174

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че въвлича! Страните от нато въоръжават една от участващите в конфбикта страни и пращат наемници, инструктори и всячески поддържат огъня. Но ще си платят за гяволъка.

173

Анонимен

преди 2 години

НЕ разбира се! Ако вие минете край ПТП, не сте ли ДЛЪЖНИ да спрете и окажете ПОМОЩ?

172

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру! Моето наблюдение е че русофилите се активират през деня защото не бачкат, тъй като са gъpти nepгиши над 60 години! Живяли са при бaй Toшо и изпитват носталгия по комунизъма! Те са консерви и мразят новия строй! А русофобите са млади прогресивни хора които през деня учат и работят и са активни в мрежата вечер! Те създават благата на русофилите! Общо взето е така! Да не обидя някого незаслужено, а за русофилите не е късно да влязат в правия път! Довечера пак ще им смачкаме мaнepкuтe!

171

Анонимен

преди 2 години

шойгу?

170

ЗЕЛЕНСКИ

преди 2 години

путин плаче, че Америка дава на Украйна оръжие и му пречи да я унищожи, ама забрави че американските доставки спасиха русия през втората световна война! Тогава можеше! Тогава беше правилно! Сега американците няма пак да го спасяват защото той е кръвожадния агресор! Тя и физиономиата му е супер нarлa! Бoй по мaнepkaтa! Ние сме света! СВЕТЪТ Е С НАС! СЛАВА УКРАИНЕ!

169

Анонимен

преди 2 години

Сега става страшно. На хората им спретнаха и военен спектакъл. Да се бият и да умират повечко. Цари военна истерия, поощрява се омразата, налудното поведение. Медиите провокират масова, истерия, паника. Знаменитата петминутка на омразата вече е заела цели новинарски емисии. Сега ще се води кой се поддава на лъжите и кой е твърд и знае какво правят сатанистите.

168

ПУТИН

преди 2 години

Не е честно запада да дава оръжие на укрите! Чупиха ни мaнepkuтe ! Трябва ние да имаме повече оръжие от укрите, което да компенсира небоеспособността на нашия нeyk солдат за да можем да изтрепем много повече украинци и за да можем да си изпълним нашите специални задачи! Иначе натискам копчето! И без туй моят живот е на финала!

167

... Мисли

преди 2 години

на нацисти оръжие и помощи, не се дават...

166

okok

преди 2 години

Време е Русия да разгърне пълномащабна война, да се каже , че помага на населението, което потъпси помощ, а останалото дълбока оран !

165

Анонимен

преди 2 години

Много русофилчета ги е яд че се налива оръжие в Украйна! Разбира се! Те се бият и загиват за нас, за вас, за бъдещето на света! Поклонете им се! СЛАВА УКРАИНЕ!!!

164

265

преди 2 години

Аз съм американски лакей. Служа за долари. Нямам душа, нямам нищо. Лъжа на поразия и тровя съзнанието на хората

163

Анонимен

преди 2 години

Средностатистическият руснак афишира подкрепа за путин щот га я страх, но един ден недоволството ще изригне, когато животът в Русия стане по страшен от смъртта!

162

замисленА

преди 2 години

И в най-смелите си мечти, не съм си помисляла, че ще има нещо по-коментирано от "вируса"!

161

Анонимен

преди 2 години

И нашите политици лаят, нали ги държи американски синджир. Колкото до целите на войната те са доста, но в глобален мащаб - геноцид, фалит, въвеждане на единна тоталитарна система

160

Анонимен

преди 2 години

Озлобен русофилчо, когато бъркаш с лъжицата в паницата с бобена чорба и не успяваш да уловиш двете бобени зърна, не проклинай съдбата! Спомни си за путин!

159

Анонимен

преди 2 години

Статията е от *** за ***. След промивката на мозъка на тема Ковид следва тази на тема "лошите руснаци".

158

Анонимен

преди 2 години

Който помага по какъвто и да е начин на една враждуваща страна се въвлича в сблъсъка.

157

Анонимен

преди 2 години

Задаването на този въпрос в бъдеще време е манипулация. Колективният запад е въвлечен и вчера МИД РФ заяви, че специалната военна операция ще приключи след отстраняването на опасносттите от нато, произлизащи поради усвоението на украинската територия от алианса.

156

Анонимен

преди 2 години

Абе,превзеха,ли цеха?

155

Ахм

преди 2 години

В нищо не ни въвлича! Русоробите ни въвличат в унизително положение! Раша започна война!!! А ние трябва да помогнем да се спре това безумие!!!