315

до 349

преди 2 години

Ти не си българин.Ходи си в Македония,или в Албания,може и в Турция(там ще те уважат тотално) и ще загубиш девственоста си.

314

Анонимен

преди 2 години

На морето рахат, в Паничище вой до небесата. Е? Не се ли убедихте, че Путин е прав!

313

до 349

преди 2 години

Земай си дисагите и бегом в ***!

312

Щирлиц(таен агент)

преди 2 години

Рейтингът на Путин падна до рекордните 85%, а на 5-ко се покачи почти до 10%.

311

РУСУФИЛА

преди 2 години

ОСВЕН ДА ЗЛОБЕЕ , МОЖЕ ДА СЕ ВЛАЧИ ПО ШКЕМБЕ ПРЕД ПУТИН.Хората искат житейски условия както всики нас.РУСУФИЛА ДА ИЗЧЕЗВА В СИБИР

310

Анонимен

преди 2 години

Ако искат да идат в бившите казарми в Харманли,там е идеално за тях - има и катерушки.

309

Митев

преди 2 години

Няма аптека, няма никакви магазини наблизо, но няма и танкове, бомби и ***, нали?

308

Ади

преди 2 години

До Ми нормалноАми, драги, и аз искам условия на живот след 30 години работа и плащане на данъци в нашата "мила Родина". За мен няма и стотинка обезщетение за безработица, а на тях по 40 лв/ден, Ммм? Аз къде да емигрирам, за да се отнесат човешки с мен - дай съвет.

307

бачкатор

преди 2 години

Всеки който си е имал работа със Украинци ще ви каже ,че по-нагло ,долно и лицемерно племе няма на света. За мангизи ще продатат майка и баща..а камоли вас. За какво мислете че Русия ги трае,трае и накрая започна да им набива чумберите по наглите каартуни??

306

Ади

преди 2 години

До анализатор"Необходими са нормални условия за болни хора"-нашите болни родители и млади семейства къде са? Те да не би да почиват безплатно по 3 месеца на морето? Липсата на центрове за бежанци бил проблемът - криво разбрано, но прокламирано. "На украинците не им трябват луксозни хотели с ресторанти" - да, ама не искат в Рибарица или Паничище, нямало било детски площадки-то там хора не живеят, само техните деца имат такива нужди. Ние вода от чешмата не пием? Искам 3 мес. в Рибарица без пари

305

УКРА=МАКЕ

преди 2 години

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ КАТО ТЯХНАТА, НО ВСЕ ПАК И ТЕ СА ИЗКУСТВЕНА НАЦИЯ КАТО МАКЕДОНЦИТЕ....

304

Анонимен

преди 2 години

Руснаци, украинци , те са един народ, стига заблуди и исторически факти, защо се меси цяла Европа и троши милиарди за тяхната семейна свада. И ние , дребни комшии, се обаждаме и ги съжаляваме.

303

Анонимен

преди 2 години

Когато ядоха черен хайвер и шампанско с ягоди на първа линия на морето, не реваха.

302

ехидна

преди 2 години

Те са руснаци, само че обърнати наопаки.

301

Анонимен

преди 2 години

Най-красивата и голяма гора е там, те ми искат катерушки!!!!!!

300

Анонимен

преди 2 години

Най-добре да се връщат в западна Украйна.Там няма война.ЕС и САЩ изпращат на Зеленски милиони,той да ги издържа. Без това у нас има прекалено много живеещи руснаци окупирали нашата брегова ивица от Черно море, не ни трябват и украинци-няма разлика между тях. Еднакво нагли и натрапчиви са. По-добре всички да се махат.

299

Ми България

преди 2 години

е на тоя хал заради русуфилски продажници и бивши ко му ни с ти.Възражения дрогаре

298

Ми нормално

преди 2 години

Хората искат условия за живот.

297

Анонимен

преди 2 години

Това е реалноста в България! Трябваше да дойдат украинци бегълци, за да ви го кажат директно! Не се живее в тази ко ч ина, макар и в ЕС! Няма да се хареса на мнозинството, но е истината за България! в ЕС но на светлинни години от цивилизацията! Затова терминал 2!

296

Анонимен

преди 2 години

Това е реалноста в България! Трябваше да дойдат украинци бегълци, за да ви го кажат директно! Не се живее в тази ***, макар и в ЕС! Няма да се хареса на мнозинството, но е истината за България! в ЕС но на светлинни години от цивилизацията! Затова терминал 2!