в нови производства когато енергията е скъпа.