294

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Явно руснаците не желаят да се развиват интелектуално и технологично. Добре, имат това право, но защо пречат и на други народи да се развиват. Украинците искат в Европа, те воюват и умират за идеалите си.

293

ПроСоТо

преди 2 години

ега ти дивотията!!!!...Ама верно,нима наистина има хора,които се връзват на тая СУПЕРДОЛНА ИЗМИШЛьОТИНА?!...Спътниковите снимки показвали "НЕЩО,КОЕТО МНОГО ПРИЛИЧАЛО" на.."масови гробове"..?!?!?!?!...Ей,нечифтокопитни,до там ли сте паднали,че да ви манипулират С НЕДОМЛЪВКИ ?!?!...А иначе сте "против" "конспиративните теории" ?!..

292

Анонимен

преди 2 години

Фашистка русия вече е написала името си наравно със северна корея, ислямска държава, нацистка Германия и все такива приятни организации. Невероятно, колко ниско успяха да паднат последните 2 месеца

291

Анонимен

преди 2 години

Ако *** не беше нападнал Украйна,тази статия нямаше да я има.

290

Снежина

преди 2 години

Съвременните руски фашисти избиват и колят украинския народ така,както и хитлеровите фашисти не са правили - тия са много по-лоши в методите ,прийомите и лъжите си !Разликата между Путиновата армия и Съветската армия е от " небето до земяпта "-тия отнемат свободата на цял един народ,а Съветската армия донесе свобода на много народи / друг е въпроса какви са подбудите / С тая война Русия доказа,че не зачита никакви международни договорености,защо тогава останалите страни трябва да зачитат Русия?

289

Анонимен

преди 2 години

Това им е стила на комунистите - яки денонощни лъжи и насилие. Те без война и насилие не могат да съществуват защото нормалните хора ще ги изхвърлят. Както ние ги изхвърлихме през 1989. Нищо че още има платени мекерета в България. Слава на Украйна!

288

Уточнение

преди 2 години

Няма нищо случайно в преголямото желание на Джозеф и Хънтър Байдън Украйна да бъде въоръжавана с оръжие - съветско производство. Това би дало възможност на украинците да извършват военни престъпления, включително, масово изтребление на свои сънародници. След което да обвиняват Русия за собствените си деяния, с услужливото съдействие на големите западни медии, превърнали се от средства за информация в пропагандни рупори, изпълняващи политически поръчки.

287

Анонимен

преди 2 години

Пишете едностранно, за да манипулирате.Попитайте защо 8 години от 2014 година в източната част на страната, са избити над 14 000 души, РУСКО -говорящи?!Покажете стената на Ангелите - изтребените деца?Разкажете как живеят хората, чиито жилища са разрушени още преди да започне тази операция на Русия?Аз знам, но много елементарни хора ви вярват на манипулациите и те са ви по-важни, нали? Такива, знаещи, се заплашват и спиратЗащо не разкажете за изгорените живи бесарабски българи в Одеса?

286

offf

преди 2 години

Всеки ден намират масови гробове укрите ... Вече даже не е смешно!

285

linx

преди 2 години

До АнонименАгресор е болния ти мозък !Ако въобще имаш такъв от многото самогон който си излочил!

284

Антикомунист

преди 2 години

Съжалявам, че ще ви разочаровам, но ссср никога повече няма да съществува и България няма да снане част от русия, защото е в ЕС и НАТО.

283

Сивов

преди 2 години

Слава на Украйна и нейни храбър народ !!! Ето кой заслужава УВАЖЕНИЕ, а не агресори те,убийците и узурпаторите,на които се кланят незнайно защо отделни хора ?! Вечен по зор за армията на Путин и дано участниците в тази кръвопролитна война ЗА КЕФ на Путин бял ден да не видят !!!

282

Антикомунист

преди 2 години

Разбира се, че русия прикрива клането на цивилни!!!!

281

Анонимен

преди 2 години

Американоробите са неспасяеми.

280

Анонимен

преди 2 години

Съд за украинските нацисти избиващи хората не само в Украйна, но и в независимите държави Луганска и Донецка народна република.

279

Анонимен

преди 2 години

Донските казаци са руснаци.

278

МРАЗИМ РУСИЯ

преди 2 години

СЛАВА НА УКРАНА И ТЕХНИТЕ ГЕРОИЧНИ СИНОВЕ!---СЛАВА НА УКРАИНСКАТА КАЗАШКА КОННИЦА , ВОЮВАЛА ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ! ....ЗНАЕМ И ПОМНИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

277

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНеграмотнико - пише се разСтрелване.Представи си как се отразява на оразования човек безкрайната ти простотия и невежество!

276

Iwo

преди 2 години

Прикрива, че земята е плоска, зелени човечета, рептили и дракони под азовстал.Не ви ли омръзна тази плоска пропаганда ?

275

Анонимен

преди 2 години

Кеф ми прави като си помисля, какво я чака московската примитивна алчност и натурална неграмотност