57

Анонимен

преди 2 години

До кажете миАмерика ни дава сигурност, това е достатъчно русофилче :)) С такива сбъркани хора като рашките, постоянно си на нож, не знаеш кога ще си променят внезапно мнението :)) Плюс това ЕС ни дава достатъчно, или мечтаеш за опашките за хляб през соца :)))

56

Анонимен

преди 2 години

Точно така е, газа се плаща в Евро, банката си го превалутира. Ама наш Киро и Асен, не са открили сметка в банката. Просто, така са им наредили от Козяк.

55

Анонимен

преди 2 години

По-добре смело грузинче,отколкото нагло еврейче.Наследството на Сталин е 5 рубли в джоба,чифт стари ботуши и костюм.Шаломов не може да сметне колко е натрупал...

54

Анонимен

преди 2 години

До 56. Изобщо не е толкова безобидно, колкото го изкарваш. Защото се работи с посредник. А и като е толкова елементарно превалутирането защо другите държави го отказват?

53

Десните политици за

преди 2 години

Пипин къси : горкото джудже павиан, важното е да е жив и здрав и да не киха в рубли, че иначе трябва да ходим да работим за един хляб!

52

Банани

преди 2 години

Висенето по опашки за банани по Нова година през соца ще ви се види като забавачка без парно и топла вода. Дет'са вика: Честито на младоженците!

51

БГ реалност

преди 2 години

Повечето нормални българи са Русофили, но ПУТИНОФОБИ !!!

50

Анонимен

преди 2 години

51 няма фейк, вие като Кире не разбрахте що е то превалутиране и се разпищяхте, че се плащало в рубли. Поне 100 пъти ви беше казано, че не се плаща директно в рубли, а се плаща в Евро и долари. Но в специална сметка в Газпромбанк, която обръща парите в рубли и плаща на Русия. Ама от къде толкоз акъл, че да схванете що е то превалутиране и как се използва. Както казаха Австрия вчера, те си плащат, но в Евро. Което си е самата истина. А после банката после превалутира в рубли на нейно усмотрение!

49

Путина

преди 2 години

тотаааално съсипа Русия. Армията им на пух и прах, икономиката им в калта, умните и младите бягат към ''лошия'' запад. Рано или късно гладната тълпа ще го обеси на площада.

48

от ФрогНюз.бг

преди 2 години

По-хладка вода може да потече от столичните кранчета заради спрения газ - статия. ЧЕСТИТА БАНЯ!

47

Гледна точка

преди 2 години

Ха-ха-ха, какво ги привличало десните европейски политици? Деньгите, деньгите.

46

Онзи

преди 2 години

Да, подкрепяме го повече от всякога, колкото и да се опитват разни измислени медии, да ни внушават обратното!

45

Анонимен

преди 2 години

Много десни политици в Европа бяха сделани в Русия.

44

А

преди 2 години

До кажете ми Сега се доуточни! Русия даваше, подаряваше, или продаваше? защото има голяма разлика.

43

Анонимен

преди 2 години

44 колкото бомбите са демокрация в арабския свят, толкова са и в Украйна. Колкото тъмнокосите деца имат право на живот, толкова и русите имат. Нали сте либерали, борци за раненство и справедливост, защо тогава едните имат повече права от другите? Нима някои хора са повече хора от други? И кой решава кой е повече и кой по-малко?

42

Анонимен

преди 2 години

САЩ знаят за всико което се решава в Кремъл , даже го казват открито .

41

Анонимен

преди 2 години

Какво световно лицемерие .Турция атакува Ирак военни действия постоянно има в Ивицата Газа а пък в Нигерия има постоянен батальон които мачка месните .Какво световно лицемерие

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Но да не забравят да изкарат и руските фашисти, защото и там имат към 53 фракции!

39

кажете ми

преди 2 години

а какво хубаво сме видяли от америка, даже платените самолети не ни дават, защото сме били ненадежден партньор...а русия ни даваше и газ и петрол....заблудени овце много!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Забрави да споменеш великото еврейче Путин с майка-еврейката Мими Шаломова...